MMO acum in open beta. Aparent pe vremea cand era closed beta a lasat "mixed feelings" celor care l-au jucat, dar open beta-ul se prezinta FOARTE bine. Eu unul nu aveam nicio asteptare de la el, ba chiar imi lasa impresia de "meh" din imagini/filme/previews, dar jocul asta este delicios. Are exact genul ala de je ne sais quoi pe care-l are si wow-ul, totul are stil, lumea este credibila, umor a la wow si borderlands. Factiunile sunt misto, conflictul dintre ele e prezentat misto (un fel de alliance vs horde in loc de good vs evil). Clasele sunt interesante si suficient de diferite. Gameplay-ul necesita putina acomodare, are o componenta de manual targeting, nu numai tab-targeting. Rasele in schimb fac deliciul, foarte misto si originale (ma rog, originale pt mmo-uri unde esti obisnuit sa ai human/orc/elf/dwarf kind of guys)
Mi-e greu sa nu compar multe lucruri cu wow-ul pentru ca e singurul mmo jucat de mine pana acum care are o atmosfera comparabila cu wow. Totul este bine inchegat, totul este facut cu mult stil si personalitate.
Fata de TESO, caruia i-as fi iertat MULTE doar pentru ca e mmo in universul elder scrolls dar care nu m-a impresionat mai deloc in beta, Wildstar vine "de nicaieri" si este genul ala de surpriza extra placuta, ca atunci cand imbraci o geaca toamna si gasesti bani in buzunar ramasi de anul trecut cand ai purtat-o ultima data

Are foarte multe chestii, nu am ajuns sa le experimentez pe toate si nici nu cred ca poti in beta (player housing, un fel de pvp 40vs40 din ce am inteles). Regret ca am fost prea ocupat si nu am apucat sa joc mai mult in beta.
Open beta-ul mai e pana pe 18, daca nu ma insel, asa ca grabiti-va.