Gimnastica si lacrimi

Discuții off-topic în limita bunului simț
Mafio
Hammer Haunt

Re: Chestii pe care le urasc azi

Post by Mafio »

Lasa, ca din renta isi poate plati biata de ea destui psihologi.
:lol: :lol: :lol: Dumnezeule, ce mentalitate de țăran prost. Lasă, tati, înghite bătaia că mai târziu o să ai bani de psihologi. O să-ți rezolve toate problemele. Ia-o ca pe o investiție!

Restul, comentarii de average dude, genul care stateau la coltul strazii cand eu invatam pentru olimpiade nationale. Crescuti pe modelul "lasa mama, ca merge si asa". Nu poti face performante cu mentalitate de genul asta.

Nu ca e rau sa fii average dude. Numai ca nu stiu cum poate un average dude sa inteleaga oamenii care fac performanta.
Câtă aroganță :lol: Bravo ție că ți-ai irosit toată copilăria umflând egoul profesional al unor profesori comuniști. Unde ziceai că lucrezi? Software Engineer la Facebook? Ah, stai, ai 30 și ceva de ani și încă stai în Severin. Am uitat că și-au deschis sediu și acolo. Noi, ăștia din masă ignorantă și needucată care vedem bătaia aplicată copiilor ca pe un obicei sălbatic și medieval care nu-și are locul în societatea modernă suntem niște average dudes care am fost prea răsfățați când eram copii. De-aia săpăm șanturi în timp ce Doc ne scrie posturile din casa lui de vacanță din Malta.
Chiar sunt curios prin cate traume ai trecut in drumul tau catre gloria olimpiadelor nationale si cat de multe din ele sunt comparabile cu experienta unei gimnaste, oricare ar fi ea.
Probabil a fost virgin până la 25 de ani.
Last edited by Mafio on 31 May 2016, 12:56, edited 1 time in total.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Deci pana aici au tinut discutiile civilizate :)))))
Asta e redactorul pe care il are mai nou Nivelul 2. :lol:
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Da, un redactor care nu suportă cretinismul românesc de modă veche și ignoranța față de traumele altor oameni :lol: Ce năpastă s-a abătut asupra revistei!
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Image
dump CHA
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

MC wrote:Deci pana aici au tinut discutiile civilizate :)))))
Foarte amuzant cine face apel la discutii civilizate.
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Image
dump CHA
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

Doc wrote:Restul, comentarii de average dude, genul care stateau la coltul strazii cand eu invatam pentru olimpiade nationale.
Asta mi-a placut.

Inalt domn al tarii, savant de renume mondial, tovaras academician doctor inginer Doc Doctorescu
ola small dickie
Big Daddy

eu i-as pune "primesc bataie pe o medalie"
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

MC wrote:Deci pana aici au tinut discutiile civilizate :)))))
MC dand lectii de bune maniere :lol: Asta in conditiile in care raspunsurile ce te-au ofensat vin strict ca urmare a unor atacuri irelevante la persoana. Eu zic ca acolo s-au terminat de fapt discutiile civilizate.

Oricum, atitudinea de om matur si inteligent pe care o abordezi de cand cu PM-ul acela nu te prinde deloc, daca e sa ne gandim la istoria posturilor tale.
Marius Ghinea
Headless Kamikaze

Post by Marius Ghinea »

nu, nu asta e redactorul pe care il are mai nou Nivelul 2. redactorul asta este avut deja inca de pe vremea Level-ului si sint eu.
Mafio sint eu.

Iar Doc este atit de retrograd incit merita mentinut pe acest forum strict sub forma de momeala, ca sa vina oamenii cu mintea intreaga si bunul simt viu, si sa posteze aici incercind sa faca din cocă, granit. Sa-i multumim ca tzine forumul in viata. Fara olimpici ca el am fi mult mai inactivi, mult mai irelevanti.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Mafio wrote:ai 30 și ceva de ani și încă stai în Severin.
:lol: De ce m-as muta de aici daca aici am tot ce-mi trebuie si imi e bine? Voi astia, average-dude-sii de Constanta, nu v-ati prins cum e treaba asta cu succesul? credeti ca tine de oras? ca sa vezi, cum astia din Severin sau Zalau o duc mai bine decat voi. Inexplicabil, really... Cred ca suntem PSDisti, or something. Doar n-o avea de-a face cu eforturile noastre si cu faptul ca pur si simplu performam in meseriile noastre :lol:

A vorbit si Marius Ghinea, omul caruia ii spuneam acum vreo 7-8 ani sa isi gaseasca o alternativa. Well, daca ma asculta, era cu vreo 7-8 ani mai avansat in programare. Asta e, bine ca are el bunul simt viu si, lol, mintea intreaga.
ola small dickie
Big Daddy

aleooo aleoooo astazi bate steaua, cu severin si zalau ne-am gasit beleauaaaa

deci doc sta la dunare, acum mi-a venit o idee de vacanta pt el. sa se urce pe o pluta si sa-si dea drumu intr-un periplu din severin pe dunare pe granita tarii pana in marea neagra. si fiecare user level sa iasa la dunare unde ii e mai aproape sa-l salute live, sa-i faca cu mana, fiecare cum poate. eu voi astepta la cernavoda. daca o iei pe canal pot si la agigea, navodari you name it

vremea e si misto perioada asta
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Sportul nu inseamna bataie din partea antrenorilor, astea sunt cazuri extreme. Statele Unite sunt printre primii la gimnastica, dar ma indoiesc ca acolo antrenorul are curajul sa ridice palma la copii fara sa se trezeasca cu un proces de sute de milioane de dolari de la parintii infuriati. Nu toti cei care se apuca de sport devin campioni, dar asta nu inseamna ca o sa-si sacrifice 20 de ani din viata ca sa isi dea seama ca sunt mediocri si n-o sa ajunga niciodata la varf. Cei care renunta la scoala si fac tot felul de sacrificii o fac pentru ca au un talent deosebit si chiar au potential sa ajunga undeva. Cel putin as a ar fi normal.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

ola small dickie wrote:deci doc sta la dunare si performeaza. Deci n-are timp de vacante. Strange bani de casa de vacanta in Malta. (fixed)

vremea e si misto perioada asta
Vezi, cand iesi din topicul de cantece si trebuie sa legi cinci cuvinte incepi sa ai probleme... mai stai si tu printre oameni, la naiba :lol: La birou singur cuc, pe forum, aproape singur... chiar asa speriat esti de alea doua avertismente? :oops: Oricum, stii bine ca Ghinea e cu tine :lol:
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Mă băieți, mă...
I'm livin' in a love shadow
Foxman
Headless Kamikaze

Post by Foxman »

This is so funny ^^

As vrea sa adaug o mentiune, consider in primul rand vinovati parintii descreierati care isi dau constient copiii pe mana bestiilor, ca sa-i chinuie bine sa danseze frumos pe bara intr-un circ penibil. Genul ala de parinti care considera ca n-au facut nimic cu viata lor, ca n-au fost nici Nadia, nici Hagi si nici Teclu dar nu-i problema, recupereaza acum, prin copilul lor. Copilul lor, batut si muncit ca un cal, o sa faca performanta. O s-aduca acasa aur, or sa-l vada vecinii la teveu, si ei or sa se poata mandri ca desi sunt in proprii lor ochi niste ratati, macar au copii care au primit nush ce premiu cu care se sterg la fund cativa ani mai incolo.

Apropo de premiu de sters la fund, ma asteptam ca Doc sa spuna ca datorita olimpiadelor el e intr-o situatie extraordinara si ca n-a alergat dupa morcov ca magarul ca apoi sa regrete ca a facut-o doar sa umfle egoul unor oameni mici care se hranesc cu reusitele altora, si ca in loc sa aiba experienta vietii cand era tanar, visa cai care o luau la panta tropa-tropa cos de alfa. In schimb, intr-o incarcare de frustrare ce ar dura 3 episoade de Dragonball Z, ne-a lovit cu valul pizmei strugurilor acri no jutsu: noi stateam la coltul strazii cat timp el punea coada la pruna.
Praise be to the muffalo tree.
Azad
Adventurer Extraordinaire

Post by Azad »

sa aiba experienta vietii cand era tanar, visa cai care o luau la panta tropa-tropa cos de alfa.
Pai da. Experienta de viata sa ai ca cunoasterea e pentru prosti sau doar amaratii aia fortati de parinti.
Foxman
Headless Kamikaze

Post by Foxman »

You're barking up the wrong tree. Din categoriile "coltul strazii" si tocilari sinistri, eu m-am incadrat in cea din urma. Probabil ca trebuie sa lasi la o parte egoul si sa iti recunosti ca multe dintre cunostintele alea vitale predate la scoala sunt niste chestii total inutile. Nu am regretul de a nu fi stat la coltul strazii, pentru ca nu puteam. Eram autist, in rahat, atat m-a dus capul, atat am putut. Din toate olimpiadele si toate cunostintele dobandite, abia le-am pastrat pe alea in programare, si nu pentru ca ma dadea proful cu capul de banca. De aici pana sa glorifici exercitiul in cvasi-futilitate al sistemului educational romanesc e nevoie, in primul rand, de o doza sanatoasa de negare.

Ca sa pot incheia cu ceva concret, cunoasterea vine atunci cand esti pasionat, cand intr-adevar intelegi de ce ai nevoie de lucrul ala. Eu nu cred ca multi dintre copiii aia chinuiti sa stea cocostarc pe bara sau sa reinventeze roata isi doresc cu adevarat asta. Li se inoculeaza ca daca fac asta isi multumesc parintii, si cam asta isi "doresc" ei, pentru ca inca nu au o personalitate a lor, nu au inca o dorinta care sa nu fie fabricata de nimicnicia unor oameni care si-au tras tamagotchi ca sa aiba cine sa le tunda peluza.
Last edited by Foxman on 31 May 2016, 18:26, edited 3 times in total.
Azad
Adventurer Extraordinaire

Post by Azad »

Err...nope. Eu ma refeream la cunoasterea de dragul cunoasterii samd. Daca tie ti se par lucruri inutile, atunci e problema ta. Ma deranjeaza afirmatiile de doi lei care se vor a fi adevarul absolut, pur si simplu.
De aici pana sa glorifici exercitiul in cvasi-futilitate al sistemului educational romanesc e nevoie, in primul rand, de o doza sanatoasa de negare.
Nu am glorificat nimic. Sorry to disappoint. :P Sau poate te refereai la Doc, nu stiu.
Foxman
Headless Kamikaze

Post by Foxman »

Azad wrote: Nu am glorificat nimic. Sorry to disappoint. :P Sau poate te refereai la Doc, nu stiu.
Da, scuze, am dat AoE, e greu cu fronturile astea.
Post Reply

Return to “Colțul vesel”