Fitness & sanatate
- FuzzyFuzzball
- Headcrab
Re: Fitness
phpBB [media]
Ca tot veni vorba, inca ma doare umarul drept dupa o pauza de 15 zile.
Am inceput si eu sa slabesc prin a nu manca nimic si a face bicicleta medicinala si abdomene pana lesin. Sper ca pana ce se termina vara sa ajung la 70-75 de kg.
de la 109 la 70-75 e cale lunga, ia-o mai usor. Incearca eventual sa ajungi la 85-90 pana la sfarsitul verii. Si nu te infometa, risti sa-ti slabesti sistemul imunitar.
cu atitudinea asta nu ajungi nicaieri. Entuziasmul asta de la inceput e trecator si peste nici 2 saptamani o sa revii la vechiul stil de viata. Discipline is the answer, young padawan!
- DarthZombie
- Dremora Lord
Plus ca organismul nu reactioneaza prea bine daca scapi de greutate extrem de repede, indiferent de metoda adoptata. Fucks with the brain or something.
Invidiosi. Invidiosi peste tot.
A inceput sa-mi scada burta. #swag
Eu sunt bucuros ca mi-au zis doi oameni pana acum ca am mai slabit. La ceva holbat in oglinda parca mi-a scazut si mie.
@fxhd
În iarna 2013 aveam în jur de 105 kg sau ceva de genul (am 1.84). Prin iunie am început să bag shake-uri Herbalife în mine și să merg la sală de trei ori pe săptămâna și ajunsesem pe la sfârșitul lui august să cântăresc în jur de 91, 92. M-am lăsat de sală și am mai pus vreo 5 kg pe mine de atunci. Now I look something like this:

Încă sunt relativ plinuț, dar cel puțin m-am obișnuit să mănânc cu moderație și să nu-mi mai torn pe gât 2 L de suc pe zi. Fast Food nu mai mânănc deloc, cu excepția meniului ocazional la mec (și ăla o dată la două, trei luni maxim).
Ce vreau eu să zic este că dacă te înfometezi îți faci mai mult rău decât bine. Du-te la sală mai des, indiferent de cât de greu ți-ar fi. Odată ce mersul la sală se strecoară în rutina ta săptămânală îți garantez că o să înceapă să-ți placă. Trust me, I've been fat all my life. Știu exact cum te simți. Știu cum e să-ți aranjezi tricoul din secundă în secundă când stai la o masă în oraș ca să-ți ascunzi burta. Știu cum e să-ți calci blugii zilnic crezând că asta îți va mai tăia vizual câteva kg. Știu cum e să stai picior peste peste picior, crezând că și asta te va arăta mai slab. Știu cum e să intri în propria ta baie, să te dezbraci și să-ți ferești privirea de oglindă. It fucking sucks. Toată viața mi-a fost (și încă-mi este, într-o oarecare măsură) scârbă de corpul meu și în disperarea mea am apelat la toate scurtăturile posibile (inclusiv la cea cu înfometarea). Nu mai zic de depresiile crunte care încă se mai abat ocazional asupra mea.
Îți doresc mult succes. Știu că sună clișeic, dar oricine o poate face cu puțină voință și perseverență.
În iarna 2013 aveam în jur de 105 kg sau ceva de genul (am 1.84). Prin iunie am început să bag shake-uri Herbalife în mine și să merg la sală de trei ori pe săptămâna și ajunsesem pe la sfârșitul lui august să cântăresc în jur de 91, 92. M-am lăsat de sală și am mai pus vreo 5 kg pe mine de atunci. Now I look something like this:

Încă sunt relativ plinuț, dar cel puțin m-am obișnuit să mănânc cu moderație și să nu-mi mai torn pe gât 2 L de suc pe zi. Fast Food nu mai mânănc deloc, cu excepția meniului ocazional la mec (și ăla o dată la două, trei luni maxim).
Ce vreau eu să zic este că dacă te înfometezi îți faci mai mult rău decât bine. Du-te la sală mai des, indiferent de cât de greu ți-ar fi. Odată ce mersul la sală se strecoară în rutina ta săptămânală îți garantez că o să înceapă să-ți placă. Trust me, I've been fat all my life. Știu exact cum te simți. Știu cum e să-ți aranjezi tricoul din secundă în secundă când stai la o masă în oraș ca să-ți ascunzi burta. Știu cum e să-ți calci blugii zilnic crezând că asta îți va mai tăia vizual câteva kg. Știu cum e să stai picior peste peste picior, crezând că și asta te va arăta mai slab. Știu cum e să intri în propria ta baie, să te dezbraci și să-ți ferești privirea de oglindă. It fucking sucks. Toată viața mi-a fost (și încă-mi este, într-o oarecare măsură) scârbă de corpul meu și în disperarea mea am apelat la toate scurtăturile posibile (inclusiv la cea cu înfometarea). Nu mai zic de depresiile crunte care încă se mai abat ocazional asupra mea.
Îți doresc mult succes. Știu că sună clișeic, dar oricine o poate face cu puțină voință și perseverență.
Nu stiu, eu evit sa merg la sala fiindca nu imi place atmosfera de acolo. Nu imi plac cocalarii care se dau cocosi pe acolo, nu imi place sa rada lumea de mine cand fac cu putine greutati sau cand imi trag sufletul dupa 5 minute de banda, nu imi plac vestiarele, etc. Prefer sa ma chinui acasa. Thx. for sharing, si eu am tot 1.84 btw.
Atunci lucreaza de acasa, dar cum s-a mai scris pe aici, tragand de tine ca un disperat doar o sa te accidentezi. Conditia fizica o obtii in timp, antrenandu-te responsabil si ducand o viata echilibrata. Ai grija ce mananci, fa miscare in permanenta, dar cu masura, tine-te de un program firesc de munca/odihna si o sa scapi de kilogramele in exces. Probabil o sa dureze cativa ani, dupa care va trebui sa te intretii ca sa nu te intorci de unde ai plecat.
NO COVER. ALL MAN.
Daca tragand de tine ca un disperat = 10 flotari, atunci las-o naibii... inseamna ca daca ma duceam la sala eram deja in spital.Waaagh! » Wed May 21, 2014 8:20 pm wrote:Atunci lucreaza de acasa, dar cum s-a mai scris pe aici, tragand de tine ca un disperat doar o sa te accidentezi.
Nu conteaza cum arati, important e sufletul.
Marar, daca n-ai mai facut sport de nu stiu cata vreme (ani), si 10 flotari pot fi prea mult, mai ales daca ai o constitutie mai firava. Incepi cu serii de 2-3 flotari si construiesti de acolo. Unii oameni nu pot face nici macar o flotare standard, si incep cu varianta cu genunchii jos.
NO COVER. ALL MAN.
Fxhd, dacă scopul e să slăbeşti cât mai rapid, şi nu fitness în general, îţi recomand să treci pe o dietă low-carbs, gen keto sau dukan. Ştiu, sună a diete de gagici, dar au rezultate vizibile. Partea bună e ca n-o să mai trebuiască să te înfometezi. Partea proastă e că va trebui să renunţi la tot ce e mai bun în viaţă: pizza, dulciuri, bere şi altele. Dacă te interesează, aruncă un ochi aici.
REMEMBER CITADEL