Ala-i greatest real life moment thoughRaptoR » Wed May 21, 2014 9:53 pm wrote:Eu aleg acel moment de dupa o zi grea de munca cand intri in jocul preferat si dai "Continue".

Moderator: Michilangelo
Ala-i greatest real life moment thoughRaptoR » Wed May 21, 2014 9:53 pm wrote:Eu aleg acel moment de dupa o zi grea de munca cand intri in jocul preferat si dai "Continue".
Daca ai jucat actul 3 alege tu momentul ala si spala pacatul pe care l-am facut cu ultima mea alegere. Draftul asta va fi in van fara el.ne0lith » Wed May 21, 2014 1:15 am wrote:GG Michi, in special momentul cu melodia aiaVoiam sa il aleg eu but it's fine.
Am jucat actul 3 ieri, dar, contrar asteptarilor, mi-a placut mai putin decat primele 2. Banuiesc ca stiu la care moment te referi insa, din nou, prefer alte momente din primele acte in detrimentul aceluia. Astea fiind spuse, ai putea sa il alegi tu, cat timp restul lumii va fi de acord. Din partea mea, n-ar fi o problema daca in cazul unui joc cu format episodic aceeasi persoana ar alege cate un moment din fiecare.Michilangelo » Thu May 22, 2014 10:51 pm wrote:Daca ai jucat actul 3 alege tu momentul ala si spala pacatul pe care l-am facut cu ultima mea alegere. Draftul asta va fi in van fara el.ne0lith » Wed May 21, 2014 1:15 am wrote:GG Michi, in special momentul cu melodia aiaVoiam sa il aleg eu but it's fine.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest