Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
Și eu am avut o clonă de Nintendo ca aia. Mi-a plăcut foarte mult Mario, îl jucam toată noaptea pe un televizor alb negru la un moment dat, it was awesome.
Dar nu am nici un fel de nostalgie față de device-uri în sine, I really can't give a fuck. Iar despre r/gaming, ar trebui să mă strofoc ca să găsesc ceva mai puțin deranjant decât ce descrie .chester. Am intrat de câteva ori, no thx.
Dar nu am nici un fel de nostalgie față de device-uri în sine, I really can't give a fuck. Iar despre r/gaming, ar trebui să mă strofoc ca să găsesc ceva mai puțin deranjant decât ce descrie .chester. Am intrat de câteva ori, no thx.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Urasc ca nu exista o miscare de protest anti-Mario, care sa ceara interzicerea lui Mario pe motiv ca incurajeaza dadul cu capul in caramizi si mancatul de ciuperci pentru a fi mai puternic in viata. La ce naiba avem ONG-uri pe lumea asta?!
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Mario a fost primul joc video pe care l-am jucat, ar trebui sa fiu nostalgic, dar de fapt daca nu as fi dat de Bomberman, Double Dragon, sau alte chestii mai decente de pe Terminator, ma lasam de jocuri video.
- ola small dickie
- Big Daddy
Eu ma consider norocos. Primul meu joc video a fost pe pc. Prin 93 94 cred aveam primul meu pc personal acasa. E un aspect pt care voi ramane etern recunoscator tatalui meu. Care lucra in domeniu. Aveam acasa floppyuri cu jocuri si ms dos cu norton commander. Pc ul parca oferea o experienta mai intima, mai personala decat consola legata la tv
Primul meu joc pe pc ul ala cu buton turbo de vreo 40mhz pana la 80mhz a fost ori primul dangerous dave, ori prince of persia ori un tetris 3d parca blockout de la california dreams. Sau un pacman 3d ceva cu daemons sau alley cat
Primul meu joc pe pc ul ala cu buton turbo de vreo 40mhz pana la 80mhz a fost ori primul dangerous dave, ori prince of persia ori un tetris 3d parca blockout de la california dreams. Sau un pacman 3d ceva cu daemons sau alley cat
- DarthZombie
- Dremora Lord
Pe mine Mario ma impresiona nu pentru cum era ca joc ci pentru ca for some fucking reason era pe absolut toate casetutele cu jde jocuri. 3-in-1? Mario! 10-in-1? Mario again! Mi-a facut placere cand il jucam la inceputul tranzitiei mele de la jocurile de pe Terminator, dar pe urma am pus mana pe alde Contra, Flinstones, Lion King sau Double Dragon si mi s-a luat de Mario. Cel mai sadic era cand eram la o petrecere si decideam sa jucam cu randul Aladdin, as in "cand mori dai controllerul mai departe". Ghinionul lor ca am prins vreo 3 ore fara o moarte si ca eu nu doream sa schimb conditiile acordului initial, cine i-a pus sa nu stabileasca vreo clauza de timp de la inceput?
As for the nostalgia faggotry, este unul din aspectele acestui "nerd culture" care ma exaspereaza. Fiecare se chinuie sa se screme cat mai tare ca sa arate cat de mare nerd este el aruncand cu osanale lui Mario si NES, Star Wars sau mai stiu eu ce cand ce pretuiesc ei de fapt legat de respectivele chestii era faptul ca ei erau copii cand le-au experimentat. Mie nu mi-e dor de cat suflam in casete ca sa le curat de praf si nici de faptul ca multe din jocurile acelei perioade erau incorecte cu tine, la fel cum nu mi-e dor de cat timp iti lua sa instalezi alde Stunts de pe Floppy [tre' sa recunosc ca editorul ala de curse facea toti banii insa!]. Cel mult mi-e dor de copilaria care a inclus acele experiente, dar n-as juca Stunts mai mult de cateva minute for the sake of it, iar tentativele mele de a rejuca din platformerele listate mai sus pe emulatoare au fost cel mult frustrante din cauza preciziei extreme cerute pentru a nu muri din primul nivel indiferent cat de mult mi-au placut acum 20 de ani.
As for the nostalgia faggotry, este unul din aspectele acestui "nerd culture" care ma exaspereaza. Fiecare se chinuie sa se screme cat mai tare ca sa arate cat de mare nerd este el aruncand cu osanale lui Mario si NES, Star Wars sau mai stiu eu ce cand ce pretuiesc ei de fapt legat de respectivele chestii era faptul ca ei erau copii cand le-au experimentat. Mie nu mi-e dor de cat suflam in casete ca sa le curat de praf si nici de faptul ca multe din jocurile acelei perioade erau incorecte cu tine, la fel cum nu mi-e dor de cat timp iti lua sa instalezi alde Stunts de pe Floppy [tre' sa recunosc ca editorul ala de curse facea toti banii insa!]. Cel mult mi-e dor de copilaria care a inclus acele experiente, dar n-as juca Stunts mai mult de cateva minute for the sake of it, iar tentativele mele de a rejuca din platformerele listate mai sus pe emulatoare au fost cel mult frustrante din cauza preciziei extreme cerute pentru a nu muri din primul nivel indiferent cat de mult mi-au placut acum 20 de ani.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Am avut si eu o copie din aia, pe versiunea gri. Avea Mario (bineinteles), Tetris, Ducks si Tanks. Cainele din Ducks si pasarica din Tanks au ramas in amintirile mele, spre deosebire de instalatorul italian cu mustata.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
Da, asta da. Mi s-a parut foarte reusit, daca vorbesti de The Flintstones: The Rescue of Dino & Hoppy.DarthZombie wrote: Flinstones
Si e mult mai complex decat Mario
- DarthZombie
- Dremora Lord
Da, la ala ma refer. Tin minte ce fain era sa ajungi in viitor si sa dai de Jetsons, pentru copilul de atunci care nu-si dadea seama cat de anoste sunt cele doua serii de animatii treaba asta era cea mai tare combinatie posibila.
Daca a fost dangerous dave, se vede.ola small dickie wrote: Primul meu joc pe pc ul ala cu buton turbo de vreo 40mhz pana la 80mhz a fost ori primul dangerous dave, ori prince of persia ori un tetris 3d parca blockout de la california dreams. Sau un pacman 3d ceva cu daemons sau alley cat

Am avut contacte cu pcuri si console inainte sa detin un calculator, dar amintirile sunt foarte vagi. Calculatorul personal a venit in 1998 si primul joc a fost un demo al lui Blackthorne, o cuasiclona de prince of persia facuta de blizzard. Bikerul pletos cu shotgun vs. orcs, the story of my life.
NO COVER. ALL MAN.
BIO MENACE
https://www.gog.com/game/bio_menace
https://www.gog.com/game/bio_menace
I'm livin' in a love shadow
Mighty Final Fight si Power Blade 2, best shit ever.
Programul de munca intre 9-18
De cand plm a devenit acceptabil sa stai pana la ora asta la munca? Pleci la 18, faci o ora pe drum, pana te speli si mananci se face ora 8 seara, moment in care esti mult prea obosit ca sa mai faci ceva interesant sau productiv pentru tine pe plan personal.
Cred ca e o chestie preluata din Vest, unde e ceva normal sa-ti petreci cat mai mult timp posibil la munca in detrimentul vietii personale. Pentru mine echilibrul viata personala-munca este extrem de important si momentan ma consider norocos ca am un job unde rup usile la 4. Dar am fost pana acum cateva luni si pe baricada 9-18 and this shit fucking sucks. Prin alte tari lumea mananca in oras, isi duce rufele la spalatorie si au menajera care le face curat. In Romania trebuie sa gasesti cumva timp sa gatesti, sa speli si sa calci rufe, sa faci curat prin casa si alte treburi care iti mananca putinul timp liber pe care il ai.
Si urasc sa stau peste program. Chiar si un minut in plus mi se pare nedrept.
“I don't wanna take my time going to work, I got a motorcycle and a sleeping bag and ten or fifteen girls. What the hell I wanna go off and go to work for? Work for what? Money? I got all the money in the world. I'm the king, man. I run the underworld, guy. I decide who does what and where they do it at. What am I gonna run around like some teeny bopper somewhere for someone elses money? I make the money man, I roll the nickels. The game is mine. I deal the cards”
De cand plm a devenit acceptabil sa stai pana la ora asta la munca? Pleci la 18, faci o ora pe drum, pana te speli si mananci se face ora 8 seara, moment in care esti mult prea obosit ca sa mai faci ceva interesant sau productiv pentru tine pe plan personal.
Cred ca e o chestie preluata din Vest, unde e ceva normal sa-ti petreci cat mai mult timp posibil la munca in detrimentul vietii personale. Pentru mine echilibrul viata personala-munca este extrem de important si momentan ma consider norocos ca am un job unde rup usile la 4. Dar am fost pana acum cateva luni si pe baricada 9-18 and this shit fucking sucks. Prin alte tari lumea mananca in oras, isi duce rufele la spalatorie si au menajera care le face curat. In Romania trebuie sa gasesti cumva timp sa gatesti, sa speli si sa calci rufe, sa faci curat prin casa si alte treburi care iti mananca putinul timp liber pe care il ai.
Si urasc sa stau peste program. Chiar si un minut in plus mi se pare nedrept.
“I don't wanna take my time going to work, I got a motorcycle and a sleeping bag and ten or fifteen girls. What the hell I wanna go off and go to work for? Work for what? Money? I got all the money in the world. I'm the king, man. I run the underworld, guy. I decide who does what and where they do it at. What am I gonna run around like some teeny bopper somewhere for someone elses money? I make the money man, I roll the nickels. The game is mine. I deal the cards”
- ola small dickie
- Big Daddy
Da. In plus asa adauga la asta ora de pauza de masa. Eu acum am program 8.30 - 5.30 care cam suge. Imi e dor de vremurile cand terminam la 4 si vinerea la 2. Ce boierie era! Programul 8.30 - 5.30 ar fi mult mai ok daca nu ar fi pauza sulii de o ora de masa. E o tampenie. Nimeni nu mananca o ora. Pot sa plec o ora de la munca la pranz, nu-i bai. Pot sa fac ce vreau in ora aia. Dar preferam sa termin la 4.30 fara sa am ora aia. Eu mananc in 5 minute. Dar am rezervat pt asta o ora. Naspa
De fapt mananc chiar acum in timp ce tastez. MUIE PAUZEI DE MASA LA SERVICIU
De fapt mananc chiar acum in timp ce tastez. MUIE PAUZEI DE MASA LA SERVICIU
Eu am program 10-18. Programul ideal ar fi bineinteles sa stau acasa, dar inca nu am gasit o metoda sa-l implementez.
Treaba aia cu pauza obligatorie de o ora e o mizerie infecta.
La actualul loc de munca ajung la 8:30, iau micul dejun, iau pranzul, plec la 16:45
Cu greu ma vor convinge altii sa plec de aici daca nu au aceleasi conditii din punctul asta de vedere
La actualul loc de munca ajung la 8:30, iau micul dejun, iau pranzul, plec la 16:45
Cu greu ma vor convinge altii sa plec de aici daca nu au aceleasi conditii din punctul asta de vedere
I work to live, not the other way around. I just have a really hard time giving a shit about any kind of company and I am 100% aware that I am only there because I need money. Work doesn't interest me in the slightest, I'm just there to do a reasonably good job, get paid and get the hell out of there as soon as the clock turns 5. I have my own life to live with my own interesting hobbies and activities, work is just work and I don't want to think about it any more than I have to.
- ola small dickie
- Big Daddy
cam da. ii invidiez pe cei care fac bani din placere si pasiune.
Nu era zicala aia cu "Fa ceea ce iti place si nu va mai trebui sa muncesti nicio zi"
)
LE. intre timp a postat ola

LE. intre timp a postat ola

Eu cred ca daca iti transformi ceea ce iti place intr-un job, exista riscul sa ajungi sa urasti acel lucru.