Buna dimineata, dragi forumisti! Iata ca avem din nou licente Watch_Dogs pentru voi, cei din baza NIVELUL2.
Pentru a castiga una dintre cele 5 licente Watch_Dogs oferite de Ubisoft, trebuie sa raspundeti la urmatoarele intrebari:
1. Care este numele primului produs hardware, din categoria Gaming.Gear, disecat de NIVELUL2?
2. Cate studiouri au lucrat la realizarea lui Watch_Dogs si care sunt acestea?
Reguli, observatii:
-Din forumistii care raspund corect pana maine la ora 18:00 vom extrage cinci norocosi folosind Random.org.
-Licenta este pentru Uplay - puteti activa jocul de pe acum, dar il veti putea instala si juca incepand cu momentul lansarii oficiale, adica 27 Mai 2014.
-Se poate inscrie orice membru al forumului a carui vechime pe forum este de minim 10 zile si are minim 10 posturi.
Succes!!!
UPDATE:
Castigatorii sunt:
- reV
- Soarecu
- Pompiliu92
- Mahdi
- Mafio
Premiile sunt pe vine

Avand in vedere ca sursele consultate de fiecare dau, in multe cazuri, un numar diferit de studiouri, am acceptat si raspunsuri mai putin complete.
Am extras 5 castigatori din 46 (comentarii) via Random.org. S-au luat in calcul toate comentariile adunate pana la ora 18:00, 23 mai 2014. Acolo unde comentariul extras a fost invalid sau pe langa subiect, acesta a fost respins din concurs si l-am selectat pe urmatorul din lista, cu conditia ca acesta sa fie valid si la obiect. Felicitari norocosilor!