Awesome Fails
- DarthZombie
- Dremora Lord
Re: Awesome Fails
Filelist e prea limitat in ce ofera, dar am auzit ca e sursa principala de muzica pentru unii.
Mi-au blocat contul de facebook pentru 24h pentru ca am postat un gif cu un cur (de femeie).
Gândește-te dacă postai un selfie ce se întâmpla.
Spoiler:

Last edited by marvas on 27 Jul 2016, 18:07, edited 1 time in total.
Reason: spoiler tag
Reason: spoiler tag
tfw ai o punga aburinda de McDonald's in ghiozdan si miroase in tot autobuzul
I'm livin' in a love shadow
Lol, numai safe nu e gif-ul ăla. Unii se mai duc și la birou. Ieși acasă.
- ola small dickie
- Big Daddy
cred ca daniel vrea sa ne arate ca a ajuns la varsta necesara aprecierii unui cur de femeie. felicitari daniel!
realizezi că trebuie să iei o pauză de la rețelele de socializare atunci când ești pe forum și îți place o postare, și îți vine să îi dai like dar nu găsești un buton pentru așa ceva.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Butonul de report intruneste aceasta functie, foloseste-o cu incredere!
Tens of thousands of people are evacuated from Old Trafford shortly before kick-off between Manchester United F.C. and A.F.C. Bournemouth after a suspect package was found. A controlled explosion was then carried out within the stadium. The package is discovered to be an explosives training device left behind earlier in the week by a private company following a training exercise involving explosive search dogs.
GG, you private company...
GG, you private company...
Asta nu-i in stare sa-si administreze pilozitatile de pe fatzau si vrea sa butoneze un oras. 

NO COVER. ALL MAN.
Legea electorala obliga partidele SI candidatii independenti sa aiba cate un mandatar financiar - expert contabil - care sa raspunda solidar cu ei in privinta legalitatii operatiunilor financiare. In acelasi timp, un mandatar financiar poate fi mandatar numai la un candidat.
I-au lasat pe toti tolomacii sa-si depuna candidaturile pana pe 4, cand au devenit definitive, si dosarul imposibil de retras, si i-au sunat sa le spuna ca pana pe 6 mai sa-si gaseasca expert (Cum, n-ati citit legea? De ce n-ati citit legea
). In caz contrar, amenda. 50 de milioane la candidatii consilieri, 150 de milioane pentru candidatii la primarie.
Faza horror e ca sunt de vreo 3 ori mai multi candidati decat experti contabili. => amenzi => campanie electorala facuta practic pe banii tolomacilor care nu si-au gasit experti
Erau unii pe la Autoritatea Electorala care vorbeau singuri, cu amenzi de 200 de milioane pe vine 
I-au lasat pe toti tolomacii sa-si depuna candidaturile pana pe 4, cand au devenit definitive, si dosarul imposibil de retras, si i-au sunat sa le spuna ca pana pe 6 mai sa-si gaseasca expert (Cum, n-ati citit legea? De ce n-ati citit legea

Faza horror e ca sunt de vreo 3 ori mai multi candidati decat experti contabili. => amenzi => campanie electorala facuta practic pe banii tolomacilor care nu si-au gasit experti

A venit un coleg racit la lucru si i-a rezolvat pe inca vreo 3, printre care si eu
Hurts like hell cand tusesc. Feels bad man.

- McWilliams
- Self-righteous bastard
Pana mea, va gasiti sa va imbolnaviti in week-end. Ce fel de specimen de coleg mai este si ala? Nu putea sa vina de luni?
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
De obicei iau coldrex pentru raceala si hexoraletten pentru gat. Usually in acelasi timp pentru ca nas infundat & co apare imediat ce incepe sa-mi treaca durerea in gat.sebas wrote:Bagă cu Tantum Verde, ceai de tei cu miere și lămâie.
@McWill
In his defense, a venit lunea trecuta, dar perioada de incubatie & shit

Azi gasisem in frigider la birou o sticla aproape plina de martini. Bucuros, mi-am adus o ceasca si am zis sa-mi torn o dusca, sa ma simt ca Don Draper. Am desfacut sticla si m-a izbit un miros de pruna teapana. Era tuica, nu martini. Am dus ceasca la loc si mi-am vazut de treaba. 

I'm livin' in a love shadow
- DarthZombie
- Dremora Lord
Failul este ca nu stii ce ai in propriul frigider.