Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
.chester
Dremora Lord

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by .chester »

Nu, sunt doar niste forumisti discutand on-topic si un basinos care se crede interesant ca foloseste cuvinte citite pe Reddit.
I'm livin' in a love shadow
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Faptul ca tu vezi cuvintele alea pe reddit nu inseamna ca ele nu pot fi gasite si in alte parti, asta ca sa nu vorbesc ca termenul e mai vechi decat site-ul ala mizerabil. Totodata e ironic sa vorbesti de basini cand jumatate din posturile tale sunt dedicate ironiilor si intepaturilor. Dar macar fiecare din discutia asta se preface ce nu-i este, eu ma prefac ca-s basinos, tu te prefaci ca esti interesant.

Ceea ce s-a postat inainte a fost virtue-signaling. In afara de Doc [pe care nu-l ia nimeni in serios, da?] tot forumul asta nu ar vota cu PSD niciodata. Asa ca sa vii sa spui ca nu votezi cu partidul care nu e votat de nimeni pe acest forum e ceva care te lasa fara reactie, ce sa mai. Iar grosul postului meu a adresat campania unui candidat mai mult decat ati facut-o voi doi la un loc in ultimele 2 saptamani, deci mai baga o fisa.
Last edited by DarthZombie on 5 Jun 2016, 19:49, edited 1 time in total.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

:lol: :lol: :lol:

Adevarul e ca si noi am avut un comportament cel putin dubios perturband somnul forumului cu postarile despre alegeri. In ziua alegerilor. Pe topicul de discutii politice. Se indoaie mintea.
NO COVER. ALL MAN.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Eu doar am comentat pe lipsa de substanta in postarea respectiva si faptul ca nu aducea absolut nimic discutiei. Sebas a postat despre prezenta la vot si nu vad sa ma fi legat de el.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Virtue signaling sa moara calu. :lol:
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Zombie, contribuția ta în schimb a adus topicul pe făgașul menit.
REMEMBER CITADEL
Fular
Barbugiu înrăit

Post by Fular »

Wut? Topicul de politică nu e shitposting general?
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

La topicul de politica facem shitposting, circlejerkposting, virtue signaling si alte buzzwords aflate din alte surse decat Reddit.
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Vad ca exit poll-urile pe surse arata tot Bucurestiul rosu, cu Firea cam la 20 de procente distanta de Nicusor Dan.

Cum era de asteptat, alegerile intr-un singur tur se traduc in victorii PSD pe linie.

But still, in general electoratul de dreapta voteaza mai pe seara, poate acum in ultima ora se mai schimba cate ceva.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Votul intr-un singur tur l-au impus cot la cot pesedeii cu peneleii, pe vremea cand le convenea. Acum Alinuta urla despre proverbialul penis in fund. :lol:

Cine credeti ca va prelua butoanele peneleului dupa dezastrul de azi? Eu ma gandesc la un suflu nou in politica, gen uraganul Atanasiu-Orban.
NO COVER. ALL MAN.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Bucuresti, superb. Nici nu ma asteptam la altceva. Ba da, ma asteptam ca Nicusor Dan sa ia doar vreo 5%. Bine ba fir-ai al dracu!!
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Cu exceptia sectorului 1, toate sectoarele sunt rosii. RIP Bucuresti.

Oh well, macar scorul bun al USB-ul ma face sa sper ca vom vedea surprize la alegerile din toamna.
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

RIP București

Image
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Chester, cred ca tie ti se adresa aia cu iesit afara ca sa iei o gura de aer proaspat. Inspira adanc, hai ca poti, am incredere in tine. Mi se pare amuzant ca o fraza scurta dintr-un post care adresa si alte probleme te-au facut sa te ofensezi in numele prietenului tau pana la nivelul la care sa arunci cu insulte ieftine.

Cat despre alegeri, conducerea PNL e un dezastru. Ce e si mai nasol e ca nu dau semne ca ar avea vreo bruma de strategie. Stii, macar sa ai un drum macar cat de cat definit si tot e mai bine chiar daca ai niste oameni in frunte de tot rahatul. Cum poti sa duci o campanie electorala in cadrul careia sa schimbi PATRU candidati si sa ai pretentia sa te ia cineva in serios? Gorghiu aia este jenant de proasta, nu ca mi-ar fi rusine cu Blaga. In ritmul asta nu-i vad cu vreo sansa la alegerile parlamentare chit ca alea-s in doua tururi.

De Nicusor Dan am spus mai sus inainte sa se strofoace cavalerii pe cai albi, campania lui era o mega reusita daca singurii cu drept de vot erau tineri pana in 30 de ani. A bagat bani pentru campanie pe Facebook, a aruncat o droaie de material electoral spre a fi shareuit si cred ca era imposibil sa nu-ti apara macar cate ceva de la campania sa in news feed. Toate bune si frumoase, dar pe restul alegatorilor i-a lasat sa afle despre Nicusor Dan mai mult din gurile celor de la PSD si PNL. O campanie electorala o adresezi tuturor, nu doar unui grup de nisa precum o faci la o conferinta sau in actiunile Salvati Bucurestiul. Si asta e destul de trist pentru ca cel putin pe partea de urbanistica si prezervare de monumente omul este cel mai bun candidat fara nici o discutie.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

DarthZombie wrote:Dar macar fiecare din discutia asta se preface ce nu-i este, eu ma prefac ca-s basinos, tu te prefaci ca esti interesant.
Dincolo de toata teza ta cum ca daca nu votezi PSD nu esti interesant si deci e redundant sa zici cu cine altcineva ai votat pe un topic despre politica in ziua alegerilor, si bucata de mai sus mi s-a parut de noaptea mintii, mai ales ca a venit insotita de explicatii detaliate si pedante despre cum posturile tale sunt mai bune decat celelalte. Dupa care imi spui ca eu de fapt ma adresam mie insumi cand iti ziceam sa iei o gura de aer. Ok. :lol:
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

gentlemen, please.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

In principiu, la Galati a castigat unul care avea undeva la 10, maximum 15% preferinta inainte de alegeri. Pentru ca este un oras intr-atat de bengos incat avea 3 candidati pe picior de egalitate si unde "nu stiu", "nici unul" sau "nu votez" ajungeau cumulat la vreo 50%. We call it democracy and that's where your money blows... I mean goes.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Chester sa invete sa atace ideea si nu persoana inainte sa mai mi se adrese, thx :X
DANiel
Hammer Haunt

Post by DANiel »

Oamenii trecuti de varsta de 60 de ani (cel putin o mare parte din ei) nu voteaza cu partide sau candidati, ei voteaza cu "trandafirul".

Case closed.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Pandele e practic viitorul presedinte al Romaniei, iar noi inca ne antrenam pentru proba olimpica de poo flinging.
NO COVER. ALL MAN.
Post Reply

Return to “Cafenea”