Si eu cred ca la fel.chestr0ny wrote:Eu cred ca daca iti transformi ceea ce iti place intr-un job, exista riscul sa ajungi sa urasti acel lucru.
Muncesc si castig bani pe care ii folosesc ca sa fac ceea ce ma pasioneaza
Si eu cred ca la fel.chestr0ny wrote:Eu cred ca daca iti transformi ceea ce iti place intr-un job, exista riscul sa ajungi sa urasti acel lucru.
Eu ma gandeam ceva de genul Alex Turner de la Arctic Monkeyschestr0ny wrote:Eu cred ca daca iti transformi ceea ce iti place intr-un job, exista riscul sa ajungi sa urasti acel lucru.
Sau nu au prieteni. Eu cel putin mai ies asa din cand in cand cu colegii findca altfel nu as iesi aproape deloc.Mi se par ciudati oamenii care se duc cu bucurie la astfel de evenimente. Ma face sa cred ca nu au alta viata in afara de munca, ceea ce ar fi foarte trist.
nicejuve3332 wrote:Ce sa zic, ola?! Multumesc pentru incredere. Si scriu asta in puta goala,
Pentru mine e o distinctie clara intre prieten si coleg de munca. Cu cel din urma ma vad exclusiv la munca. Nu zic ca un coleg de munca nu ar putea deveni si prieten, dar pana acum nici nu am simtit nevoia sa fac asta, nici nu am rezonat cu ei suficient de mult incat sa simt ca vreau sa fac pasul asta. In cel mai bun caz, am dat de niste oameni ok cu care nu imi displacea sa lucrez si sa fac o caterinca intre doua tabele Excel. Dar in niciun caz nu simteam nevoia sa ii vad si in weekend.McWilliams wrote: Iar din cum va exprimati voi (.chester si Mafio), deduc ca o data ce ti-ai format un cerc de prieteni dinainte de a obtine cartea de identitate, UE la statuie altora care vor sa fie prin preajma voastra. Pentru ca voi v-ati facut prieteni de baza dinainte ca asta sa devina mainstream! Iar cei care fac asta mai tarziu (gen la facultate sau la job) sunt niste hipster wanna-bes.
Users browsing this forum: Amazon [Bot], Bing [Bot] and 6 guests