Pokemon GO
Re: Pokemon GO
pe cativa dintre voi v-am dat la profesor ca sa primesc candy. Sper sa aiba grija de voi. 

Aparent telefonul meu nu e compatibil pentru ca nu are gyroscop. Si eu care vroiam sa incerc sa agat niste antrenoare geeky prin parcuri 
Fuck it, imi fac abonament.

I am sure there must be another way

Spoiler:

unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Meanwhile in USA
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Sci-t ... mon+Go+intO femeie a rămas blocată în copac în timp ce juca Pokemon Go într-un cimitir
Nah, nu stii tu de fapt care-i faza: e vorba de teoria consipartiei. S-a lansat pokemonizarea ca sa fie win-win situation: producatorii de telefoane sa vanda modele noi cu giroscop, iar tu sa poti agata niste antrenoare geeky prin parcuri.Mărar wrote:Aparent telefonul meu nu e compatibil pentru ca nu are gyroscop. Si eu care vroiam saincercsa agat niste antrenoare geeky prin parcuri
Mai nu stiu, decat sa imi iau telefon nou mai bine le joc pe cele non-augmented reality. Nici nu trebuie sa depun efort fizic ca sa le joc pe alea.
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Cu un emulator Android si o aplicatie fake-GPS, il poti juca si pe asta fara sa depui efort fizic 

Pe vremea cand aveam eu proportiile din poza aia inca nu se inventase eucaliptul.Mahdi wrote:Ăsta cine-i? Waaagh?
NO COVER. ALL MAN.
This is quite interesting

Spoiler:

Vezi ca e invers.
Albastru/Galben/Rosu.
Aaaand the excitement is gone.. dupa 3 zile in care vezi doar pidgey/rattata/weedle/zubat, te cam saturi de joc
Albastru/Galben/Rosu.
Aaaand the excitement is gone.. dupa 3 zile in care vezi doar pidgey/rattata/weedle/zubat, te cam saturi de joc
@Marvas
rosu/galben/albastru -> moltres/zapdos/articuno -> MOltres/Zapdos/ARTicuno -> MOZART
Could Mozart still be alive?
rosu/galben/albastru -> moltres/zapdos/articuno -> MOltres/Zapdos/ARTicuno -> MOZART
Could Mozart still be alive?
deci e despre arta. Sa-i explice cineva si fiicei regretatului actor Amza Pellea:

Aidplm. Da, jocurile virtuale sunt fuga de realitate cea mai problematica.
Doamne fereste sa faci ceva fun vreodata, ca vine Oana Pellea sa-ti strice distractia. Va dati seama? Progresul omenirii e blocat pentru ca unii oameni joaca Pokemon Go. Ohhhh the humanity!
I'm livin' in a love shadow