Chestii pe care le urasc azi

Discuții off-topic în limita bunului simț
vulp
Hammer Haunt

Re: Chestii pe care le urasc azi

Post by vulp »

McWilliams wrote:You think only French know the secret of stinky cheeses? Hoho! Think again! Prea mirositor, prea puturos, prea puternic, prea balegar, prea ca la tara.

oho
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Prefer mirosul de balegar decat mirosul de hoit putrezit pe care-l are Roquefort. Imi plac la nebunie branzele si pot sa accept ca mirosuri de tip picioare transpirate sunt de asteptat, dar sa mananci ceva care-ti miroase a cadavru e ceva peste limitele pe care le concep.
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Am făcut comandă de OnePlus 3 luni. Banii i-au luat, comanda mea nu există la ei însă. De atunci mă cert zilnic cu cei de la Support care îmi tot spun să aștept. Pentru refund/order nu știu nici ei.
dump CHA
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Dă-i în gât la OPC?
REMEMBER CITADEL
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

http://www.eccromania.ro/articles/how-t ... -complaint

Au 30 de zile de la sesizare în care să se scarpine la nas fără probleme.
dump CHA
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Nu inteleg de ce Untold Festival are parte de o promovare atat de agresiva pe toate canalele media posibile. Weekendul asta nu a trecut nicio zi fara stiri despre Untold pe toate canalele de stiri. Ca a fluturat Tiesto steagul, ca a venit Hodor, ca pula mea. Nu inteleg de ce asta e singurul festival care are parte de promovare intensa la televizor, cand in Romania se intampla si alte festivaluri unde vin si alti artisti in afara de niste DJ parliti si obositi. Tiesto, Armin van Buren si Scooter - toti terminatii care erau washed up inca de pe vremea cand eram eu in scoala generala au dat navala la Untold, unde ii asculta toti lachetii sparti pe legale care zbiara cu ochii injectati in fata camerei ca le place "vibe-ul". Gunoiul asta de festival merita air-time zi de zi, se pare. Muie Untold!
I'm livin' in a love shadow
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Partea amuzanta e ca e mai prost organizat ca anul trecut. Sau cel putin nu au luat in considerare numarul crescut de participanti cand si-au facut calculele logistice.

Cozi infernale, wc-uri infundate si sentimentul general ca te afli intr-o imensa cutie de sardine. Bine ca am stat doar o zi, nici nu vreau sa ma gandesc cum a fost in weekend in timpul peak-ului. :|
No one is as dumb as I am, but some get dangerously close

Soundcloud
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

SOC SURPRIZA CEL MAI TARE ARTIST MUZICAL AL MOMENTULUI ARMIN VAN BUUREN SI_A PRELUNGIT CONCERTUL LA UNTOLD CEL MAI TARE FESTIVAL DE LA 2 ORE CAT ERA ANUNTAT INITIAL PANA LA 3 LUNI. VA TERMINA SETUL DE MELODII PUSE LA LAPTOP PRIN NOIEMBRIE INCREDIBIL CAT REZISTA IN CONCERT ARMIN VAN BUUREN PUBLICUL E IN DELIR SI REZISTA SI EEEL!!!!!!
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Da, asta era stirea fabuloasa a zilei de duminica frecata pe la toate canalele de stiri: Armin van Buren a cantat mai mult decat era planificat si a fluturat o carpa tricolora. Uau. Miraculos. Fenomenal. Chiar m-a dat jos de pe câcat aceasta stire. Ma bucur ca am aflat.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Nu stiu unde bati nu e ca si cum daca ar fi un festival cu artisiti fumati de acum 30 de ani ar fi mai note-worthy, sau unul axat pe artistii in voga ai momentului ar fi un loc unde tu sau eu am vrea sa fim. O combinatie de eveniment cu chestiile care sunt chiar misto de ascultat ar fi prea obscura sa fie pomenita in presa oricum.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Bat spre faptul ca e un festival de cacat care n-are de ce sa fie mentionat un weekend intreg la televizor de parca ar fi Woodstock 2016.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

ITT hipsteri care se plang ca media promoveaza chestiile mainstream. All is still right in the world.
chestr0ny wrote:Scooter - toti terminatii care erau washed up inca de pe vremea cand eram eu in scoala generala
daca esti asa destept ia zi tu HOW MUCH IS THE FISH?
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Oh man, n-am mai ascultat Scooter de ani de zile. I know what i'm listening for the next our or so.
Image
ola small dickie
Big Daddy

eu unde bat e ca untold e un festival cu niste dj bashiti nu cu niste artisti de calitate ale momentului. spre comparatie uite ce mi se pare un festival de laudat: cel ce incepe peste 2 zile in budapesta, sziget festival: muse, chemical brothers, bastille, noel gallagher, last shadow puppets, kaiser chiefs, editors, chvrches, bloc party, bullet for my valentine, etc etc. just to name a few.

asta mi se pare o lista pt un festival nu armin van buuren si dj tiesto

si cel din constanta de weekendul viitor care s-a anulat recent era mai interesant decat untold
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

incerci sa explici ca nu iti place un anumit gen de muzica, dar iti place un alt gen de muzica.
ola small dickie
Big Daddy

nu, imi place si muzica electronica. am destul artisti de muzica electronica care imi plac (doar ca nu tiesto, david guetta, van buuren si van pizden) cred ca chemical brothers e muzica electronica nu? si i-am mentionat la sziget festival, la fel si chrvches nu?

marvas wrote:Nu inteleg de ce vaporware-ul are parte de o promovare atat de agresiva pe toate thread-urile posibile. Weekendul asta nu a trecut nicio zi fara stiri despre vaporware pe toate thread-urile de pe forum. Ca a fluturat HKE discheta, ca a venit Sandtimer, ca pula mea. Nu inteleg de ce asta e singurul gen muzical care are parte de promovare intensa pe forum, cand in Romania se intampla si alte genuri muzicale unde vin si alti artisti in afara de niste producatori parliti si obositi. wosx, COCAINEJESUS si Vektroid- toti terminatii care erau washed up inca de pe vremea cand eram eu in scoala generala au dat navala pe forum, unde ii asculta toti lachetii sparti pe legale care zbiara cu ochii injectati in fata camerei ca le place "vibe-ul". Gunoiul asta de muzica merita air-time zi de zi, se pare. Muie vaporware!
Marvas a fost la untold si s-a simtit bine pe tiesto si van buren si s-a suparat ca noi am criticat festivalul. :)) e ok, fiecare se simte bine unde se simte bine. nu-i bai
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

DarthZombie wrote:Prefer mirosul de balegar decat mirosul de hoit putrezit pe care-l are Roquefort. Imi plac la nebunie branzele si pot sa accept ca mirosuri de tip picioare transpirate sunt de asteptat, dar sa mananci ceva care-ti miroase a cadavru e ceva peste limitele pe care le concep.
Am avut si eu odata oportunitatea sa incerc o branza belgiana, dar am fost sabotat de mirosul irezistibil asemanator hoitului mustind de viermi, astfel am primit knockout direct in sufletul plamanilor de m-a trasnit un feeling de voma subit pana-n maduva stomacului. Persoana respectiva a marturisit ca in avion mirosea a hoit pe langa el din cauza branzei.
sebas wrote:Am făcut comandă de OnePlus 3 luni. Banii i-au luat, comanda mea nu există la ei însă. De atunci mă cert zilnic cu cei de la Support care îmi tot spun să aștept. Pentru refund/order nu știu nici ei.
De asta eu la comenzi online prefer sa platesc cu numerar la predarea coletului, ca sa pot verifica si in caz de ceva, sa pot returna si sa-mi iau banii inapoi. Am inteles ca la plata cu cardul, restituirea banilor se face mai greu.
chestr0ny wrote:Da, asta era stirea fabuloasa a zilei de duminica frecata pe la toate canalele de stiri: Armin van Buren a cantat mai mult decat era planificat si a fluturat o carpa tricolora. Uau. Miraculos. Fenomenal. Chiar m-a dat jos de pe câcat aceasta stire. Ma bucur ca am aflat.
Am vazut si eu stirea in acest weekend. Cred ca e promovata pentru a stimula cat mai multi gigei pasionati de ritmuri repetitive sa se duca acolo, de unde se pare ca e vorba de cash, sau a fost, in caz ca s-a terminat.
Image
ola small dickie
Big Daddy

Exista anumite lucruri pe care e indicat sa nu le mirosi ca sa te bucuri de ele. De exemplul cainele. Branza. Si alte lucruri. Nu trebuie sa mirositi chiar tot in viata.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

ola small dickie wrote:Marvas a fost la untold si s-a simtit bine pe tiesto si van buren si s-a suparat ca noi am criticat festivalul. :)) e ok, fiecare se simte bine unde se simte bine. nu-i bai
anul asta n-am mai fost, ca era prea ca anul trecut, poate anul viitor.

Nici macar n-ai criticat festivalul, te plangeai ca de ce au venit artistii astia si nu altii care iti plac tie.

Muzica electronica are prea multe subgenuri ca sa poti sa zici ca daca iti place o trupa iti place TOATA muzica electronica.
De altfel, pe langa scena principala de pe stadion unde vin aia mai titrati, mai sunt vreo 5-6 alte scene in timpul festivalului. Poate ti-ar fi placut ceva de acolo.
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

marvas wrote: Muzica electronica are prea multe subgenuri ca sa poti sa zici ca daca iti place o trupa iti place TOATA muzica electronica.
De altfel, pe langa scena principala de pe stadion unde vin aia mai titrati, mai sunt vreo 5-6 alte scene in timpul festivalului. Poate ti-ar fi placut ceva de acolo.
True that. Dar sunt o gramada de alti dj mai obscuri care au melodii pur si simplu superbe si mult mai placute decat Armin, Tiesto sau alte vedete din astea.
Eu am si acum o selectie cu best vocal and dream-trance de pe DIGITALLY IMPORTED de la diversi dj nu asa celebri, piese pe care le mai ascult uneori, livrand nostalgie de calitate.
Image
Post Reply

Return to “Colțul vesel”