Imagini amuzante (IMG TAGS)
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Re: Imagini amuzante (IMG TAGS)
Leave Europe? My good Sir, we haven't finished conquering it yet!
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
- DarthZombie
- Dremora Lord
A joke didn't attain Chester's strict criteria, let's pack it up boys!

Super, acum putem să postăm poze cu adevărat amuzante. Cum ar fi:

REMEMBER CITADEL
Nici nu-i gluma aia, e o basina de caricatura care strange laolalta toate cliseele anti-EU si anti-imigranti pe care le-ai putea gasi pe un site de-ala cacacios cu "stiri politice". Uau, birocratii de la Brussels sunt niste clovni care carmesc o corabie ce cade de pe marginea planetei plate, in timp ce Marea Britanie se indreapta cu voiosie catre un viitor luminos. Super amuzant. Si corabia are o ancora mare pe care scrie DEBT. Megatare. Iar arabul vrea sa violeze sirena. Ce caterinca. Lipseste, totusi, ceva. Madam Merkel nu are mustata de Hitler. 

I'm livin' in a love shadow
Mda, cine consideră aia o imagine amuzantă are mare nevoie de o plimbare în afara filter bubble-ului său.
Totuși, thread-ul e de imagini amuzante sau imagini amuzante: dezbateri, analize, păreri? Pentru că nu e prima dată când cineva pune o imagine și altcineva se simte impulsionat să declare că el nu e amuzat.
Nici pe mine nu mă amuză trei sferturi din ce se postează aici, deci putem închide thread-ul.
Nici pe mine nu mă amuză trei sferturi din ce se postează aici, deci putem închide thread-ul.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Chester ce pedant esti
bezna mintii
sa moara calu 

- ola small dickie
- Big Daddy
Si e o problema daca se si discuta pe baza imaginilor?TG wrote:Totuși, thread-ul e de imagini amuzante sau imagini amuzante: dezbateri, analize, păreri? Pentru că nu e prima dată când cineva pune o imagine și altcineva se simte impulsionat să declare că el nu e amuzat.
Comentariul lui chester la adresa pozei il inteleg. Pe acesta nu:
DarthZombie wrote:Chester ce pedant estibezna mintii
sa moara calu
- DarthZombie
- Dremora Lord
Ideea lui TG este ca unii isi trateaza opinia despre ce e amuzant si ce nu e intr-un mod prea serios. Nici mie nu mi se pare amuzanta imaginea, dar cam asta e valabil pentru toate caricaturile politice. Iar postul meu a inclus toate expresiile pe care doar cei mai amuzanti dintre amuzanti le folosesc, ma mir ca ti-a scapat asta.
Nu știu, mie însă mi se pare bizar. La fel de bizar ca aia cu ”wow ce poză amuzantă am văzut-o acum 5 ani pe 9gag”. Who gives a fuck?ola small dickie wrote: Si e o problema daca se si discuta pe baza imaginilor?
- ola small dickie
- Big Daddy
Nobody. but who gives a fuck daca se discuta sau nu? who gives a fuck daca apar astfel de replici sau nu? N-as fi impotriva existentei lor. Chiar daca unele sunt cretine.
Păi nu generalizam, ziceam că mie nu îmi plac pentru că e lipsit de rost, deși sunt perfect conștient că sunt destui pe-aici care ar înșira posturi pentru a demonstra că o poză e sau nu amuzantă.
Discutam pe topicul de poze amuzante daca o fi bine sau nu sa discutam pe topicul de poze amuzante. Slow Sunday. Mai bine jucam ceva.
I'm livin' in a love shadow
- ola small dickie
- Big Daddy
TG wrote:Păi nu generalizam, ziceam că mie nu îmi plac pentru că e lipsit de rost, deși sunt perfect conștient că sunt destui pe-aici care ar înșira posturi pentru a demonstra că o poză e sau nu amuzantă.
ok. pe mine nu ma deranjeaza. ce vreau sa zic mai mult e ca nu as vedea cazul unei interventii moderatoricesti doar pt ca se si discuta pe topicul unde preponderent se pun doar poze. e un risc sa ma gandesc la asta cand userul care emite o parere despre un thread e si moderator

Am ras de m-am spart la caricatura cu situatia Europei si la cele cu base. Am un simt al umorului lipsit de pretentii, ma dau pe spate din orice prostie.
NO COVER. ALL MAN.