Atentie de unde cumparam
Atentie de unde cumparam
Se pare ca mai nou (cel putin pentru mine mai nou) EA iti sterg jocurile din cont daca au motive de indoiala. Eu am ramas fara ME3:Collector's Edition (cheie luata de la CG la lansare, joc pe care l-am jucat de mai multe ori timp de vreun an si ceva).
Nu stiu daca mai fac si alti publisheri suprize de genul, de Steam cel putin nu am auzit, dar EA parese ca au departament creat pentru verificarile astea. Stay safe.
Nu stiu daca mai fac si alti publisheri suprize de genul, de Steam cel putin nu am auzit, dar EA parese ca au departament creat pentru verificarile astea. Stay safe.
dump CHA
- brutalistu
- Hammer Haunt
Re: Atentie de unde cumparam
Eu nimic, cheia nu le-a convenit. Daca vreau jocul înapoi trebuie sa fac dovada cumpărarii de la un retailer.
dump CHA
S-au retras key-uri și de pe Steam, dar până la urmă n-a mai contat. Comercializarea third party a ajuns foarte populară și nu cred că se mai deranjează cu treaba asta (decât la key-uri leaked și alte faze de genul), însă există oricând riscul ăsta la jocurile pentru care nu ai chitanța și trebuie să demonstrezi că le-ai cumpărat legit.
Si eu am ramas fara Mass Effect 3 pe contul de Origin dupa cateva luni de la lansare (tot de oe CG). A trebuit sa il cumpar din nou.
- brutalistu
- Hammer Haunt
Luați legătura cu CG dacă e factorul comun.
E o părere personală neacoperită foarte tare de argumente dar cei de la CG mi s-au părut dintotdeauna sketchy și am evitat pe cât posibil să cumpăr de la ei.
p.s. CG AKA ComputerGames.ro, nu? Nu CoolGirl.ro
E o părere personală neacoperită foarte tare de argumente dar cei de la CG mi s-au părut dintotdeauna sketchy și am evitat pe cât posibil să cumpăr de la ei.
p.s. CG AKA ComputerGames.ro, nu? Nu CoolGirl.ro
S-ar putea să fie probleme în special cu titlurile care în mod normal nu sunt disponibile pentru zona noastră. De exemplu, a trebuit să cumpăr Dark Souls (I) de pe CG prin SMS fiindcă nici atunci, nici acum, Steam nu îl are disponibil pentru România (ca multe alte titluri care erau legate de GFWL). Dacă mi l-ar fi scos din cont, nu prea aş fi avut ce să zic dacă ar fi replicat că ei nu îl vând pentru România. Genul ăsta de chestii sunt la limită.
- daydr3am3r
- Space Invader
Nu mi s-a intamplat sincer sa fiu dar e bine de stiut. Am luat de pe CG cateva joace in trecut si sunt inca in cont (Steam).
Singurul joc de pe Steam care mi-a fost sters din lista a fost Hitman Sniper Challenge luat de pe Kotaku.
Pe UPlay a patit cineva faza asta? Ca am luat (ca si altii de altfel) acum mai bine de un an vreo 4 jocuri oferite moca pe ubishop brazilia or smt si mult timp am crezut ca o sa raman fara ele
))
@caleb, pai e cam dubioasa faza. Eu am luat Arkhan City cand nu era valabil si l-am jucat iar apoi am luat GOTY (tot de pe CG).
Dar puteam foarte bine sa fiu in vizita in US si sa il fi luat sau sa il fi primit cadou.
Singurul joc de pe Steam care mi-a fost sters din lista a fost Hitman Sniper Challenge luat de pe Kotaku.
Pe UPlay a patit cineva faza asta? Ca am luat (ca si altii de altfel) acum mai bine de un an vreo 4 jocuri oferite moca pe ubishop brazilia or smt si mult timp am crezut ca o sa raman fara ele

@caleb, pai e cam dubioasa faza. Eu am luat Arkhan City cand nu era valabil si l-am jucat iar apoi am luat GOTY (tot de pe CG).
Dar puteam foarte bine sa fiu in vizita in US si sa il fi luat sau sa il fi primit cadou.
Nu inteleg de ce ati cumpara vreodata ceva de pe CG. Sunt o tona de site-uri de incredere (ex: GMG si Gamersgate) care vand jocuri GFWL inclusiv catre Romania, si pe langa asta, au parte de reduceri semnificative aproape constant (mai ales GMG).
Cred ca esti mai safe daca cumperi de pe AmazonUS sau Nuuvem cu o adresa falsa decat daca cumperi ceva de pe CG.
Cred ca esti mai safe daca cumperi de pe AmazonUS sau Nuuvem cu o adresa falsa decat daca cumperi ceva de pe CG.
