Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Incredibil, dar adevarat. Pana si voi puteti lua lumina de la Ponta...
- DarthZombie
- Dremora Lord
A lua lumina de la Ponta e ca si cum ti-ar scapa o lanterna aprinsa in veceu si bagi mana adanc dupa ea.
Gabriel Berca, fost ministru si consilier prezidential, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare in prima instanta
Ce lup moralist mai era si asta. Toata noaptea urla la luna. Speram la o reconfirmare a pedepsei si s-o duca bine sanatos.
Ce lup moralist mai era si asta. Toata noaptea urla la luna. Speram la o reconfirmare a pedepsei si s-o duca bine sanatos.
NO COVER. ALL MAN.
Cei doi au fost trimisi in judecata in august 2015 si au stat in arest preventiv si la domiciliu timp de aproape cinci luni, perioada ce ar urma sa fie dedusa din pedeapsa data de instanta.
O sa stea la domiciliu si in recurs si asta e. GG Justitie independenta.
O sa stea la domiciliu si in recurs si asta e. GG Justitie independenta.
Nu stiu daca e cazul chiar sa faca inchisoare pe viata acum, desi sunt de acord ca ar trebui pedepse mai mari pentru genul asta de porcarii. E important totusi sa se oficializeze ceea ce stim cu totii deja, anume sa fie infractori dovediti si condamnati. Nu stiu daca ai observat, dar toti cei care au servit bulau s-au cam curatat din spatiul public.
NO COVER. ALL MAN.
Nu stiu daca ai observat, insa Voiculescu a luat 10+ ani cam aiurea, cu prejudiciul recuperat samd., si asta ia 1-1,5 ani de arest la domiciliu pentru spagi, trafic de influenta samd.
PS. Dragnea a luat condamnare gen "cu ocazia organizării şi desfăşurării referendumului din 29 iulie 2012, a uzat de influenţa şi autoritatea sa în partid în scopul obţinerii unor foloase nepatrimoniale de natură electorală, necuvenite, pentru alianţa politică din care făcea parte partidul reprezentat de inculpat, şi anume îndeplinirea cvorumului de participare cu ajutorul voturilor obţinute în alte condiţii decât cele legale" (logica de cacat, intre noi fie vorba).
Base, Boc si restul sefilor PD, de ce nu patesc nimic atunci cand scrie negru pe alb ca multi bani din spagi s-au dus si la PARTID? Alea nu sunt foloase de natura electorala obtinute ilicit?
PS. Dragnea a luat condamnare gen "cu ocazia organizării şi desfăşurării referendumului din 29 iulie 2012, a uzat de influenţa şi autoritatea sa în partid în scopul obţinerii unor foloase nepatrimoniale de natură electorală, necuvenite, pentru alianţa politică din care făcea parte partidul reprezentat de inculpat, şi anume îndeplinirea cvorumului de participare cu ajutorul voturilor obţinute în alte condiţii decât cele legale" (logica de cacat, intre noi fie vorba).
Base, Boc si restul sefilor PD, de ce nu patesc nimic atunci cand scrie negru pe alb ca multi bani din spagi s-au dus si la PARTID? Alea nu sunt foloase de natura electorala obtinute ilicit?
- ola small dickie
- Big Daddy
pentru ca basescu conduce justitia din romania. better?Doc wrote:Nu stiu daca ai observat, insa Voiculescu a luat 10+ ani cam aiurea, cu prejudiciul recuperat samd., si asta ia 1-1,5 ani de arest la domiciliu pentru spagi, trafic de influenta samd.
The truth shall make you free 

Contul de facebook al lui Ponta a fost hackerit de un copil de 12 ani. Sau nu?

