10x nivelul2. Am aflat si eu astazi de acest festival si de pasiunile pe care le-a starnit. Daca se tine si la anul, o sa fiu si eu pe faza cu hate'ul.
i agree with this post.stef wrote:Dar sunt o gramada de alti dj mai obscuri care au melodii pur si simplu superbe si mult mai placute decat Armin, Tiesto sau alte vedete din astea.
Eu am si acum o selectie cu best vocal and dream-trance de pe DIGITALLY IMPORTED de la diversi dj nu asa celebri, piese pe care le mai ascult uneori, livrand nostalgie de calitate.
Stokkolm wrote: Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garix. N-am ascultat vreodata o melodie de-a lor, dar ca si popularitate sunt comparabili cu Muse, Arctic Monkeys si alte nume mari. Strict ca popularitate ma refer
Waaagh! wrote:![]()
![]()
10x nivelul2. Am aflat si eu astazi de acest festival si de pasiunile pe care le-a starnit. Daca se tine si la anul, o sa fiu si eu pe faza cu hate'ul.
Da. Si pt ca a noastra in general e mai naspa nu inseamna ca nu trebuie sa criticam.Stokkolm wrote:Englezii au alta cultura muzicala totusi.
Marvas, te faci ca nu intelegi. Glastonbury, Reading and Leeds etc nu sunt festivaluri pe un anume gen. Au cantat la aceste festivaluri trupe si artisti din toate genurile, rock, hip hop, electronic, orice. Diferenta pe care te faci ca nu o vezi intre festivalurile din UK enumerate de mine si cele de tine e ca unele sunt mult mai mari, cele mai mari, unde vine crema, indiferent de gen muzical, iar altele mai mici, enumerate de tine, unde vin tiesto cu van partzen. Iar in UK, spre deosebire de Romania, crema muzicii electronice nu este alcatuita din tiesto si van bernen.marvas wrote:parca am fi in liceu. Alea nu sunt festivaluri de muzica electronica. In schimb exista Tomorrowland, Luminosity, Creamfields, Burning Man, Electronic Zoo si multe multe altele de care tu nu ai auzit pentru ca nu te intereseaza unde DJ-ii de la Untold sunt prezenti in fiecare an.
Inca o data, tu nu critici. Tu doar insisti ca muzica pe care o asculti tu e superioara. Si ca de ce nu canta trupele tale preferate la festival.
Asta ziceam si eu. Atatea stiri si atata agitatie in fiecare zi pentru un festival unde vin niste DJ foarte mainstream. Sunt si alte festivaluri interesante in Romania vara asta care ar putea fi promovate la televizor, sa mai afle lumea si de alti artisti in afara de Tiesto si Armin van Buren. Dar nu, noi ne umectam pantalonii ca a cantat pulica franaru 4 ore in plus si a fluturat steagul. N-am inteles de unde aceasta promovare insistenta a unui festival absolut mediocru.ola small dickie wrote:atata ne agitam cu o beshinica de festival cu digei
Bine, hai sa masuram in numere daca asta ti se pare tie relevant. Bineinteles ca ma astept apoi sa ignori complet aspectul asta si sa treci la altceva ce simti ca iti da dreptate.ola small dickie wrote:Diferenta pe care te faci ca nu o vezi intre festivalurile din UK enumerate de mine si cele de tine e ca unele sunt mult mai mari, cele mai mari, unde vine crema, indiferent de gen muzical, iar altele mai mici, enumerate de tine, unde vin tiesto cu van partzen.
Si cu toate astea au festivaluri de gen mai mari decat ale noastre: http://www.creamfields.com/lineup#sundayola small dickie wrote:Iar in UK, spre deosebire de Romania, crema muzicii electronice nu este alcatuita din tiesto si van bernen.
Wraith » 9 May 2014, 18:48 wrote:Azi urasc faptul ca cineva mi-a luat vechiul user de pe forum doar ca sa faca lurking cu el. Ceea ce intentionam sa fac si eu oricum, dar macar eram THE Marius. /hate
ProtectorateNova wrote:Cand ma jucam eu Gothic 2 tu erai in clasa 5-a.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests