Lasa, ca din renta isi poate plati biata de ea destui psihologi.

Dumnezeule, ce mentalitate de țăran prost. Lasă, tati, înghite bătaia că mai târziu o să ai bani de psihologi. O să-ți rezolve toate problemele. Ia-o ca pe o investiție!
Restul, comentarii de average dude, genul care stateau la coltul strazii cand eu invatam pentru olimpiade nationale. Crescuti pe modelul "lasa mama, ca merge si asa". Nu poti face performante cu mentalitate de genul asta.
Nu ca e rau sa fii average dude. Numai ca nu stiu cum poate un average dude sa inteleaga oamenii care fac performanta.
Câtă aroganță

Bravo ție că ți-ai irosit toată copilăria umflând egoul profesional al unor profesori comuniști. Unde ziceai că lucrezi? Software Engineer la Facebook? Ah, stai, ai 30 și ceva de ani și încă stai în Severin. Am uitat că și-au deschis sediu și acolo. Noi, ăștia din masă ignorantă și needucată care vedem bătaia aplicată copiilor ca pe un obicei sălbatic și medieval care nu-și are locul în societatea modernă suntem niște average dudes care am fost prea răsfățați când eram copii. De-aia săpăm șanturi în timp ce Doc ne scrie posturile din casa lui de vacanță din Malta.
Chiar sunt curios prin cate traume ai trecut in drumul tau catre gloria olimpiadelor nationale si cat de multe din ele sunt comparabile cu experienta unei gimnaste, oricare ar fi ea.
Probabil a fost virgin până la 25 de ani.