Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Doc
Hammer Haunt

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by Doc »

Stegarul dac e unu singur, se stie...

Sinaia? unde ies tunelurile de sub Bucegi? hmmm...

Putin sigur nu e si el dac? daca nu e, sigur ar vrea sa fie...
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

REMEMBER CITADEL
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Ce articol tendentios si rauvoitor. Vorbim totusi de o Conferinta tinuta la Sinaia. Din text ai zice ca e vorba de evadati de la sanatoriul de nevroze.
NO COVER. ALL MAN.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

In Romania nu te angajeaza nimeni la vreo fituica daca nu esti cel putin tendentios.
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Cred ca era meta-sarcastic, totusi.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Leading Philippine presidential contender: Gang rape victim ‘so beautiful’ he wishes he had ‘been first’
All the women were raped so during the first assault, because they retreated, the bodies they used as a cover, one of them was the corpse of the Australian woman layminister. Tsk, this is a problem. When the bodies were brought out, they were wrapped. I looked at her face, son of a bitch, she looks like a beautiful American actress. Son of a bitch, what a waste. What came to mind was, they raped her, they lined up. I was angry because she was raped, that’s one thing. But she was so beautiful, the mayor should have been first. What a waste.
Stay classy Philippines :lol:
New phone, Houthis

Soundcloud
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

E libertatea suprema a omului sa scoata pe gura minunile coapte in profunzimile mintii.
NO COVER. ALL MAN.
Marius Ghinea
Headless Kamikaze

Post by Marius Ghinea »

te inseli, singura libertate, si prin asta suprema, este sa coaca minuni in profunzimile mintii.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Swedish Deputy Prime Minister Åsa Romson calls September 11 attacks as "accident"

Ma rog, link-ul descrie scuza ei, dar cand afirmatia ei initiala este "He has been chairman of Young Muslims in tough situations like the September 11th accidents,", scuza asta:
She also told Swedish newspaper Aftonbladet that what she had meant by "accidents" was a harsh debate on integration that followed.
Nu prea tine. In other words

SWEDEN YES
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

O tembela de la verzi. Mie verzii imi par destul de retardati, finantati/manipulati de la Moscova, care are, evident, interesul sa mentina Europa cat mai dependenta de ei, energetic.
Ce nu spune un politician disperat dupa cateva voturi de musulmani...
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Ce stire de 9gag.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Doc wrote:O tembela de la verzi. Mie verzii imi par destul de retardati, finantati/manipulati de la Moscova, care are, evident, interesul sa mentina Europa cat mai dependenta de ei, energetic.
Pai stii de ce Greenpeace e precum un pepene, nu?
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

....nope?
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Pentru ca-i verde pe exterior si rosu pe interior. I'll be here all week!
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Lol, tare.
Cat ma amuza PNLul si povestea candidaturii la Primaria Generala Bucuresti :) lol, cat amatorism. Asa le trebuie basistilor :D
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Am scapat din Sorin Oprescu si o sa ne alegem cu Gabriela Firea. Din lac in put.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

You can always move to Constanta.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Semyaza
Zergling

Post by Semyaza »

S-a aprobat rahatul ala de lege cu minim 51% produse romanesti in supermarketuri.

O sa incep prin a fi ponderat si a spune ca habar nu am cat % din produse sunt romanesti sau nu intr-un supermarket.
O sa continui si o sa spun ca probabil 75% din mancarea mea de zi cu zi e romaneasca ( ca asa se nimereste, nu ca imi doresc in mod special)

O sa inchei prin a spune ca este un rahat de lege si imi doresc ca cei care au votat-o sa nu mai aiba parte de nimic ce nu a fost produs 100% in romania

/hatemodeoff
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

Apollyon wrote:Am scapat din Sorin Oprescu si o sa ne alegem cu Gabriela Firea. Din lac in put.
Nicusor Dan 4 ever.
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Semyaza wrote:S-a aprobat rahatul ala de lege cu minim 51% produse romanesti in supermarketuri.

O sa incep prin a fi ponderat si a spune ca habar nu am cat % din produse sunt romanesti sau nu intr-un supermarket.
O sa continui si o sa spun ca probabil 75% din mancarea mea de zi cu zi e romaneasca ( ca asa se nimereste, nu ca imi doresc in mod special)

O sa inchei prin a spune ca este un rahat de lege si imi doresc ca cei care au votat-o sa nu mai aiba parte de nimic ce nu a fost produs 100% in romania

/hatemodeoff
De exemplu branza Dorna/President e facuta cu lapte polonez, venit la pret de dumping de cand frasuielile cu Rusia. E produs romanesc sau nu? :)

Legea clar e o porcarie, avand in vedere UE, piata libera samd. Problema in supermarketuri sunt preturile mici date furnizorilor, taxele de raft luate de la ei, si multe alte taxe asemenea. Supermarketurile nu functioneaza ca un comerciant, care cumpara si vinde marfa, ci mai degraba ca un intermediar, care inchiriaza spatiu pe raft si care nu isi asuma nici un risc. In plus, foarte multe super/hipermarketuri sunt chiar in orase, cateva si-au deschis si magazine mai mici gen Carrefour-market, magazine de proximitate, si i-au rupt pe micii comercianti; nu mai vorbim de salarii de rahat, gen casier Auchan-Mall Timisoara - 900 lei. In Severin se incepe de la minimul pe economie, sau chiar minimul de jumatate de norma, cu multe ore muncite in plus si neplatite...
Post Reply

Return to “Cafenea”