Chestii pe care le urasc azi

Discuții off-topic în limita bunului simț
sebas
Hammer Haunt

Re: Chestii pe care le urasc azi

Post by sebas »

Mărar wrote:Camera mea sta pe colt, cu coltul expus catre sud-est. Sunt loviti peretii de soare de dimineata pana aproape de apus :(
Investește într-un AC, sigur merită. Dacă te deranjează tare aerul condiționat în genere, montează-l în altă cameră și închide restul ușilor cât să ajungă doar suficient aer condiționat la tine.
Stokkolm wrote:Ce inseamna sa ai apartament orientat spre nord, azi noapte m-am trezit sa imi iau ceva pe mine ca mi-era frig.
Hehe, da. Eu stau acum la 1 și toți pereții sunt mascați de copaci înalți. Noaptea e de vis, ziua însă tot trebuie să dau drumul la AC.
dump CHA
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Voi sunteti boieri, eu am prins azi prima zi cu soare neintrerupt de ploi/nori si vand de vreo 2 luni de zile
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Boieri? Da tu ai impresia că stau cu solarele la produs sau cum? Nu dă frate zăpușeala asta nimic, eventual grețuri.
dump CHA
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Boier esti tu daca ai avut parte doar de ploi si nori in ultimele luni. As da orice sa fiu in locul tau.
Image
DANiel
Hammer Haunt

Post by DANiel »

Stau in (apropiere de) Regie si nu aer conditionat, asa ca dorm cu geamul deschis, fara plasa de tantari.
Cu ajutorul Dambovitei radioactive tantarii sunt atat de mari incat se lupta cu sobolanii. Nu stiu ce va vaitati atat.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Daca te pisca unul d-ala n-o sa te mai identifice nici dupa amprenta dentara, asa ca mai lasa si tu bravismele.
NO COVER. ALL MAN.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

cg1700 wrote:Boier esti tu daca ai avut parte doar de ploi si nori in ultimele luni. As da orice sa fiu in locul tau.
Sa stai cu geaca pe tine afara in mijlocul zilei in luna iunie ca sa nu-ti fie frig nu e boierie, e masochism.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Aaaaaa asta e solutia pentru canicula, aerul conditionat? Ce ciudatenia dracului! Pai atunci sa ma duc sa scutur copacul cu bani pana cad din el vreo 1500 de lei si sa ma duc sa-mi iau!
I'm livin' in a love shadow
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Sa fiu sincer si un ventilator poate fi destul de util pe timp de noapte. Pana si aerul fierbinte e mai usor de suportat atunci cand e ventilat.
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

DarthZombie wrote:Sa stai cu geaca pe tine afara in mijlocul zilei in luna iunie ca sa nu-ti fie frig nu e boierie, e masochism.
Mai nu stiu, asta suna extraordinar pentru mine. As face orice ca in loc sa trebuiasca sa supravietuiesc in fiecare zi caniculei sa fie atat de frig incat sa trebuiasca sa port geaca.
Image
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Si eu. As renunta bucuros la lunile de vara. Just fuck it all. Prefer sa fie iarna.
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Ia o plasă de țânțari și un ventilator mare atunci. Plasă simplă, pe care o prinzi cu magneți dacă tâmplăria e de metal sau scoci dacă e lemn/termopan.
dump CHA
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Fuck summer, e cel mai infect anotimp. Am făcut un duș, m-am uscat, am ieșit pe poartă să arunc gunoiul și până m-am întors în casă eram deja lac de sudoare. Vreau să fie -30 de grade și să-mi torn o cană de vin fiert peste față ca să simt că trăiesc. Oamenii care tânjesc după zonele tropicale mi se par cele mai bizare ființe din lume. Cui plm îi place să stea în zăpușeală și umezeală 24/7? Nu-mi place să am PTSD-uri precum soldații care au luptat la Iwo Jima de fiecare dată când mă întorc din oraș.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Zombie vrea doar sa ne faca in ciuda, nu-l lasati sa ne afecteze :(.
No one is as dumb as I am, but some get dangerously close

Soundcloud
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Eu sunt serios, din februarie incoace am prins numai vreme de-ti vine sa-ti tai venele. Numai cer innorat, nori negri, vant puternic si ploi fara numar am prins. Azi cred ca e a 3-a zi pe anul acesta in care am prins cer senin neintrerupt de vreo sesiune de ploaie. Nici macar nu-ti vine sa iesi sa te plimbi cu o vreme de genul asta.

Serios ca n-as avea vreo mare problema cu canicula din Romania daca n-ar fi jegul de pe lume. Transpiratia ca transpiratia, dar cand pielea ti se face un clei in care se prinde tot praful imi vine si mie sa-mi bag picioarele. Daca am avea niste orase mai curate ar fi mult mai suportabile verile si iernile [am mai spus pe aici ce probleme am cu iernile bucurestene], cu atat mai mult cu cat in general nu e nici zapuseala gratie traditionalei secete. Anul trecut am prins aici o saptamana cu temperaturi de 40 de grade si era mai teribil decat orice vara traita in Bucuresti dat fiind ca zapuseala era maxima [deh, daca orasul e langa un lac imens...] si astia n-au auzit de aer conditionat in apartamente. Macar astia dau cu pesticide pe bune si nu am prins nici macar un picior de tantar, so I've got that going for me.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Orasul Constanta e langa o mare imensa. Umezeala all day every day. :(
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Aia nu e mare - e lacul care capteaza toate deseurile retelei de igienizare din Imperiul Roman. Intreaba-l pe Waaagh!, ca iti explica el mecanismul si avantajele. Nu degeaba i se spune Neagra.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Ma rog, trecand peste caracterul respingator al comentariului (nu cunoastem situatia din provincie, dar in urbe glumele care au ca tema produsele tractului digestiv isi pierd farmecul odata cu debutul adolescentei), ne facem datoria de a ne informa cititorii ca numele Marii Negre isi are originea in Antichitate si se datoreaza faptului ca e un corp de apa greu de navigat, predispus la furtuni.
NO COVER. ALL MAN.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

:lol:
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

DarthZombie wrote: si era mai teribil