Laudati-va
Re: Laudati-va
Faci Matinal la vreo televiziune? esti vreun Mircea Badea in tinerete? :p
I-ar fi placut lui Mircea Badea sa fie in tinerete cum sunt eu acum.
NO COVER. ALL MAN.
Si adoarme la 20:30 ca orice gaina cuminteWaaagh! wrote:Da, aia e ora la care un barbat adevarat isi incepe ziua.

Spoiler for We did it, boyz.:

NO COVER. ALL MAN.
There. Acum e timpul să promovezi. Eu zic să faci același lucru în Europa Universalis.
x-packul Barbarian Invasion pentru Rome:Total War. Am terminat jocul vanilla + x-packul cu toate factiunile jucabile. 1111 ore impartite pe aproximativ 3 ani.rdo wrote:^Ce joc e asta? Vreau si eu!
Nu stiu daca in EU, dar ma gandeam sa incerc ceva similar cu crusader kings 2. Desigur, tentatia e sa ma apuc de mod-uri de rtw pana apare ds 3, dar ma mai gandesc. Probabil trec la ck2 dupa ds 3.TG wrote:There. Acum e timpul să promovezi. Eu zic să faci același lucru în Europa Universalis.
NO COVER. ALL MAN.

roma universalis pentru eu4. thank me later
Medieval II Total War l-ai incercat? mie mi-a placut la fel de mult ca si Rome. Sunt tari memorabile atat in jocul de baza, cat si in campaniile din Kingdoms...
Med2 e un rome mai prost. Deocamdata m-am apucat de darthmod cu o harta mult mai mare, AI improvements si un overhaul general al tuturor componentelor jocului, inclusiv o rebalansare a factiunilor astfel incat si alegeri precum dacii au farmecul lor. Da, voi face si acel fan favorite cand ii vine randul.
Stay tunned.
We're doing it again, boyz.

We're doing it again, boyz.
NO COVER. ALL MAN.
Pot accesa forumul si de la munca.
Adio succes profesional!
Adio succes profesional!
I got a promotion!
Sa sara banii, o sa fiu scutit si de impozit.

Azi l-am vazut pe strada pe unul din cei care imi faceau viata un cosmar in generala. Avea un inceput de chelie.
CIne rade acum?
CIne rade acum?

Si-ai traversat pe partea cealalta sa nu te bata?Mărar wrote:Azi l-am vazut pe strada pe unul din cei care imi faceau viata un cosmar in generala.

♪
Drept apartinator la clanul cheliosilor pot spune ca e foarte amuzanta si perspectiva noastra. Daca in schimb transformarea acelui tip era inclusiv cu multe kilograme in plus peste norma, atunci da, you're good 

Ex-Level Forum member, ex-Tzeeeac member, current everything else.
Zulu isi permite sa vorbeasca, daca il vezi zici ca e Jason Statham cu extra bijuterii si tatuaje.
I'm livin' in a love shadow
Kilogramele in plus sunt masura succesului. Doar nu suntem salahori, docheri, sa fim piele, os si fibra