Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Mărar
Electro-Chemist

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by Mărar »

http://www.tolo.ro/2016/06/02/un-medic- ... -cu-sanse/
– Păi, de când ați început să scrieți, o groază de lucruri s-au schimbat la Sf. Pantelimon. Până atunci se folosea și de o sută de ori aceeași sondă de aspirație la pacientul intubat. Acum s-au introdus sondele cu circuit închis, care sunt sterile. Alt exemplu. Au schimbat saltelele care erau pline de secreții, așa cum fuseseră folosite și pe vremea răniților de la Colectiv.
– Care este incidența infecțiilor nosocomiale la ATI Sf. Pantelimon?
– În 48 de ore de la internare, în 99,9(9)% dintre cazuri pacientul ia o infecție. Scrieți chiar așa: 99 virgulă 9 perioadă 9!

– Spitalul recunoaște infecțiile?
– Până acum nu se declarau infecțiile nosocomiale. Dar ele există în fișe. Dacă nu se apucă să scoată fișele!
Ma asteptam ca dupa 30 de articole sa nu apara in continuu chestii care frizeaza limita absurdului :lol:
New phone, Houthis

Soundcloud
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Am fost de doua ori internat la Sf. Pantelimon si nu am luat nici o infectie, idem si pentru cei care au stat in acelasi salon cu mine. Sunt constient ca "99,9(9)%" se vrea a fi o exagerare scrisa gresit dpdv matematic, dar genul asta de hiperbole pica aiurea intr-o discutie cu ingrojorari reale.
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Genul ăsta de hiperbole ne sunt caracteristice însă. Totul la cald și eminiscian, puțin în schimb despre problemele de fond sau datele concrete.

Îmi imaginez însă că avem de-aface cu aceeași problemă care bântuie toate sistemele noastre de stat: sistemul în sine este prost și performează doar acolo unde oamenii care îl lucreaza sunt ei înșiși de calitate.
dump CHA
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Recunosc, am citit in diagonala urmatorul studiu, dar pare sa mentioneze faptul ca unele tipuri de infectii nosocomiale au o rata de incidenta asimptomatica semnificativa: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC88988/

Posibil sa fi luat totusi ceva.

Stai un pic, acum m-am trezit, la terapie intensiva ai fost internat? Pentru ATI era statistica.
New phone, Houthis

Soundcloud
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Image

Stop it guys, we have feeling too you know :(

later edit: in caz ca nu apare imaginea https://pbs.twimg.com/media/CkBd4rnUgAAmpLw.jpg
New phone, Houthis

Soundcloud
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Iarna nu-i ca vara.
I'm livin' in a love shadow
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

john mccain este un cretin. la fel ca trump. e ok trump pt ca daca ajunge presedinte avem cadrul care sa-l tina in frau pana la o limita. asta e calitatea lui trump. calitatea lui trump e ca candideaza intr-un sistem care nu-i permite sa se desfasoare daca castiga la adevarata imbecilitate. superb
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Cum sa nu iti placa democratia cand doar democratia permite astfel de momente sa aiba loc, intr-un cadru legal/constitutional? A trained monkey could the next US president, because we have the necessary checks and balances to ensure that poo flinging will only occur within the limits of the law.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

McCain saracul are o singura calitate si anume ca a fost cea mai vedeta dintre prizonierii de razboi gratie faptului ca tatal si bunicul sau au fost amirali in Marina americana. Ca si candidat a fost dezastru, dar ca sa fim sinceri pana la capat Obama a fost un candidat greu de invins, mai ales cand te prezinti asa in dezbaterile cu el
phpBB [video]

Cat despre Trump, McCain la fel ca si restul establishmentului partidului republican este ofticat ca omul si-a batut joc de candidatul lor preferat si ca nu le accepta banii pentru a se lasa manevrat precum un candidat "clasic".
ola small dickie
Big Daddy

si doar ce am votat pnl pe toate cele 3 foi. inca un vot anti psd. ca la toate alegerile la care am fost.
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Am vomat și eu. La fel ca ola, anti PSD. Doar la consiliul local mi-am permis să votez cu cine-mi place.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Am dat la Nicusor Dan pe 4 buletine, pana am rupt cabina. Daca nu exista optiunea asta probabil ca stateam acasa. Jenanta, penibila, sub limita demnitatii umane, continutul fosei septice, cam asa as cataloga oferta electorala. E vai de pla noastra.
NO COVER. ALL MAN.
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Dă la statistici și vezi cine votează. http://prezenta.2016bec.ro/

Generațiile post comunism/tranziție nu merg la vot. Așa că eu aș spune că oferta electorală este potrivită foarte bine pe electorat.
dump CHA
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Ce speciali si originali sunteti votand PSD, mama mama!

Sub alte cuvinte oricat simpatizez cu Nicusor Dan, omul nu va castiga niciodata alegerile de primar vorbind exclusiv cu o singura patura de alegatori. Ca se intampla ca acea patura sa fie si cea mai absenteista dintre toate e doar bomboana de pe coliva.
ola small dickie
Big Daddy

DarthZombie wrote:Ce speciali si originali sunteti votand PSD, mama mama!
Cu cine vorbesti?
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Am mancat un "anti" :(
ola small dickie
Big Daddy

Si poti sa extrapolezi putin?
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Va bateti in piept ca votati anti-PSD de parca asta ar trebui sa ne surprinda or something.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Domnu', nu va e bine? Vreti sa iesiti putin la aer? Stimabilii au zis cu cine au votat pe topicul despre politica in ziua alegerilor. Care e problema? Mai bine ti-ai scoate batul din cur.
I'm livin' in a love shadow
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

E circle-jerkposting, doar nu te asteptai ca ola sa voteze PENTRU psd, nu? Cat despre bete-n cur, pe alea le las baietilor mari ca mataluta.
Post Reply

Return to “Cafenea”