Chestii pe care le urasc azi

Discuții off-topic în limita bunului simț
Waaagh!
Forum Warlord

Re: Chestii pe care le urasc azi

Post by Waaagh! »

:lol: :lol: :lol:

10x nivelul2. Am aflat si eu astazi de acest festival si de pasiunile pe care le-a starnit. Daca se tine si la anul, o sa fiu si eu pe faza cu hate'ul.
NO COVER. ALL MAN.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

stef wrote:Dar sunt o gramada de alti dj mai obscuri care au melodii pur si simplu superbe si mult mai placute decat Armin, Tiesto sau alte vedete din astea.
Eu am si acum o selectie cu best vocal and dream-trance de pe DIGITALLY IMPORTED de la diversi dj nu asa celebri, piese pe care le mai ascult uneori, livrand nostalgie de calitate.
i agree with this post.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

ce sa critic la festival in afara de line-up, de artisti? altceva ce sa critic ca nu am fost acolo ca sa critic conditiile sau pretul berii. ma plang de calitatea artistilor care mi se pare indoielnica. nu stiu exact ce sub-gen canta tiesto, van buuren si david guetta. o sa aflu si o sa-mi fac o verificarea prin gusturile personale

de exemplu imi plac chemical brothers, fatboy slim, prodigy, kraftwerk, chvrches, daft punk, orbital etc.

genuri subgenuri astia cred ca sunt niste artisti superiori digeilor david guetta, tiesto, van buuren. sau poate nu. sau poate nu vom afla niciodata
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Nu m-am dus la Untold nici gratis, avand in vedere ca stau in Cluj si as fi putut sa donez sange pentru un bilet pe o zi (desi asta insemna sa rezist cel putin doua zile fara alcool), dar tot recunosc ca line-upul e solid. DJ legendari din deceniul trecut, precum si cei mai in voga DJ ai momentului, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garix. N-am ascultat vreodata o melodie de-a lor, dar ca si popularitate sunt comparabili cu Muse, Arctic Monkeys si alte nume mari. Strict ca popularitate ma refer. Si strict asta e factorul care intereseaza mass-media, asa ca nu e nimic surprinzator.
ola small dickie
Big Daddy

Stokkolm wrote: Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garix. N-am ascultat vreodata o melodie de-a lor, dar ca si popularitate sunt comparabili cu Muse, Arctic Monkeys si alte nume mari. Strict ca popularitate ma refer
:lol: haha they'd wish
Last edited by ola small dickie on 8 Aug 2016, 14:43, edited 1 time in total.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

:lol: Nu mi se pare nimic solid la un line-up compus din DJ care erau in voga acum 15 ani cand eu inca mai desenam cruci cu Black Sabbath pe banca din clasa. Mai degraba zbiara a lipsa de imaginatie si gasirea celui mai mic numitor comun care sa adune o turma cat mai mare de platitori de bilet care nu au habar de muzica, dar au auzit totusi de Tiesto pentru ca nu ai cum sa nu auzi. Ceva sa placa la toata lumea.
Last edited by .chester on 8 Aug 2016, 14:47, edited 1 time in total.
I'm livin' in a love shadow
ola small dickie
Big Daddy

De asta nu vin arctic monkeys la vreun festival in romania, pt ca aici dj nike like si martin agarix sunt la fel de populari si de cautati
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

"Do I Wanna Know" are 300 mil views pe youtube, Animals a lui Martin Garix are 800 mil, nici mie nu-mi convine dar asta vor masele, m-am impacat cu ideea.
ola small dickie
Big Daddy

crezi ca martin garix, dj tiesto, armin van buuren, nike like, tiesto sau altii de la untold festival ar fi vreodata head lineri la Glastonbury? Sau la Reading and Leeds? Sau la alt mare festival de muzica din UK? Sau din lumea civilizata?

Ca Arctic Monkeys au fost. De multe ori. Chiar daca au mai putine vizualizari pe youtube la o melodie decar martin agarics
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Englezii au alta cultura muzicala totusi.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Waaagh! wrote::lol: :lol: :lol:

10x nivelul2. Am aflat si eu astazi de acest festival si de pasiunile pe care le-a starnit. Daca se tine si la anul, o sa fiu si eu pe faza cu hate'ul.
:lol:

underrated post
REMEMBER CITADEL
ola small dickie
Big Daddy

Stokkolm wrote:Englezii au alta cultura muzicala totusi.
Da. Si pt ca a noastra in general e mai naspa nu inseamna ca nu trebuie sa criticam.

