http://supererou.ro/p/nivelul-2-3/
Dude, ti-a oferit Mahdi jocul lui, daca vrei iti dau codul meu, daca esti atat de disperat dupa Serious Sam asta, de aia suntem o comunitate... s-or mai intampla chestii de genul asta. Oricum jocul moca e un perk, cine naiba cumpara revista pentru jocul moca? daca te intereseaza un joc, astepti pana ti-l da Nivelul 2? Tie oricum ti-a fost oferita o solutie, lasa oamenii in pace sa rezolve problemele stringente, cum ar fi MIROSUL REVISTEID12fan wrote:So... Degeaba am platit pentru revista si n-am avut cartonas cu cod pentru jocul full, nu mai primesc nimic. This just keeps getting better and better.
D12fan wrote:So... Degeaba am platit pentru revista si n-am avut cartonas cu cod pentru jocul full, nu mai primesc nimic. This just keeps getting better and better.
chestr0ny wrote:r u drunk
Si eu am facut comanda marti seara iar vineri pe la 13 a venit posta.Doc wrote: Supereroii s-au intrecut pe sine, am facut comanda ieri la 13.30 si azi la 10 ma trezea curierul...
Eu de la 9.00 la 17.00, 8 ore pe zi, program normal de munca.D12fan wrote:Am sunat azi de 2x la redactie ln intervalul 17:00-18:00 pentru a ma interesa de cartonasul jocului full si n-a raspuns nimeni. Ce orar aveti, oameni buni?
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests