Game of Thrones
Re: Game of Thrones
Noroc ca in zeppelin-ul magic al lui Littlefinger a incaput toata armata din vale si au reusit sa treaca neobservati peste jumatate de continent si zece castele din nord.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
Daca au incaput toate speciile de animale in arca lui Noe, o armata intr-un zeppelin e o nimica toata.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Nici macar, ca eu tin minte ca parca Littlefinger cucerise niste cetati tinute de Bolton, asa ca zau ca nu inteleg cum de Ramsay a fost atat de surprins sa-i vada armata.Mitzah wrote:Noroc ca in zeppelin-ul magic al lui Littlefinger a incaput toata armata din vale si au reusit sa treaca neobservati peste jumatate de continent si zece castele din nord.
ITT: oameni pendanti care nu se pot bucura de un serial fara sa disece orice rahat.
I'm livin' in a love shadow
- DarthZombie
- Dremora Lord
Ai ramas in pana de epitete? Serialul se bazeaza foarte mult pe detalii, asa ca atunci cand o dau in bara normal ca te racaie pe cortex, ca doar nu e Storage Wars.
Adica Storage Wars nu se bazeaza pe detalii sau cum? Te informez ca si mie imi sarea un pic tandara atunci cand Dave Hester nu zicea YUUUP! de suficient de multe ori.
I'm livin' in a love shadow
Logik bos, ai 10-15 rahaturi fara sens/episod.
Il las pe baiatu sa-ti explice de ce nu e ok sa ai scapari de logica (pana pe la 7:10):
https://youtu.be/UJK8UNlt_u8?t=2m51s
Il las pe baiatu sa-ti explice de ce nu e ok sa ai scapari de logica (pana pe la 7:10):
https://youtu.be/UJK8UNlt_u8?t=2m51s
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
Mna, văzurăți episodul? Cum vi se păru? Tot sezonul comparat cu celelalte?
Per total un pic meh, imo.
Câteva scene interesante în ultimul episod, vreo trei care mi-au plăcut.
Cred că la început cu tot wildfire-ul de sub Sept trebuia să creeze suspans continuu până la marele bum, dar pe mine personal m-a lăsat cam rece.
Mă disperă puțin faptul că aufurat împrumutat o bucată din Titus Andronicus.
Per total un pic meh, imo.
Câteva scene interesante în ultimul episod, vreo trei care mi-au plăcut.
Cred că la început cu tot wildfire-ul de sub Sept trebuia să creeze suspans continuu până la marele bum, dar pe mine personal m-a lăsat cam rece.
Mă disperă puțin faptul că au
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Faza cu explozia mi s-a parut mult prea over the top, tbh. As fi preferat sa o vad pe Margaery cum ii manevreaza pe popa si pe ala mic dar meh. Explosions!!! Overall mi-a placut mai mult sezonul asta decat precedentul, which doesn't say much. Ne vedem la anu'!
Cersei a devenit brusc personajul meu preferat.
huh!?Mărar wrote:Cersei a devenit brusc personajul meu preferat
"copilasii mei"
"da-i foc si arunca-l in ruine"

de care e resonsabil cine? Cersei - personajul asta duduie de prostie; si prostia naste monstriiMărar wrote:Nu merita o soarta mai buna
hai sa punen pariu cine o casapeste pe Cersei:
- Jaime
- Aria
- Jaime
- Daenerys
Mai degraba e red herring, nu de alta dar e fix cea ce credea Cersei, si na...
Desi ar fi amuzant daca ar fi avut dreptate
Ah da, tocmai ce am verificat, si Jaime tehnic vorbind e fratele ei mai mic.
Desi ar fi amuzant daca ar fi avut dreptate

Ah da, tocmai ce am verificat, si Jaime tehnic vorbind e fratele ei mai mic.
Episod reusit, sezon slabut per total. Multa simplificare, lipsa de atentie la detaliu. O problema destul de mare e lipsa de personaje secundare care sa insufle viata universului, sa para ca mai exista si alti oameni in afara de pesonajele cu care ne-am obisnuit din sezonul 1. De exemplu cea mai temuta ghilda de asasini de pe planeta e formata din doua persoane. Puteau pune acolo macar niste figuranti de decor. Meereen-ul se simte atat de lifeless, acealeasi 4-5 personaje discutant in niste incaperi inchise. Ca si contrast, scena cu king in the north din ultimul episod a avut tot felul de lorzi, unii dintre ei contribuind la discutie, s-a simtit mai natural.