https://www.facebook.com/victor.ponta/?fref=ts

https://www.facebook.com/victor.ponta/?fref=ts
- ola small dickie
- Big Daddy
Nu. Creierul lui Ponta a ramas blocat in stadiul de la 12 ani. Stiinta ar trebui chemata sa-l analizeze. E uimitor cum au reusit greii pesedeului din anii 90 sa promoveze un astfel de specimen pana in varf. Ceea ce surprinde la Ponta nu e ca e corupt, mincinos si daunator pentru societatea romaneasca, astea sunt calitati firesti avand in vedere din ce partid vine si cine l-a promovat. Dar taticii lui pesedisti nu au observat ca promoveaza un copil tembel cu corp de adult? Asta era sa ajunga presedintele tarii.
Si discursul ala al lui din parlament de pe pagina anterioara s-ar incadra perfect intr-o cuvantare la gradinita. La o serbare. Intr-o pauza de branzica topita. Dar nu, el era in parlamentul romaniei.
Si discursul ala al lui din parlament de pe pagina anterioara s-ar incadra perfect intr-o cuvantare la gradinita. La o serbare. Intr-o pauza de branzica topita. Dar nu, el era in parlamentul romaniei.
Last edited by ola small dickie on 27 May 2016, 14:13, edited 1 time in total.
- DarthZombie
- Dremora Lord
This is Ponta. Now this is your brain on Ponta. Don't do Ponta or your brain will become the same.
Vreau să cred că are o echipă care se ocupă de imagine, implicit contul lui de FB. Că au găsit prin știu-eu-ce sondaje că Ponta n-are priză la tineret și că încearcă ca strategie de campanie electorală să suplimenteze micii și uleiul cu glumițe de grădi și memeuri.
dump CHA
- DarthZombie
- Dremora Lord
Problema e ca el asa s-a exprimat inca de cand era discipolul lui Nastase acum mai bine de 10 ani. Atata poate creierasul lui. Tot el era cel care la cateva zile dupa ce a devenit prim-ministru se ratoia cu jurnalistii si le spunea in mod repetat "Dar voi stiti cine sunt eu? Sunt primul-ministru al Romaniei!" pe un ton grav de parca era mare scula.
Last edited by DarthZombie on 27 May 2016, 14:44, edited 1 time in total.
@Sebas Vrei sa crezi chestii prea inteligente, sincer 

Lol, m-am obișnuit deja cu tembelismul patologic al lui Ponta, nimic nou, dar EMOJI-URI ÎN PWLA MEA??? Deja a atins un alt nivel. De acum încolo am pretenția ca toate comunicatele de presă ale lui Iohannis să fie redactate folosind numai emoji-uri. La fel și SRI. Cine dracu' mai are nevoie de cuvinte dacă întregul discurs politic poate fi transmis la fel de bine prin emoji-uri cu Kim Kardashian?
Last edited by Mafio on 27 May 2016, 15:00, edited 1 time in total.
- DarthZombie
- Dremora Lord
"Lel am prins niste teroristi
;);) SRI vegheaza si va protejeaza :*"

Orlando ftw wrote:Poate de multe ori am uitat sa ma ocup de finantele mele, m-am ocupat de finantele tarii. Recunosc si asta. Treburile casei le-am lasat pe umerii sotiei

sursa
NO COVER. ALL MAN.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
La bulau cu nevasta-sa! Sau macar o lapidare in piata publica, ca nu se ocupa de sanatatea caminului conjugal.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
- ola small dickie
- Big Daddy
"Hans Klemm, ambasadorul SUA: Incurajez romanii sa nu voteze candidati care au fost acuzati de coruptie / Constanta este foarte importanta pentru NATO si pentru parteneriatul strategic SUA - Romania"
"Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, a declarat marti la Constanta ca „România a devenit lider în lupta împotriva corupţiei” si i-a indemnat pe alegatorii romani sa nu voteze candidati acuzati de coruptie. Klemm a vorbit si despre importanta strategica a orasului Constanta."
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21 ... omania.htm

"Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, a declarat marti la Constanta ca „România a devenit lider în lupta împotriva corupţiei” si i-a indemnat pe alegatorii romani sa nu voteze candidati acuzati de coruptie. Klemm a vorbit si despre importanta strategica a orasului Constanta."
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21 ... omania.htm