Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
Am auzit de binge-watching, binge-eating, binge-drinking, dar binging? E cand cauti ceva pe bing in loc de google? Nici urban dictionary nu e hotarat ce vrea sa insemne.
Yep, googled it si tot nu am idee despre cplm e vorba.
The cringe is high.
- ola small dickie
- Big Daddy
ea credea ca inseamna s-o futa in cur pana dimineata. la fel si tatal ei. faina reclama
acum ca am vazut toti reclama si am inteles ce inseamna binging putem sa trecem la urmatorul nivel. Ce a vrut sa zica Stokkolm cu aceasta postare? Care este sensul din spatele ei? Ca multe postari ale lui mi se par niste enigme. Le cites de 10 ori cu atentie si tot nu le ating intelesul.
acum ca am vazut toti reclama si am inteles ce inseamna binging putem sa trecem la urmatorul nivel. Ce a vrut sa zica Stokkolm cu aceasta postare? Care este sensul din spatele ei? Ca multe postari ale lui mi se par niste enigme. Le cites de 10 ori cu atentie si tot nu le ating intelesul.
Stokkolm wrote:Daca cineva i-ar face felul cu maceta la Anita Sarkesian, Justin Bieber, Gutza, sau stiu eu ce alt personaj universal rau-vazut, cred ca multi din cei care sunt revoltati de cazul din Bangladesh ar avea o reactie de genul "a meritat-o", "ma bucur ca a murit".
Last edited by ola small dickie on 26 Apr 2016, 12:42, edited 1 time in total.
Cunosc niste persoane corporatiste care pe facebook au poze numai in port popular - iar in realitate fiecare al cincelea cuvant este englezesc (fara ca acest lucru sa adauge la conversatie/inteles/orice). Genul asta de persoane fac binging in timp ce plang ca sotul nu le mai phoote + de ce trebuiau sa ma mut in Bucuresti? Era mai bine in ardeal... in moldova nu ma mai intorc in vecii vecilor! In fine.
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Iti jur pe ochii lu' Frank Ocean ca nu am avut tangenta cu binging. Poate sa fi auzit vag, rar, dar nu des. Sunt om al pesterilor, nu am tumblr si mi-am facut instagram acum 2 luni.Mafio wrote:Omule, ești de-o vârstă cu mine (23 de ani) și o arzi pe internet constant din 2005 de când a introdus RDS-ul abonamentele de 9 dolariUmblăm prin aceleași zone și consumăm în principiu același tip de media. Mi-e greu să cred că nu ai auzit de termenul ăsta până acum, mai ales că e popular deja de vreo 2-3 ani. ''Pe vremea mea''.
Ma simt atat de inapoiat incat incep sa caut chestii la moda pe site-uri americane ca sa fiu la rand cu tot curentul asta.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Problema cu trendurile astea basite e ca ele se adreseaza cuiva cu 5 ani mai tanar decat alde Daniel. Cel putin aia din reclama lui Stokk au varsta de anul I de facultate maxim.
tl;dr: suntem niste mosi
tl;dr: suntem niste mosi
Daniel e deja prea batran sa se reproduca.
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Oameni buni, am 22 de ani. Sunt tanar. E ok, sunt si tanar si de succes, dar asta nu inseamna ca am imbatranit.
Last edited by DANiel on 26 Apr 2016, 14:35, edited 1 time in total.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Felicitari, de aici inainte totul se duce in jos!DANiel wrote:Oamemi buni, am 22 de ani
Esti mai tare decat Zuckerberg, iti dai seama? boul ala la 22 de ani abia cioplea la FB... prin camine pe la Harvard...DANiel wrote:am 22 de ani... sunt si tanar si de succes
am ajuns prea tarziu la petrecere. Mi-am luat azi o bere ca sa ma laud ca am aflat si eu ce inseamna binding. Apoi am citit iar postarile de mai sus si am vazut ca i se zice binging.

Spoiler for oh well:

M-am chinuit aseara mai bine de o ora sa ma obisnuiesc cu sunetul masinilor numai ca sa realizez ca si cu geamul deschis e prea cald pentru a dormi.
Urasc vara.
Urasc vara.
Si eu. Ma apropii de perioada in care o sa renunt la ideea de a mai dormi noaptea si o sa-mi mut orele de somn intr-un interval gen 4 - 9 dimineata, singurul in care e cat de cat racoare.
NO COVER. ALL MAN.
Yeah, summer zombie mode is on.
Am norocul sa am la birou o colega care nu suporta aerul conditionat (desi nu bate spre ea sau ceva). Deci ma coc si in timpul zilei la birou si noaptea acasa.
Urasc anotimpul asta. Abia astept toamna.
Urasc anotimpul asta. Abia astept toamna.
In Constanta avem de suportat pe langa canicula si hoardele de turisti desculti care umbla in slip prin centrul orasului si care arunca ambalaje de inghetata si sticle goale peste tot. Deja m-am saturat de vara.
I'm livin' in a love shadow
Ce inseamna sa ai apartament orientat spre nord, azi noapte m-am trezit sa imi iau ceva pe mine ca mi-era frig.
Camera mea sta pe colt, cu coltul expus catre sud-est. Sunt loviti peretii de soare de dimineata pana aproape de apus 

De ce nu-ti cumperi ventilator?Am norocul sa am la birou o colega care nu suporta aerul conditionat