Ce filme am mai vazut
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Re: Ce filme am mai vazut
Probabil ca este o chestie de min-max-ing: vrei sa maximizezi profitul? atunci minimizezi riscul de a speria/goni anumite segmente de privitori. The more bland, the more centrist, the more politically correct, the better.
A vedea filmele la cinema de unul singur mi se pare chiar mai sinistru decat a-l vedea in compania maimutelor de la gradina zoo-boo. La orele si/sau zilele alea se duc doar adolescentii care nu gasesc o camera libera.
A vedea filmele la cinema de unul singur mi se pare chiar mai sinistru decat a-l vedea in compania maimutelor de la gradina zoo-boo. La orele si/sau zilele alea se duc doar adolescentii care nu gasesc o camera libera.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Cineva să facă gluma evidentă cu mers la cinema pentru că găsești adolescenți. Mulțumesc.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Perechi de adolescenti, na. Uneori chiar perechi de sex opus. ^^
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
M-am uitat si eu la The Hateful Eight. Breddy fucking gud. Asta si cu Pulp Fiction sunt singurele filme ale lui Tarantino pe care le-as revedea. Also, Morricone did it again, inteleg ca i-au dat si un Oscar pentru coloana sonora.
NO COVER. ALL MAN.
Batman v. Superman: Dawn of Justice
Spoiler:
+Batman jucat de Affleck
+Gal Gadot ca Wonder Woman
+Lupta dintre Batman si Superman
+Cateva cadre arata ca paneluri de comic book
+Wonder Woman e singura care pare sa se distreze cand se bate cu Doomsday
-Scenariu e o mizerie fara sens
-Lois Lane e de umplutura
-Planul lui Luthor n-are nici o noima.
-Inteleg motivul pentru care Batman il uraste pe Superman, dar de ce Superman il uraste pe Batman
-Metropolis si Gotham locuite de milioane de oameni sunt orase la 20 de minute de zbor cu elicopterul unul de celalalt
-Lupta dintre Batman si Superman e mult prea scurta
-Devin prieteni doar ca le cheama pe mamele lor la fel
-Batman e impuscat in cap point blank si n-are nici pe dracu'
-Viitorii membrii din Justice League sunt prezentati printr-un fucking email
-Cineva de la LexCorp s-a chinuit sa faca logouri pentru fiecare Metahuman
-Jason Momoa ca Aquaman arata ca un tip care incearca sa-si tina respiratia sub apa
-Desi mi-a placut scena din viitor cand Superman e evil si are bazaitoare mecanice si o echipa de SWAT nu i-am gasit rostul
-Jesse Eisenberg ca Luthor nu are nimic amenintator, dar are o gramada de daddy issues.
-Nimeni de la cladirea Capitolului n-a facut o verificare a scaunului cu rotile, pentru ca motive.
-Lois Lane e salvata de 3 ori pe parcursul a doua ore jumate.
-Superman e mort, sau este...?
+Gal Gadot ca Wonder Woman
+Lupta dintre Batman si Superman
+Cateva cadre arata ca paneluri de comic book
+Wonder Woman e singura care pare sa se distreze cand se bate cu Doomsday
-Scenariu e o mizerie fara sens
-Lois Lane e de umplutura
-Planul lui Luthor n-are nici o noima.
-Inteleg motivul pentru care Batman il uraste pe Superman, dar de ce Superman il uraste pe Batman
-Metropolis si Gotham locuite de milioane de oameni sunt orase la 20 de minute de zbor cu elicopterul unul de celalalt
-Lupta dintre Batman si Superman e mult prea scurta
-Devin prieteni doar ca le cheama pe mamele lor la fel
-Batman e impuscat in cap point blank si n-are nici pe dracu'
-Viitorii membrii din Justice League sunt prezentati printr-un fucking email
-Cineva de la LexCorp s-a chinuit sa faca logouri pentru fiecare Metahuman
-Jason Momoa ca Aquaman arata ca un tip care incearca sa-si tina respiratia sub apa
-Desi mi-a placut scena din viitor cand Superman e evil si are bazaitoare mecanice si o echipa de SWAT nu i-am gasit rostul
-Jesse Eisenberg ca Luthor nu are nimic amenintator, dar are o gramada de daddy issues.
-Nimeni de la cladirea Capitolului n-a facut o verificare a scaunului cu rotile, pentru ca motive.
-Lois Lane e salvata de 3 ori pe parcursul a doua ore jumate.
-Superman e mort, sau este...?
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Warm Bodies/Prietenul meu e un zombie - 9/10
L-am vazut azi-noapte pe ProCinema. Lol, un film cu zombie, din perspectiva unui zombie care se indragosteste de o fata vie. Cata auto-ironie, radeam isteric la unele faze, pana la urma s-a trezit nevasta-mea...
L-am vazut azi-noapte pe ProCinema. Lol, un film cu zombie, din perspectiva unui zombie care se indragosteste de o fata vie. Cata auto-ironie, radeam isteric la unele faze, pana la urma s-a trezit nevasta-mea...
Fular wrote:Batman v. Superman: Dawn of Justice
Spoiler:
Am să vă povestesc Superman vs Batman cu spoilăre, pe scurt, pentru că e atât de prost încât nu ai cum să îl spoilărești, la fel cum nu ai cum să strici un căcat.
Deci Batman și Superman sunt încrâncenați unul pe altul timp de 2 ore, apoi se bat 5 minute, își dau seama că pe mamele lor le cheamă la fel, că de fapt a fost , ups, o neînțelegere și o situație care ar fi putut fi evitată cu un telefon și o discuție la o bere ca oamenii. Moment în care Lex Luthor trage o flegmă pe cadavrul lui Zod care cumva se transformă în Doomsday, cu care încep să se bată amândoi împreună cu Wonder Woman, pentru că craci și bustieră de fier. Superman îl bate pe Doomsday cu ajutorul lui Lois Lane și a puterii dragostei, după care moare, dar de fapt nu. Asta a fost, v-am economist 30 de lei și 2 ore juma din viață.
♪
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
How to plan an orgy in a small town
Best comedy in a while, tbh. De mult n-am vazut-o pe Jewel Staite in orice. Surprised to see that, after 10+ years, my Firefly fantasies are all still intact. Probably shouldn't have said that. I-I'm just being relevant. Ii dau un 7.
Best comedy in a while, tbh. De mult n-am vazut-o pe Jewel Staite in orice. Surprised to see that, after 10+ years, my Firefly fantasies are all still intact. Probably shouldn't have said that. I-I'm just being relevant. Ii dau un 7.
The're litteraly nothing wrong with having a firely fetish altough I'm more of a ladybug fetishist myself.
Spoiler:
Am să vă povestesc Superman vs Batman cu spoilăre, pe scurt, pentru că e atât de prost încât nu ai cum să îl spoilărești, la fel cum nu ai cum să strici un căcat.
Deci Batman și Superman sunt încrâncenați unul pe altul timp de 2 ore, apoi se bat 5 minute, își dau seama că pe mamele lor le cheamă la fel, că de fapt a fost , ups, o neînțelegere și o situație care ar fi putut fi evitată cu un telefon și o discuție la o bere ca oamenii. Moment în care Lex Luthor trage o flegmă pe cadavrul lui Zod care cumva se transformă în Doomsday, cu care încep să se bată amândoi împreună cu Wonder Woman, pentru că craci și bustieră de fier. Superman îl bate pe Doomsday cu ajutorul lui Lois Lane și a puterii dragostei, după care moare, dar de fapt nu. Asta a fost, v-am economist 30 de lei și 2 ore juma din viață.
Merci de sfat, dar am citit deja eseul lui Musil despre prostie care are cateva citate din Omul fara insusiri. Mai trebuie sa treaca apa pe Bega pana sa ajung la el.Iavo wrote:Poate doar despre "puterea simplificatoare a prostiei"(da, Fular, apuca-te de elefantul lui Musil.

EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
De pe un alt topic:
Numele filmului este "Er ist wieder da" (Look Who's Back). Am vazut filmul, e bun. O combinatie intre script si interviuri/situatii reale, filmate in strada sau diverse locuri (confrunta chiar un lider al unui partid de dreapta chiar in sediul sau, si e amuzant sa vezi modul in care un actor imersat in rol, jucand extrem de bine, ataca incompetenta liderului privind probleme etnice de exemplu, timp in care observi cum membrii partidului isi acorda atentia catre actor din ce in ce mai mult). Tipul dupa cum am zis joaca bine, iar faptul ca are statura "mitologica" (pare sa aiba cel putin 1.80) a lui Hitlerino face interviurile foarte interesante. Recomand.
