Site Nivelul2.ro
Re: Site Nivelul2.ro
Mi se pare foarte putin. Te gandesti ca ai scrie un shitpost intr-o juma de ora si ai lua banul, dar pentru un articol care necesita documentare riguroasa, interviuri, munca de teren, mi se pare putin.
Pentru Romania, mi s-ar parea decent. Decent in ideea ca nu te mai duci la birou sa o labaresti la cine stie ce castron de job care nu te intereseaza, ci stai acasa in chiloti, muncesti in ritmul tau, asculti vaporwave la maxim, etc, si ai avea aproximativ acelasi salariu ca la jobul la care ai renuntat. Independenta, cu alte cuvinte. Da, dureaza ceva sa scrii un articol, dar poti lucra mai multe in paralel. Evident, asta inseamna sa si cunosti industria si sa ai idei fructoase de articole, nu liste idioate si stiri comentate. Banuiesc ca se refera la opinion pieces, nu neaparat recenzii de jocuri si hands-on-uri. Sau nu stiu.
I'm livin' in a love shadow
Totusi cred ca trebuie sa trudesti mult timp pe gratis sau mai nimic ca sa ajungi sa-ti faci un nume si o scriitura de calitate inainte de a ajunge sa lucrezi la vreuna din publicatiile care platesc mai bine.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Poți să ajungi să lucrezi la o publicație respectată și fără să trudești pe moca în altă parte. Aidan a ajuns redactor șef la Nivelul 2 in no time.
- DerangedGenius
- Zergling
ce nou website? la mine e acelasi
- DerangedGenius
- Zergling
Aaaa, pe mobil. Nu mai intrasem de pe mobil. Mie mi se vede asa, in stilul nou.
E mult mai util formatul asta, dar nu ar fi aratat deloc bine pentru desktop. Also, poate ar fi bine sa mai lucreze la font-uri, ca sa nu arate ciudat caracterele romanesti.
E mult mai util formatul asta, dar nu ar fi aratat deloc bine pentru desktop. Also, poate ar fi bine sa mai lucreze la font-uri, ca sa nu arate ciudat caracterele romanesti.
Parca noul site e mai monoton. Idk why, dar e prea mult alb, si atat. Acolo, o maslina o grisina, sa gadile ochiu'.
Arata a site facut de mine, si eu nu ma pricep la site-uri.
Nu spun ca nu e bine sa fie cat mai simplu, insa daca ceva e simplu trebuie ca detaliile sa fie foarte bine conturate si sa iasa in evidenta. Din start fontul e cel mai monoton si sare cel mai repede in ochi, dar nu in mod bun. Totodata, bara pe partea dreapta pare atat de nespeciala de parca e blogul meu (care nu are multe vizualizari). Si ca o mica paranteza, nu ar strica o distantare sau cel putin ceva sa delimiteze articolele principale ca sa nu mai apara asa legate. Si poate bara de sus mai lizibila.
In mare parte, detaliile fac diferenta.
Zic asa, ca opinia publica.
Arata a site facut de mine, si eu nu ma pricep la site-uri.
Nu spun ca nu e bine sa fie cat mai simplu, insa daca ceva e simplu trebuie ca detaliile sa fie foarte bine conturate si sa iasa in evidenta. Din start fontul e cel mai monoton si sare cel mai repede in ochi, dar nu in mod bun. Totodata, bara pe partea dreapta pare atat de nespeciala de parca e blogul meu (care nu are multe vizualizari). Si ca o mica paranteza, nu ar strica o distantare sau cel putin ceva sa delimiteze articolele principale ca sa nu mai apara asa legate. Si poate bara de sus mai lizibila.
In mare parte, detaliile fac diferenta.
Zic asa, ca opinia publica.
Wait, wut? Dar http://nivelul2.ro/categorie-produs/revista/
Si eu. Mereu am apreciat designul simplu, elegant si functional.Soarecu wrote:Eu prefer noul look, mult mai curat.
i = * ( long * ) &y; // evil floating point bit level hacking
i = 0x5f3759df - ( i >> 1 ); // what the fuck?
i = 0x5f3759df - ( i >> 1 ); // what the fuck?
Parcă se putea modifica ceva în url pentru a vedea articolele de mai multe pagini într-o singură pagină. Acesta, de exemplu. Mai știe cineva?
Codul necesar se scrie de regulă server-side, din PHP, iar activarea lui se face printr-un link pus pe front end. Există și un plugin care practic schimbă template-ul pe care țî-l servește blogul cînd dai click pe link-ul All Pages, plasat lîngă cele obișnuite, cu numerele paginilor și Next. https://wordpress.org/plugins/view-all-posts-pages/
@Kimo - ToDo
@Kimo - ToDo

Super bug: Site-ul N2 se inchide dupa cateva secunde atunci cand intri de pe Windows Phone.
I'm livin' in a love shadow
- ola small dickie
- Big Daddy
super bug fix: treci pe telefon cu androidchestr0ny wrote:Super bug: Site-ul N2 se inchide dupa cateva secunde atunci cand intri de pe Windows Phone.
e unul dintre motivele pentru care am trecut pe android. La fel se intampla si cu cracked.com si vice.com