INCONTRO NE INDREPTAAAAAAAAAMMM?

s: http://www.theverge.com/2016/7/28/12312 ... and-beholdWerner Herzog wrote:When two persons in search of a pokémon clash at the corner of Sunset and San Vicente is there violence? Is there murder?
Caleb, cu tot respectul, esti pe langa. Si pozele alea 2 postate de tine sunt niste tampenii care meritau ironizate. Ceea ce am si facut eu si altii de aici.caleb wrote:@ola
Cu tot dragul, tentativele alea de meta miștocăreală sunt incompetente, de vreme ce primele chestii ilustrate ad hoc sunt mîncare, băutură și sex, chestii care ne-au determinat comportamentul de cînd hăul. Ori exact asta e problema ridicată, că tindem să nu mai facem diferența.
În ciuda pretențiilor de minți oarecum antrenate, tot ce putem spuipa pe subiect sunt niște timide bancuri legate de ce-a postat O.P. pe feisbuc, iar ăsta e un simptom al oamenilor care, deși pot mai mult, preferă să clasifice din două mișcări un fenomen într-o supracategorie generală și să se simtă dăștepți. Ori, diferență, dacă nu dracul, rezidă în detalii.
Și Herzog e complet pe lîngă în scrisorica aia, fiindcă nu cred că s-a luat nimeni de smartfon sau pokemon în sine, ci de felul în care se raportează bipezii la ele și le folosesc. Dacă nu facem diferența între a critica tehnologia și comportamentul uman, chiar că.
wow, el se plangea de pokemon fiind plictisitor (nu genereaza conflicte, nu "iese din smartfon") si tu-l acuzi de opusul... acuma serios...caleb wrote:Și Herzog e complet pe lîngă în scrisorica aia, fiindcă nu cred că s-a luat nimeni de smartfon sau pokemon în sine, ci de felul în care se raportează bipezii la ele și le folosesc. Dacă nu facem diferența între a critica tehnologia și comportamentul uman, chiar că.
Users browsing this forum: AlterumSanctus and 3 guests