Cred ca problema era de alta natura, simbolistica Nazista in public etc.Mafio wrote:Lol, a ieșit acum câțiva ani în Germania o carte și mai recent o adaptare cinematografică despre un Hitler în epoca modernă care se chinuie să ajungă un stand up comedian faimos și Merkel dă undă verde investigării unui actor care a spus câteva nasoale despre un dictatorCe ți-e și cu oamenii ăștia care invocă calomnia și defăimarea publică, nu-i de parcă Turcia e partener strategic important al SUA/Germania împotriva Rusiei și sunt nevoiți să-i pupe în cur pe turci.
edit: ups
Numele filmului este "Er ist wieder da" (Look Who's Back). Am vazut filmul, e bun. O combinatie intre script si interviuri/situatii reale, filmate in strada sau diverse locuri (confrunta chiar un lider al unui partid de dreapta chiar in sediul sau, si e amuzant sa vezi modul in care un actor imersat in rol, jucand extrem de bine, ataca incompetenta liderului privind probleme etnice de exemplu, timp in care observi cum membrii partidului isi acorda atentia catre actor din ce in ce mai mult). Tipul dupa cum am zis joaca bine, iar faptul ca are statura "mitologica" (pare sa aiba cel putin 1.80) a lui Hitlerino face interviurile foarte interesante. Recomand.
am pus si eu ochii pe el de ceva vreme si am vazut ca a aparut si pe Netflix asa ca weekend-ul asta nu mai am scuze ca sa-l aman.
L-am vazut si eu azi, i-as da un 7/10. Partea a doua (dupa prima sa aparitie la TV) e ceva mai slaba ce-i drept. Filmul asta m-a ajutat sa inteleg de ce vrea Angela Merkel sa importe arabi: a vazut ca turcii n-o sa reuseasca sa "scoata hitlerul din germani" (fiind oameni decenti, a caror conditii istorice si mandrie le aproprie de vikingi)... iar comunistii sunt autodistructivi prin definitie deci nu poti conta pe ei.
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Am incercat sa ma uit la filmul Dune.
Nu am reusit.
Nu stiu din ce cauza, dupa 20 de minute de vizualizare, am simtit ca trebuie sa opresc, pentru ca nimic din film nu imi aducea aminte de carte. Poate eu mi-am imaginat altfel, sau poate aveam eu alte asteptari, dar in mintea mea ecranizarea nu are legatura cu filmul. Nu stiu din ce cauza, in mintea mea Dune trebuia sa aiba o tenta mai orientala putin.
Nu am reusit sa ma uit la film, de parca facea parte din alt film.
Nu am reusit.
Nu stiu din ce cauza, dupa 20 de minute de vizualizare, am simtit ca trebuie sa opresc, pentru ca nimic din film nu imi aducea aminte de carte. Poate eu mi-am imaginat altfel, sau poate aveam eu alte asteptari, dar in mintea mea ecranizarea nu are legatura cu filmul. Nu stiu din ce cauza, in mintea mea Dune trebuia sa aiba o tenta mai orientala putin.
Nu am reusit sa ma uit la film, de parca facea parte din alt film.
Warcraft. Piece of shit
Elaboreaza, te rog. Ce nu ti-a placut la warcraft? sau care e motivul pentru care il consideri piece of shit.
Simplul fapt ca e un film CGI cu Warcraft zice tot ce e nevoie.
I'm livin' in a love shadow
Pai si ce vroiai? Oameni in costume? :)Sau full animation for kids made by Pixar&Disney? Ca nu te inteleg.
Nu voiam nimic, un film cu Warcraft nu are cum sa iasa bun vreodata. De fapt asta cred ca se aplica la orice film bazat pe jocuri. Ce film bazat pe un joc a fost vreodata ok si nu a fost o dezamagire totala?
I'm livin' in a love shadow