Chestii pe care le urasc azi

Discuții off-topic în limita bunului simț
sebas
Hammer Haunt

Re: Chestii pe care le urasc azi

Post by sebas »

Iote, am mai găsit un olimpic!
dump CHA
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

si nici nu m-am chinuit atat de mult ca doc ca sa ajung olimpic. de obicei nu prea corectez dar la zombie nu pot sa ma abtin :D :D :D
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Waaagh! wrote:Ma rog, trecand peste caracterul respingator al comentariului (nu cunoastem situatia din provincie, dar in urbe glumele care au ca tema produsele tractului digestiv isi pierd farmecul odata cu debutul adolescentei), ne facem datoria de a ne informa cititorii ca numele Marii Negre isi are originea in Antichitate si se datoreaza faptului ca e un corp de apa greu de navigat, predispus la furtuni.
It ain't called Pontus Euxinus anymore - they wised up to our little ruse and now they call it like they see it. Cine a zis ca apa este incolora, inodora, insipida sigur n-a fost de prin partile astea.

Si nu va dati loviti: eu locuiesc pe malul Dunarii, care este la fel de mizerabila, doar ca - zic expertii - acest corp de apa ar fi mobil.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Dintre toate insultele la adresa constantenilor proliferate pe acest forum, asta doare cel mai rau. :(
I'm livin' in a love shadow
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Ma bucur ca ola are si el oportunitatea de a se simti inteligent facand corecturi gramaticale, ce s-ar face fara ele?
ola small dickie
Big Daddy

Avand in vedere ca te corectez pe tine, nu vom afla niciodata ce m-as face fara ele. :D :D :D :D
Fular
Barbugiu înrăit

Post by Fular »

McWilliams wrote:
It ain't called Pontus Euxinus anymore - they wised up to our little ruse and now they call it like they see it. Cine a zis ca apa este incolora, inodora, insipida sigur n-a fost de prin partile astea.

Image
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
ola small dickie
Big Daddy

Astazi urasc outlookul si fiserele de tip pst si utilizatorii care isi pastreaza in conturile de mail care nu sunt conectate la exchange server 100 de milioane de mailuri din 1800 toamna in 200 de miliarde foldere de devine fisierul ala pst de 20 de giga. si te suna colegul din cluj ca nu-i merge outlookul si stai o suta de ore remote sa-ti dai seama ce are, si descoperi ca are un pst de 20 de giga si dai sa-i repari fisierul pst de 20 de giga cu tool-urile pulii care ruleaza o ora ca presupui ca e cu probleme fisierul dar apoi gasesti pe net ca outlookul sulii 2007 nu mai functioneaza daca ajungi la pst de 20 de giga si da-i si editeaza din registri ca outlook 2007 pst file sa vada peste 20 de giga dar degeaba ca tot nu merge apoi da-i si instaleaza din constanta in cluj office 2010 ca ala stie pst mai mari si apoi......de abia astept sa beau o bere
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

:))))))) love that shit
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Eu iubesc când cer un screenshot și primesc un .docx
dump CHA
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Postarile de pe /r/gaming in care cineva pune o poza cu un N64 si un cartridge cu Mario sau Donkey Kong, eventual insotita de un titlu gen "look at this gem I found in my parents' basement!". Everyone loses their shit: mii de upvotes si alte cateva mii de comentarii despre ce misto e Super Mario si ce greu era nush ce cacat de platformer imbecil de acum 30 de ani. Good lord.

Care-i faza cu americanii si obsesia pentru jocuri si console perimate? Nici cand eram mic nu mi se parea misto Mario, nu-mi pot imagina cum ar fi sa ma masturbez viguros la varsta asta uitandu-ma la goombas si proslavind un platformer simplist de parca ar fi darul lui Dumnezeu pentru omenire.
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Partial nostalgie si partial poate chiar le plac. Mie cel putin imi plac foarte mult platformerele de pe NES/SNES. Mario nu prea m-a prins niciodata si donkey kong nu am ajuns pana acum sa joc prea mult dar Castlevania, Mega Man sau Sonic am jucat o gramada prin liceu cand am descoperit emulatoarele. De altfel Castlevania e cu siguranta una din seriile mele preferate de jocuri ever. Pur si simplu imi place tipul asta de gameplay, in mod special faptul ca desi nu e complex poate fi foarte greu si iti mentine in permanenta atentia. But i'm just wierd like that. Sunt genul de om care crede ca primele 2 metal gear-uri sunt mult mai distractive decat metal gear solid-urile de la 4 incoace

Ce nu inteleg eu e dragostea pe care o vezi pe internet fata de atari 2600. Alea chiar ca mi se par si mie depasite si genul de jocuri de care te plictisesti in maxim 5 minute fiindca atat dureaza sa vezi tot ce iti ofera.
Image
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Eu am avut Atari 2600. De fapt Atari 2600 a reprezentat primul meu contact cu lumea jocurilor video. Aveam 5 sau 6 ani cand am primit cadou una de la taicamiu.
In cazul Atari 2600 cred ca pt 90% din cazuri e doar nostalgie.
ola small dickie
Big Daddy

acasa aveam o clona de nintendo ceva de genul asta (inainte sa am clona terminator)

Image

si la varmiu acasa ma jucam pe rambo, clona de atari 2600:

Image

voi pe ce va jucati? multumesc. nu ma intereseaza
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Hehe :D
Prima e o clona de Famicom. Varianta japoneza a NES-ului.
Image

Nu stiam ca au exista clone si pt famicom. Stiam doar de Terminator si clonele Sega mega Drive 2
DANiel
Hammer Haunt

Post by DANiel »

Eu detest persoanele care au ca ton de apel colana sonora din Mario sau alte chestii legate de jocuri, insa nu au idee de ele.
Genul de persoane care spun ca Mario dadea cu capul in caramizi.
Plebei.
ola small dickie
Big Daddy

Romania este atat de diversa. Eu n-am intalnit nicio persoana cu Mario sau alt joc la ton de apel sau vreo persoana care sa zica ca Mario dadea cu capul in caramizi.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Da' in ce plm dadea cu capul?
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Cine dădea cu capul în cărămizi?
REMEMBER CITADEL