Am nevoie urgenta de ajutor

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Post Reply
RaptoR
Mad Scientist

Am nevoie urgenta de ajutor

Post by RaptoR »

Salut.
Stiu ca cer prea mult pentru un forum de jocuri, insa parca m-am obisnuit de-a lungul anilor sa cer chestiii pe aici.
Recent, socrul meu a suferit o hemoragie interna, a pierdut foarte mult sange si este internat la spitalul judetean din Alexandria.
Am nevoie foarte urgenta de donatori. Am vorbit deja cu diverse persoane insa din aproximativ 7-8 cati au fost din pacate doar unul a putut dona, restul ori aveau probleme de sanatate, ori s-au speriat, etc.

Din momentul acesta orice donare este critica, a ajuns cu hemoglobina la 5 si cei din spital nu vor sa ii bage sange pana nu venim cu donatori. Grupa A2 Negativ. Am apelat la cine mai cunosteam prin Romania insa fara rezultat.
Ma gandesc ca poate vreunul dintre voi sunteti din zona, poate ajungeti pe acolo, poate aveti carnet de donator.. in fine... nu apelam daca nu eram disperat.
bineinteles daca cineva din Bucuresti doreste sa mearga sa ma anunte si ii platesc eu fara nici o problema tren/autobuz/benzina.

Stiu ca it´s a long shot.... ma scuzati daca a deranjat pe cineva postul asta.
.chester
Dremora Lord

Re: Am nevoie urgenta de ajutor

Post by .chester »

Naspa. Sper sa se faca bine.
I'm livin' in a love shadow
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

eu parca stiam ca poti sa donezi in orasul tau pt un pacient care e in alt oras. nu trebuie sa fii acolo unde e el.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

La cat de sanatos tre sa fii ca sa te lase sa donezi e mare lucru daca din 10 oameni primesc pe unu.
Eu cu hipertensiune de ex nu am voie, sau cel putin asa mi-au spus cand vrut sa donez. Desi analizele de sange au iesit in limitele normale.
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

MC wrote:cu hipertensiune de ex nu am voie, sau cel putin asa mi-au spus cand vrut sa donez. Desi analizele de sange au iesit in limitele normale.
considerand ca hipertensiunea se "rezolva" cu bagarea unei cantitati suplimentare de lichid in sistemul circulator (pe acest principiu functioneaza si diureticele prescrise pentru hipertensivi - pana sa ajunga la rinichi, lichidul trece prin sistemul circulator), daca ti s-ar scoate lichid din sistemul circulator... pai... iti dai seama... ti-ar cam distruge inima... gen la propriu... acuma du-te si bea niste ceai de urzica :arrow:

nu sunt doctor si nu ofer responsabilitate pentru ce tastez
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Vulp, nu mai vorbi tampenii.
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Poate mai bine te-ai abtine sa debitezi si pe un thread unde nu e cazul de caterinci si habarnisme.
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

juve3332 wrote:Poate mai bine te-ai abtine sa debitezi si pe un thread unde nu e cazul de caterinci si habarnisme.
vad ca te agiti ca autoritatea ta de a stabili ce e debitatie si ce nu, ce e caterinca si ce nu, ce e habarnism si ce nu... sa nu mai vorbim de clasificarea atenta a threadurilor... nu e respectata

daca-ti păsa asa mult, in loc sa debitezi talentul tau birocratic, ai fi putut sa cauti donatori pe strada
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
RaptoR
Mad Scientist

Post by RaptoR »

vulp, the hell mate? ti se pare ca cineva ar putea glumi cu asa ceva?
Sa iti explic problema si oarecum sa ii raspund si lui ola.
Are grupa de sange A2 negativ. Am dus deja donatori insa din pacate nu are nimeni A2 Negativ. Ne-au spus ca da, putem dona si alta grupa, urmand sa ii bage din banca de sange, insa momentan nu au A2 negativ.
Poate expresia ¨nu vor¨ nu a fost cea mai potrivita, am facut postul in graba, nu m-am gandit bine la ceea ce scriu.
Iar cu donarea din alt oras, nu se poate, sau cel putin asa ne-au spus cei de acolo.

In fine, multumesc pentru pareri, sfaturi, etc. Si inca o data, ca si in primul post, imi cer scuze daca a deranjat pe cineva thread-ul, cred ca cei vechi ma cunosc suficient de bine incat sa realizeze ca sunt cat se poate de serios. Multumesc!
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Mai stiti cand l-am ajutat pe Raptor sa o ceara in casatorie pe actuala sotie? That was pretty cool.
I'm livin' in a love shadow
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Eu din pacate nu sunt in tara, ca as fi mers sa donez. Nu prea stiu cum organizeaza astia transferurile de sange avand in vedere ca A negativ e destul de rar in comparatie cu grupele pozitive de sange. As far as I remember grupa A era cea mai raspandita, asa ca situatia nu e deloc neagra dpdv al posibilitatii de a gasi donatori.
Post Reply

Return to “Cafenea”