Eu cam asta de fapt vroiam sa zic. Ca atata ne agitam cu o beshinica de festival cu digei cand de fapt realitatea este ca stam foarte prost de ani de zile la capitolul festivaluri muzicale ca tara. Ungaria se pisa pe noi de la distanta. Si Serbia sta mai bine. Suntem mult in urma ca organizare si ca ce inseamna festival international de muzica ca sa vina si pe la festivalurile noastre artisti internationali mai misto.
Last edited by ola small dickie on 8 Aug 2016, 15:06, edited 3 times in total.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

parca am fi in liceu. Alea nu sunt festivaluri de muzica electronica. In schimb exista Tomorrowland, Luminosity, Creamfields, Burning Man, Electronic Zoo si multe multe altele de care tu nu ai auzit pentru ca nu te intereseaza unde DJ-ii de la Untold sunt prezenti in fiecare an.

Inca o data, tu nu critici. Tu doar insisti ca muzica pe care o asculti tu e superioara. Si ca de ce nu canta trupele tale preferate la festival.
ola small dickie
Big Daddy

marvas wrote:parca am fi in liceu. Alea nu sunt festivaluri de muzica electronica. In schimb exista Tomorrowland, Luminosity, Creamfields, Burning Man, Electronic Zoo si multe multe altele de care tu nu ai auzit pentru ca nu te intereseaza unde DJ-ii de la Untold sunt prezenti in fiecare an.

Inca o data, tu nu critici. Tu doar insisti ca muzica pe care o asculti tu e superioara. Si ca de ce nu canta trupele tale preferate la festival.
Marvas, te faci ca nu intelegi. Glastonbury, Reading and Leeds etc nu sunt festivaluri pe un anume gen. Au cantat la aceste festivaluri trupe si artisti din toate genurile, rock, hip hop, electronic, orice. Diferenta pe care te faci ca nu o vezi intre festivalurile din UK enumerate de mine si cele de tine e ca unele sunt mult mai mari, cele mai mari, unde vine crema, indiferent de gen muzical, iar altele mai mici, enumerate de tine, unde vin tiesto cu van partzen. Iar in UK, spre deosebire de Romania, crema muzicii electronice nu este alcatuita din tiesto si van bernen.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

ola small dickie wrote:atata ne agitam cu o beshinica de festival cu digei
Asta ziceam si eu. Atatea stiri si atata agitatie in fiecare zi pentru un festival unde vin niste DJ foarte mainstream. Sunt si alte festivaluri interesante in Romania vara asta care ar putea fi promovate la televizor, sa mai afle lumea si de alti artisti in afara de Tiesto si Armin van Buren. Dar nu, noi ne umectam pantalonii ca a cantat pulica franaru 4 ore in plus si a fluturat steagul. N-am inteles de unde aceasta promovare insistenta a unui festival absolut mediocru.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Au platit multi bani ca sa ajunga pe la televiziuni si in media. You don't hate the news, you hate capitalism.
New phone, Houthis

Soundcloud
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Fucking communists, all of you!
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

ola small dickie wrote:Diferenta pe care te faci ca nu o vezi intre festivalurile din UK enumerate de mine si cele de tine e ca unele sunt mult mai mari, cele mai mari, unde vine crema, indiferent de gen muzical, iar altele mai mici, enumerate de tine, unde vin tiesto cu van partzen.
Bine, hai sa masuram in numere daca asta ti se pare tie relevant. Bineinteles ca ma astept apoi sa ignori complet aspectul asta si sa treci la altceva ce simti ca iti da dreptate.

Glastonbury 2016:

Image

Tomorrowland 2016:

Image
ola small dickie wrote:Iar in UK, spre deosebire de Romania, crema muzicii electronice nu este alcatuita din tiesto si van bernen.
Si cu toate astea au festivaluri de gen mai mari decat ale noastre: http://www.creamfields.com/lineup#sunday
marius
Zergling

Post by marius »

Va plangeti ca se vorbeste de Untold la TV? Cine plm se mai uita la TV? Aveti 60 de ani?
Wraith » 9 May 2014, 18:48 wrote:Azi urasc faptul ca cineva mi-a luat vechiul user de pe forum doar ca sa faca lurking cu el. Ceea ce intentionam sa fac si eu oricum, dar macar eram THE Marius. /hate
ProtectorateNova wrote:Cand ma jucam eu Gothic 2 tu erai in clasa 5-a.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Foarte original.
Post Reply

Return to “Colțul vesel”