Ca sa rectific, eu am luat ME3 de la un user de pe forumul ComputerGames.ro impreuna cu un prieten. Amandoi am ramas fara ele. Tipul ne-a oferit alte jocuri la schimb ce avea pe stoc, insa nu am vrut nimic din ce avea. Tot de la el stiu ca au luat unii BF3 si cu alea nu au fost probleme.
Am luat jocul de la el pentru ca ne-a vandut doua chei cu 65 lei bucata, pe cand in alte locuri jocul era 150 lei. De atunci nu m-am mai aventurat prin zonele respective.
Am luat jocul de la el pentru ca ne-a vandut doua chei cu 65 lei bucata, pe cand in alte locuri jocul era 150 lei. De atunci nu m-am mai aventurat prin zonele respective.
NU cumpărați versiunea retail la Dark Souls 2. Nu. O. Cumpărați.
De ce? După cum bine știți, DS2 este joc steamworks și vine cu un cod de activare. Ei bine, codul ăsta de activare este acoperit de un sticker pe care trebuie să-l dezlipiți.
Problema este că o să-l dezlipiți împreună cu frânturi de caractere. Asta am pățit eu astăzi și m-am chinuit o oră să pun bucățelele cap la cap. Nu sunt singurul care a pățit asta, apropo:
http://www.bandainamcogames.co.uk/index ... 0/show/all
https://steamcommunity.com/app/236430/d ... 799355141/
https://steamcommunity.com/app/236430/d ... 785562051/
Probabil că chestia asta face parte din experiența Dark Souls 2 și este primul obstacol pe care ți-l pune în cale. Oricum, nu merită efortul și economia. Strângeți din buci și cumpărați-l direct de pe Steam.
De ce? După cum bine știți, DS2 este joc steamworks și vine cu un cod de activare. Ei bine, codul ăsta de activare este acoperit de un sticker pe care trebuie să-l dezlipiți.
Problema este că o să-l dezlipiți împreună cu frânturi de caractere. Asta am pățit eu astăzi și m-am chinuit o oră să pun bucățelele cap la cap. Nu sunt singurul care a pățit asta, apropo:
http://www.bandainamcogames.co.uk/index ... 0/show/all
https://steamcommunity.com/app/236430/d ... 799355141/
https://steamcommunity.com/app/236430/d ... 785562051/
Probabil că chestia asta face parte din experiența Dark Souls 2 și este primul obstacol pe care ți-l pune în cale. Oricum, nu merită efortul și economia. Strângeți din buci și cumpărați-l direct de pe Steam.
Eu l-am cumpărat de la Altex, nu era niciun sticker. Trebuia doar răzuit. No problems here.
Mie mi-a venit cu sticker, în niciun caz nu mergea răzuit.
pe nuuvem are acelasi pret ca la altexMafio » Thu May 22, 2014 3:17 pm wrote: cumpărați-l direct de pe Steam.
Poti sa ii zici si CoolGirl.ro, nu sunt mari diferente intre cele doua.brutalistu » Wed May 21, 2014 9:45 am wrote: p.s. CG AKA ComputerGames.ro, nu? Nu CoolGirl.ro
sau pe g2play.kensky » Thu May 22, 2014 4:52 pm wrote:pe nuuvem are acelasi pret ca la altexMafio » Thu May 22, 2014 3:17 pm wrote: cumpărați-l direct de pe Steam.
Ce ai primit tu era cumva şi localizat în română, cover and stuff?Mafio » 22 May 2014, 16:30 wrote:Mie mi-a venit cu sticker, în niciun caz nu mergea răzuit.
Întreb pentru că în mod ciudat, ce am luat eu de acolo era 100% english, ceea ce m-a surprins (plăcut). Oricum, chestia răzuibilă (gri metalizat) de pe foaia respectivă putea fi luată drept un sticker, doar că nu mi-am pus problema nicio secundă să fac altceva decât să răzuiesc - şi a mers perfect.
Nu cumpărasem de pe CG pentru că jocul era indisponibil în regiunea noastră ci pentru că costa mult mult mai puțin. Pentru mine e chiar singurul titlu luat de pe CG (cu siguranță și ultimul).Mărar » Wed May 21, 2014 2:02 pm wrote:Nu inteleg de ce ati cumpara vreodata ceva de pe CG. Sunt o tona de site-uri de incredere (ex: GMG si Gamersgate) care vand jocuri GFWL inclusiv catre Romania, si pe langa asta, au parte de reduceri semnificative aproape constant (mai ales GMG).
dump CHA
- brutalistu
- Hammer Haunt
Acum știi de ce era mai ieftin. Unde poți să îi reclami? S-ar putea să fie furat și să vinzi lucruri furate este ilegal mai tare chiar decât pirateria.
Chiar sunt curios cat de ieftin era, eu l-am prins cu 10 euro la o reducere pe Gamersgate.