O sa insirui story arc-urile care mi s-au parut reusite si cele care au dezamagit:
+ Sam - destul de scurt ca durata pe ecran, dar bine realizat, in principal momentele cu lordul Randyll Tarly care mi-au depasit asteptarile
+ Jaimie - unul dintre arc-urile cu dialog mai de calitate, si unul dintre personajele care ma fac sa uit ca urmaresc un actor
+ Bran - cam singura parte unde am mai primit bucati de lore. Comparativ cu cat de previzibil a fost restul sezonului, a avut destule momente interesante
+ / - King's Landing - mi-au placut toate scenele cu High Sparrow, dar Cersei, mi-a placut de ea in sezonale anterioare, acum prea e cardboard villain
- Jon Snow - multi il vad ca protagonist, dar mi se pare prea sec, prea boring, cel putin sezonul asta. Nu are scop, nu are initiativa, pur si simplu lucrurile se intampla in jurul lui. Au fost si prea previzibile segmentele lui.
- Daenerys - acting-ul ei nu e convingator, si pe cat rolul pe care il are in univers e mai important, neajunsul asta devine mai agasant. N-as da vina pe Emilia Clarke, pur si simplu e o tipologie de personaj lipsit de echivalent in realitate. Tyrion parca nu se potriveste cu personajele din Meeeren, nu mai e atat de interesant ca in primele sezoane
-- Arya - la cat de confuza a fost toata povestea cu oamenii Faceless, si faptul ca posterul pentru sezonul asta venea cu o imagine din Hall of Faces, speram la o revelatie care sa lege bucatile puzzle-ului si sa ma lase cu gura cascata de uimire. Pana la urma s-a dovedit ca tot arc-ul asta a fost cam inutil si nu are nici un sens.
Scena mea preferata din sezonul asta? Cand Reek redevine Theon: https://www.youtube.com/watch?v=wtTAA0WZkhQ&t=125
O sa insirui story arc-urile care mi s-au parut reusite si cele care au dezamagit:
+ Sam - destul de scurt ca durata pe ecran, dar bine realizat, in principal momentele cu lordul Randyll Tarly care mi-au depasit asteptarile
+ Jaimie - unul dintre arc-urile cu dialog mai de calitate, si unul dintre personajele care ma fac sa uit ca urmaresc un actor
+ Bran - cam singura parte unde am mai primit bucati de lore. Comparativ cu cat de previzibil a fost restul sezonului, a avut destule momente interesante
+ / - King's Landing - mi-au placut toate scenele cu High Sparrow, dar Cersei, mi-a placut de ea in sezonale anterioare, acum prea e cardboard villain
- Jon Snow - multi il vad ca protagonist, dar mi se pare prea sec, prea boring, cel putin sezonul asta. Nu are scop, nu are initiativa, pur si simplu lucrurile se intampla in jurul lui. Au fost si prea previzibile segmentele lui.
- Daenerys - acting-ul ei nu e convingator, si pe cat rolul pe care il are in univers e mai important, neajunsul asta devine mai agasant. N-as da vina pe Emilia Clarke, pur si simplu e o tipologie de personaj lipsit de echivalent in realitate. Tyrion parca nu se potriveste cu personajele din Meeeren, nu mai e atat de interesant ca in primele sezoane
-- Arya - la cat de confuza a fost toata povestea cu oamenii Faceless, si faptul ca posterul pentru sezonul asta venea cu o imagine din Hall of Faces, speram la o revelatie care sa lege bucatile puzzle-ului si sa ma lase cu gura cascata de uimire. Pana la urma s-a dovedit ca tot arc-ul asta a fost cam inutil si nu are nici un sens.
