Lucruri interesante
Re: Lucruri interesante
Cate dintre problemele omenirii ar fi putut fi rezolvate cu banetul ala.
NO COVER. ALL MAN.
Încă se pot rezolva. Bănetul n-a dispărut nicăieri, doar și-a schimbat proprietarul.
REMEMBER CITADEL
Vorbiti de parca n-ar putea tipari zece zilioane de banet in trei secunde. Bine, sunt si eu prost, de ce sa tipareasca? Pot sa modifice in excel, sa bage acolo niste zerouri, direct la banca.
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
- DarthZombie
- Dremora Lord
Dar inflatia cui o lasi?
Alora care au bani pusi deoparte, desigur.
- ola small dickie
- Big Daddy
Its an alien pussy
Yes or... here me out here: a pussy.
for 43 million dollars he could have had an underground laboratory churning out alien hookers
daca deja suntem aici, take a look at these real alien pussies (worth 9 million+): http://www.widewalls.ch/most-expensive- ... ana-works/
daca deja suntem aici, take a look at these real alien pussies (worth 9 million+): http://www.widewalls.ch/most-expensive- ... ana-works/
Plebs. Luați și citiți: http://www.tate.org.uk/art/research-pub ... e-r1140520
http://twentytwowords.com/canvas-painted-blue-with-a-white-line-sells-for-nearly-44-million-4-pictures/ wrote:Newman overwhelms and seduces the viewer with the totality of its sensual, cascading washes of vibrant blue coexisting with Newman’s vertical “Sign” of the human presence, his iconic and revolutionary “zip.”
^Vad cuvinte pe care le recunosc individual dar puse impreuna nu au nici un sens.
Ei, hai, ca nu e chiar atat de alambicat. Vrei sa zici, poate, ca e pretentios in legatura cu respectiva opera de arta, dar enuntul in sine nu este incifrat. Altfel, eu nu mai zic nimic de arta, ca politistii cica n-au voie. 

Glumeam mai mult sau mai putin.
Singura parte pe care n-am inteles-o e ' his iconic and revolutionary “zip.” ' . Ce e un "zip" si ce il faca atat de iconic si revolutionar?
Singura parte pe care n-am inteles-o e ' his iconic and revolutionary “zip.” ' . Ce e un "zip" si ce il faca atat de iconic si revolutionar?
nu-i rau textul acela, eu habar n-aveam ca Barnett Newman e evreu
in orice caz, o abordare "clasica" ar fi ca, biologic, omul e definit de doua caracteristici:
1. e simetric (bine, mai tot ce eviu artificial viu e simetric)
2. e vertical (adica umbla-n picioare... )
*vezi exemplele Adam si Eva din articol, sunt f. bune; Eva are un fermoar pe latura nu poate decat sa se conecteze de ceva... in timp ce Adam se naste deja drept inchegarea mai multor principii de nedespartit, fermoarele fiind practic decorative
in orice caz, o abordare "clasica" ar fi ca, biologic, omul e definit de doua caracteristici:
1. e simetric (bine, mai tot ce e
2. e vertical (adica umbla-n picioare... )
zip probabil e "fermoarul" ala din mijloc, care uneste cele doua chestii de-a lungul lui - din stanga si din dreapta*; posibil sa fie iconic si revolutionar deoarece e diferit de ce facea Rothko (ceva similar, insa mai "primitiv"... nu in sensul rau); astfel, din doua puncte, deja se poate trasa o linie care sa duca undeva; unde? nu stim... inca... dar suntem curiosi. de aceea dam multi bani, sa vada toata lumea ca exista si asa ceva, cine stie, cineva o sa aiba o ideecg1700 wrote:Singura parte pe care n-am inteles-o e ' his iconic and revolutionary “zip.” ' . Ce e un "zip" si ce il faca atat de iconic si revolutionar?
*vezi exemplele Adam si Eva din articol, sunt f. bune; Eva are un fermoar pe latura nu poate decat sa se conecteze de ceva... in timp ce Adam se naste deja drept inchegarea mai multor principii de nedespartit, fermoarele fiind practic decorative
Last edited by vulp on 28 Jul 2016, 18:22, edited 1 time in total.
"Zip"-ul e dunga verticala care apare in picturile respective, ca un fel de fermoar inchis. E iconic in sensul in care e definitoriu pentru estetica lui Newman si recurent in opera lui, unu la mana, si pentru ca a ajuns sa reprezinte un fel de trop pentru ceilalti, doi la mana.
am postat vidu' pentru ca mai sunt doi factori esentiali care nu se pot vedea pe net: cum a fost creata chestia si ce senzatie iti da cand o vezi in vivo... bine, faza cu "arata altfel cand o vezi in natura" se aplica cam la toate operele care deparesc 20x30cm, mai ales cele care contin dungi si suprafete plate (acestea avand un efect direct si greu de simulat asupra cortexului vizual); daca esti proletar si nu-ti permiti sa vizitezi ceva exponate cu dunga verticala sau dungi orizontale, poti sa experimentezi si sa-ti vopsesti peretele/peretii...
pune scotch si vopseste peste - fucking amazing nu m-as fi gandit in viata mea la una ca asta bine ca m-am uitat la clip altfel muream prost in plm
I'm livin' in a love shadow
n-ai fost atent, uneori vopseste intre 2 scociuri
- DarthZombie
- Dremora Lord
In sfarsit poate oricare Dorel cu esecuri rasunatoare in istoricul sau de zugraveli in casa sa se simta reprezentat in cercurile intelectuale!
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Arta nu este pentru mine. Clar! Unde eu as zice "nice painting you've got there, but there's a bit of a smudge on the edge", ala (artistul) ar zice "oh, but that's the main focus of THE PAINTING! it's very reason for existing!".
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY