Discutii despre fotbal
Re: Discutii despre fotbal
Am adormit la pauza din pacate. Cat s-a terminat?
4-3 lol.
Acum imi pare si mai rau ca am adormit...
Tocmai mi-am dat seama ca Ola small dickie a prezis 8 din 8 rezultate in optimile champions league.
Dumnezeule ce meci!

- ola small dickie
- Big Daddy
da. e cateva pagini mai in spateStokkolm wrote:Tocmai mi-am dat seama ca Ola small dickie a prezis 8 din 8 rezultate in optimile champions league.
hai sa va zic si extragerea si rezultatele
semifinale: City - Bayern, Atletico - Real. Finala: City - Atletico. Castiga: City
N-o vad pe City s-o bata pe Bayern nici intr-o mie de ani. In afara de meciul asta cu PSG (care sufera din cauza unei lipse de competivitate pe plan intern si nu are niciodata dimensiunea propriei valori in raport cu niste adversari decenti), au fost modesti. Bayern, de bine, de rau, sunt mult mai versati si mai versatili. O finala interesanta ar fi Bayern-Atletico. Desi cand ma gandesc ca o sa avem trei ani la rand castigatoare din Spania... A se nota ca fac acest pronostic mai mult ca suporter decat ca analist obiectiv, de talia lui Ilie.
City-Real si Atletico-Bayern. La prima vedere, ai zice ca ea mai avantajata de toata tragerea asta e City. A cazut cu cea mai putin forma echipa, insa faptul ca disputa returul pe Bernabeu s-ar putea sa conteze destul de mult. Un Real-Atletico din nou?!
N-ar fi rau.

- DarthZombie
- Dremora Lord
N-as zice ca Real e in forma proasta, cel putin in ultimele 2 saptamani au intors destul de mult ceea ce parea a fi un sezon complet ratat. Nu ii vad castigand titlul in Spania, dar cu City au destule sanse. Englezii au fost super inconstanti sezonul asta si s-au bazat aproape exclusiv pe Aguero, de Bruyne si Toure pentru a scoate rezultatele cerute.
Bayern intre timp au apararea praf si pulbere din cauza accidentarilor. In campionat Dortmund au fost niste fraieri si jumatate jucand la egal, pentru ca doar cine nu vrea nu marcheaza in poarta lor in acest moment. Iar Atletico o sa-i tavaleasca pe jos, echipa lui Simeone joaca identic precum jucatorul Simeone in aceasta privinta.
Bayern intre timp au apararea praf si pulbere din cauza accidentarilor. In campionat Dortmund au fost niste fraieri si jumatate jucand la egal, pentru ca doar cine nu vrea nu marcheaza in poarta lor in acest moment. Iar Atletico o sa-i tavaleasca pe jos, echipa lui Simeone joaca identic precum jucatorul Simeone in aceasta privinta.
Eu am spus ca Real e cea mai putin in forma dintre cele cu care se putea confrunta City. Bayern, oricat de terfelita are apararea, stergea pe jos cu ei in dubla mansa. Ma rog, nu prea mai sterg ei pe jos cu nimeni in ultima vreme, dar vreau sa spun ca diferenta dintre cele doua e inca suficient de mare incat Bayern sa se califice dintr-o dubla mansa jucand si mai improvizat sau mai prost. Cu Real au unele sanse, ma rog, avand in vedere ca Ronaldo&co au inceput sa miroasa sange, s-ar putea mobiliza, iar in cazul unei mobilizari decente, iarasi Realul iese pe hartie mult in avantaj. Va conta mult forma in care ajung la meciurile propriu-zise. Numai Bayern isi poate permite sa se gandeasca strict la Champions. Sa vedem daca va fi un avantaj sau nu.
Meanwhile, Liverpool's goals make miracles!
azi de dimineata eram in aeroport in Munchen asteptand un avion. Vizavi era un tip mai in varsta care imi parea tare cunoscut. Am tot incercat sa imi dau seama de unde il stiu si am intrat pe google ca sa ma lamuresc. L-AM GASIT!
Mi-am facut curaj si m-am apropiat de el. Statea cu bratele incrucisate si se uita pe fereastra la cum aterizeaza si decoleaza avioanele. A urmat o conversatie super scurta si ciudata:
marvas: I'm sorry, do you speak English?
the guy: Yes.
marvas: Are you...Fabio?
the guy: Yes, yes I am!
marvas: It is very nice to meet you!
Moment dupa care i-am intins mana. S-a uitat cumva speriat la mine si a zis ceva despre mana lui dreapta, ca are o problema cu ea sau ceva de genu', nu prea am inteles. Si mi-a intins mana stanga. Si l-am prins cu mana dreapta. Practic ne tineam de maini in loc sa dam noroc. A fost foarte ciudat asa ca am zambit, am salutat iar si m-am retras la locul meu.
AZI M-AM TINUT DE MANA CU FABIO CAPELLO!!!!
Mi-am facut curaj si m-am apropiat de el. Statea cu bratele incrucisate si se uita pe fereastra la cum aterizeaza si decoleaza avioanele. A urmat o conversatie super scurta si ciudata:
marvas: I'm sorry, do you speak English?
the guy: Yes.
marvas: Are you...Fabio?
the guy: Yes, yes I am!
marvas: It is very nice to meet you!
Moment dupa care i-am intins mana. S-a uitat cumva speriat la mine si a zis ceva despre mana lui dreapta, ca are o problema cu ea sau ceva de genu', nu prea am inteles. Si mi-a intins mana stanga. Si l-am prins cu mana dreapta. Practic ne tineam de maini in loc sa dam noroc. A fost foarte ciudat asa ca am zambit, am salutat iar si m-am retras la locul meu.
AZI M-AM TINUT DE MANA CU FABIO CAPELLO!!!!
Sa nu ti-o speli pana nu te vezi cu dickie. (Oau, cum suna!)
- ola small dickie
- Big Daddy

- DarthZombie
- Dremora Lord
Got you covered

Daca nu fotbal, macar dans pentru $$$ de la Nivea

Sper ca e caterinca.
nu. Chiar au facut asta la cererea sponsorului
- DarthZombie
- Dremora Lord
Lol shaii nu s-au prins ca Nivea facea caterinca de ei in faxul in care li se cerea sa faca dansul ploii.