phpBB [video]
Seriale
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
- joonior_bmf
- joonior_bmf
- joonior_bmf
Re: Seriale
A aparut ultimul episod din Horance and Pete, gut punching stuff.
Cam asta e tonul serialului.
Cam asta e tonul serialului.
S-a uitat cineva la reboot-ul Powerpuff Girls?
Mi s-a părut ok.

- joonior_bmf
La un singur episod. E decent (vazusem doar primul sezon din cel vechi).Mafio wrote:S-a uitat cineva la reboot-ul Powerpuff Girls?Mi s-a părut ok.
In alta ordine de idei, au reinceput
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Parca Silicon Valley era o comedie lejera si lulzy. Aseara am vazut o dramoleta basita si plictisitoare. Sper sa revina la funneh stuff.
Dar mai presus de asta, a inceput si Veep. Slow start si parca nu mai are zvacul si energia de la inceput, dar am incredere ca o sa se redreseze.
Dar mai presus de asta, a inceput si Veep. Slow start si parca nu mai are zvacul si energia de la inceput, dar am incredere ca o sa se redreseze.
I'm livin' in a love shadow
Mde. Pe de alta parte, e de apreciat ca a rezistat doua sezoane. Halt and Catch Fire a devenit zombi dupa primul sezon (vad ca apare season 3 vara asta? inca mai au bani de la Breaking Bad se pare)
BTW m-am uitat si la GOT, doar ultimele 20 minute valorau ceva. Refuz sa irosesc drogurile pe seriale.
BTW m-am uitat si la GOT, doar ultimele 20 minute valorau ceva. Refuz sa irosesc drogurile pe seriale.
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
ati vazut careva F Is For Family? La prima vedere pare inca o animatie americana cu o familie disfunctionala si umorul care reiese din asta. Desi serialul nu se ia in serios exista totusi acolo o urma de profunzime, iar in unele momente mi-a amintit de Life With Louie sau King of The Hill. Mi-a placut ca episoadele se leaga intre ele dupa tot randomness-ul din Family Guy, Bob's Burgers, etc. Recomand.
- joonior_bmf
poate cel mai bun serial SF produs de SyFy de la StarGate pana azi
Destul de bun Dark Matter, dar mai mult mi-a placut The Expanse.
The Expanse a lalait-o un intreg sezon ca se ne introduca in poveste si sa ne dam seama ce draq se intamplaApollyon wrote:Destul de bun Dark Matter, dar mai mult mi-a placut The Expanse.
time bending, mind fuckery
- joonior_bmf
^black dude, e neconvingator - e total nepotrivit sa-l inlocuiasca pe Jack Bauer; Jack Bauer radea cu tine in timp ce-si scotea ficatii, asta e "necopt"
Arrow dupa finalul de sezon

Spoiler: