Ce jucati in momentul de fata
Re: Ce jucati in momentul de fata
I-a venit sorocul lui Sniper Elite 3. Radiografiile sunt super (nu stiu ce-mi place mai mult, un glont in ficat, in inima sau in creieri), mecanica de sniping foarte buna, in rest, AIul cam dubios, inamicii ma spoteaza destul de aleator samd. Inca n-am gasit vreun defect care sa ma faca sa ma las...

Am citit de curiozitate reviewuri pe steam pentru TW:WH. M-am minunat.

NO COVER. ALL MAN.
Grim Dawn - bun spre foarte bun, in ultimii ani mi-am pierdut cheful si rabdarea pt genul asta dar jocul acesta ma tine captivat de vreo 4 zile, imi aduce aminte de vremurile pierdute in dungeon siege sau sacred; are o multime de chestii pozitive, combinatii de clase, reputatii, bounties samd dar cel mai important acel ceva sa vrei sa joci si mai mult.... Momentan level 36 soldier sorcerer 

- teroristul
- Space Invader
Dark Souls
Am inaugurat achiziţia unui controller XBox360 cu Brothers - A Tale of Two Sons, care mi-a plăcut. Iar acum am intrat în pâine serios cu DS... şi nu regret. De mult nu m-a mai prins un joc în felul ăsta.
Am inaugurat achiziţia unui controller XBox360 cu Brothers - A Tale of Two Sons, care mi-a plăcut. Iar acum am intrat în pâine serios cu DS... şi nu regret. De mult nu m-a mai prins un joc în felul ăsta.
Same here. Aveam jocul cumparat pe Steam si am asteptat 6 luni sa-l instalez, pana cand a aparut si un Xbox 360 controller in viata mea. I've been a skeleton ever since.teroristul wrote:Dark Souls
Pe unde ai ajuns, ce nivel esti? Poate facem niste jolly cooperation.
I'm livin' in a love shadow
Prison Architect. Cel mai bun builder pe care l-am jucat in ultimii ani.
Fallout 4. Far Harbor. Mai atmosferic si in general mai bun decat vanila la toate capitolele.
WoW
si doar cand am chef Assetto Corsa si Euro Truck Sim 2.
Fallout 4. Far Harbor. Mai atmosferic si in general mai bun decat vanila la toate capitolele.
WoW
si doar cand am chef Assetto Corsa si Euro Truck Sim 2.
- teroristul
- Space Invader
Sunt level 32, în Darkroot Gardens. Tocmai ce am omorât Moonlight Butterfly. Tu?chestr0ny wrote: Pe unde ai ajuns, ce nivel esti? Poate facem niste jolly cooperation.
Sunt level 72 cred, tocmai am intrat in DLC si nu-s sigur ca pot sa ies pana nu il termin. Da-i ok, mai progresezi si tu un pic si poate ne intalnim pe undeva.
I'm livin' in a love shadow
Poți să ieși folosind bonfire warp. Adică, îmi imaginez că n-ai ratat Lordvessel-ul de după Stan și Bran, right?
dump CHA
- Marius Ghinea
- Headless Kamikaze
Deci, e ceva de capul single-player-ului sau nu?! Spun asta in conditiile in care Quake 2 mi se pare in continuare un bun exemplu de 1st person de generatie veche (anterior HL), suficient de antrenant si dificil, bine ritmat, cu un design al hartilor simpatec. In schimb, la Doom 3 am cascat de-mi trosneau falcile, designul era deja prea perimat si ma loveam de niste limitari conventionale devenite impardonabile.
- Marius Ghinea
- Headless Kamikaze
nu stiu. sint abia la inceput. l-am mai jucat o singura data, acum vreo 8 ani, dar nu mai tin minte decit ca mi-a placut - iar asta in conditiile in care Q2 este unul din shooterele mele de capatai. se poate sa revin cu un retro.
sword coast legends - foarte slab ca d&d, multe mecanici care te astepti sa le gasesti la un rpg de genul lipsesc, niste loading times teribili si un singur save slot, nu stiu ce au gandit devs
cum ce-au gandit? bani din faptul ca e cu forgotten realms. 

NO COVER. ALL MAN.
Aveti dreptate in legatura cu Quake 2 -ul
- Turok Evolution
- Operation Na Pali (un mod single player destul de reusit ptr. Unreal Tournament 1999)
- Rallisport Challenge

- Turok Evolution
- Operation Na Pali (un mod single player destul de reusit ptr. Unreal Tournament 1999)
- Rallisport Challenge
Ion Iliescu n-are SupraEu.
Na Pali nu e add-on oficial?! Stiu ca-l jucasem la vremea respectiva. Pretty old-school, oricum. 

Cred ca Return to Na Pali e add-onul la care te referi
NO COVER. ALL MAN.