Scena mea preferata din sezonul asta? Cand Reek redevine Theon: https://www.youtube.com/watch?v=wtTAA0WZkhQ&t=125
- DarthZombie
- Dremora Lord
Cat punem pariu ca Sansa se va plange lui Jon ca nu i-a cerut parerea atunci cand a fost proclamat King in the North desi ea [ca si la discutiile de dinaintea bataliei] a tacut malc si nu a facut nici un gest pentru a arunca cu o idee? Si nu inteleg cum de Jon trece de la "you are Lady of Winterfell" la practic a fi impins sa uzurpe pozitia ei, a Aryei si a lui Bran [ca si de asta stie ca era in viata] de catre lorzii Nordului. Mai ales cand nimeni nu-si pune intrebarea de cum de nu mai e in Night's Watch.
Cersei is batshit insane, cred ca asta e catalistul repunerii povestii lui Jaime pe un fagas mai logic. Omul isi va da seama ca ea a facut acelasi lucru pentru care el l-a omorat pe Aerys si a suferit umilinta de a fi considerat un incalcator de juraminte restul vietii sale.
Daenerys mi-e cel mai antipatic personaj inca din sezonul 2 si motivele au ramas aceleasi. Ea isi umfla muchii doar pentru ca are dragoni si toate reusitele ei sunt legate de acei dragoni. Ceilalti se dau pe spate de cat de extraordinara e ea cand multe din deciziile ei sunt cel putin dubioase daca nu proaste, iar ideile care vin din propria ei initiativa sunt in aceeasi categorie cu ce a facut Cersei episodul asta. Scena din finalul episodului ala in care gasea dragonul mi s-a parut cea mai penibila din tot serialul, scriitorii incercau intr-un mod super transparent sa ne arate cum ea face trecerea de la "eliberatoarea de sclavi" la "cuceritoarea" Daenerys asa ca l-au pus pe Daario s-o spuna in extrem de metaforicul mod "pisi, vezi ca tu nu esti buna de eliberat sclavi ci de cucerit xddd" iar ea e atat de lovita de aceasta revelatie profunda incat efectiv trece in spatele unui delusor si isi gaseste dragonul care pur si simplu o astepta acolo for some reason, si vine sa le dea khalasarilor un discurs inutil avand in vedere ca aia deja o venerasera ca pe un zeu dupa acea aproape-la-fel-de-imbecila scena cu omoratul khalilor.
Dar lucru de care mi-e cel mai groaza pentru sezonul viitor e cu totul altul. Sezonul viitor. Vom. Avea. Mai. Mult. Dorne!!!!! NNNNNNUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Cersei is batshit insane, cred ca asta e catalistul repunerii povestii lui Jaime pe un fagas mai logic. Omul isi va da seama ca ea a facut acelasi lucru pentru care el l-a omorat pe Aerys si a suferit umilinta de a fi considerat un incalcator de juraminte restul vietii sale.
Daenerys mi-e cel mai antipatic personaj inca din sezonul 2 si motivele au ramas aceleasi. Ea isi umfla muchii doar pentru ca are dragoni si toate reusitele ei sunt legate de acei dragoni. Ceilalti se dau pe spate de cat de extraordinara e ea cand multe din deciziile ei sunt cel putin dubioase daca nu proaste, iar ideile care vin din propria ei initiativa sunt in aceeasi categorie cu ce a facut Cersei episodul asta. Scena din finalul episodului ala in care gasea dragonul mi s-a parut cea mai penibila din tot serialul, scriitorii incercau intr-un mod super transparent sa ne arate cum ea face trecerea de la "eliberatoarea de sclavi" la "cuceritoarea" Daenerys asa ca l-au pus pe Daario s-o spuna in extrem de metaforicul mod "pisi, vezi ca tu nu esti buna de eliberat sclavi ci de cucerit xddd" iar ea e atat de lovita de aceasta revelatie profunda incat efectiv trece in spatele unui delusor si isi gaseste dragonul care pur si simplu o astepta acolo for some reason, si vine sa le dea khalasarilor un discurs inutil avand in vedere ca aia deja o venerasera ca pe un zeu dupa acea aproape-la-fel-de-imbecila scena cu omoratul khalilor.
Dar lucru de care mi-e cel mai groaza pentru sezonul viitor e cu totul altul. Sezonul viitor. Vom. Avea. Mai. Mult. Dorne!!!!! NNNNNNUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU