Chestii pe care le urasc azi

Discuții off-topic în limita bunului simț
Apollyon
Pig Cop

Re: Chestii pe care le urasc azi

Post by Apollyon »

Mărar wrote:Au platit multi bani ca sa ajunga pe la televiziuni si in media. You don't hate the news, you hate capitalism.
Spoken like a true Chomsky disciple.

Image

am ras.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Eu din discutia asta sa inteleg ca problema e ca la Untold vin artistii obositi de care nu ar trebui sa ne placa spre deosebire de alte festivaluri la care vin alti artisti obositi de care ar trebui sa ne placa? Si comparam Glastonbury cu Untold rofl, dar de ce nu-l comparam si cu festivalul de la Mamaia, Cerbul de Aur sau mai stiu eu care minunatii pricopsite pe meleagurile noastre daca tot am inceput pe linia asta? Probabil ca daca veneau cantareti de muzica guturala mongola era mai ok, ca astia sunt mai obscuri.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Apollyon wrote:
Mărar wrote:Au platit multi bani ca sa ajunga pe la televiziuni si in media. You don't hate the news, you hate capitalism.

Image

am ras.
Voi nu sunteti cunoscatori dar eu sunt asa ca hai sa va explic si voua de la ce vine UNTOLD deci cum ar fi

Uluitoarea
Noapte de
Turbare,
Oboseala si
Labareala
Diavoleasca

V-ati prins acuma deci de fapt e un megaritual satanico-masonic acum stiti si voi adevarul.
I'm livin' in a love shadow
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Image
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

>memegenerator.net
Image
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

DarthZombie wrote:Eu din discutia asta sa inteleg ca problema e ca la Untold vin artistii obositi de care nu ar trebui sa ne placa spre deosebire de alte festivaluri la care vin alti artisti obositi de care ar trebui sa ne placa? Si comparam Glastonbury cu Untold rofl, dar de ce nu-l comparam si cu festivalul de la Mamaia, Cerbul de Aur sau mai stiu eu care minunatii pricopsite pe meleagurile noastre daca tot am inceput pe linia asta? Probabil ca daca veneau cantareti de muzica guturala mongola era mai ok, ca astia sunt mai obscuri.
:lol: Right to the point. Ca de obicei zombie a prins ideea precum paianjenul prinde musca.
ola small dickie
Big Daddy

marvas wrote:
ola small dickie wrote:Diferenta pe care te faci ca nu o vezi intre festivalurile din UK enumerate de mine si cele de tine e ca unele sunt mult mai mari, cele mai mari, unde vine crema, indiferent de gen muzical, iar altele mai mici, enumerate de tine, unde vin tiesto cu van partzen.
Bine, hai sa masuram in numere daca asta ti se pare tie relevant. Bineinteles ca ma astept apoi sa ignori complet aspectul asta si sa treci la altceva ce simti ca iti da dreptate.

Glastonbury 2016:

Image

Tomorrowland 2016:

Image
ola small dickie wrote:Iar in UK, spre deosebire de Romania, crema muzicii electronice nu este alcatuita din tiesto si van bernen.
Si cu toate astea au festivaluri de gen mai mari decat ale noastre: http://www.creamfields.com/lineup#sunday
Iar marvas a prins-o si el. Tomorrowland 2016 e un festival mai mare, mai important decat Glastonbury pt ca vin mai multi oameni.

Repet: Glastonbury este unul din marile evenimente muzicale ale europei, daca nu cel mai mare. E un festival mare, cu istorie, cu muzica din toate genurile, cei mai mari artisti si mai in voga din toate genurile muzicale (SI ELECTRONICA DAR NU TIESTO PT CA TIESTO NU ARE FATZA DE GLASTO DAR ALTII DIN MUZICA ELECTRONICA AU, GET IT? ) vin in fiecare an la glasto. si tu mi-l compari cu un festival specializat pe muzica electronica din belgia. ok. i give up. you win.

glastonbury se compara cu tomorrowland iar tiesto si van buuren sunt crema muzicii electronicie. i give up.

in concluzie romania tocmai a avut in urma cu cateva zile crema muzicii electronice din lume.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

hai sa vedem cine a inceput sa compare un festival specializat pe muzica electronica din Romania cu Glastonbury & co.
ola small dickie wrote:crezi ca martin garix, dj tiesto, armin van buuren, nike like, tiesto sau altii de la untold festival ar fi vreodata head lineri la Glastonbury? Sau la Reading and Leeds? Sau la alt mare festival de muzica din UK? Sau din lumea civilizata?
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

"Ai dreptate dar de fapt eu am dreptate HAHA!"
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

"Comentez si eu ca sa ma aflu in treaba"

Don't worry guys, I'm being meta.
New phone, Houthis

Soundcloud
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Pai el tot incearca sa ne transmita ceva, dar isi da cu stangu-n dreptul si compara Glastonbury cu Untold si pe urma neaga ca ar fi facut asa ceva :lol:, cum sa nu admir asemenea perle?
ola small dickie
Big Daddy

marvas wrote:hai sa vedem cine a inceput sa compare un festival specializat pe muzica electronica din Romania cu Glastonbury & co.
ola small dickie wrote:crezi ca martin garix, dj tiesto, armin van buuren, nike like, tiesto sau altii de la untold festival ar fi vreodata head lineri la Glastonbury? Sau la Reading and Leeds? Sau la alt mare festival de muzica din UK? Sau din lumea civilizata?

for the love of god am zis asta pt a arata ca sunt artisti ai muzicii electronice care ar canta si care au cantat fara probleme la Glastonbury si artisti ai muzicii electronice (tiesto, van buuren si alti digei) care ar avea loc doar la festivaluri din astea specializate pe muzica electronica.

incercand sa arat cu asta ca tiesto, van buuren sunt cam in zona partzara a intregului spectru al muzicii electronice.

tot ma astept ca zombie sa nu inteleaga.

incerc un exemplu pentru zombie. doamne ajuta! :

ola small dickie si zombie sunt 2 fotbalisti. ola small dickie este un fotbalist excelent iar zombie un fotbalist muci. ola small dickie fiind atat de bun ca fotbalist este mentionat in premii universale ale marilor sportivi ai planetei (GLASTONBURY). zombie, fiind muci, e mentionat doar in divizia a 3-a strict la fotbalistii din judetul sau (UNTOLD). get it? doamne ajuta!
Last edited by ola small dickie on 8 Aug 2016, 17:02, edited 2 times in total.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Fratele meu, tu compari unul din cele mai prestigioase festivaluri de muzica din lume care are o lunga istorie in spate cu fucking Untold care nici nu stiu daca are 5 editii, reputatie ioc si mai se desfasoara si in Romania dintre toate locurile. Nici macar nu trebuie sa mai aducem in discutie genurile abordate, ca deja comparatia e absurda.

In Romania extrem de rar o sa-ti vina artisti de renume in apogeul carierei lor dintr-un motiv banal: banii. De ce sa zbori din SUA/Europa de Vest pana in Bucuresti sau Cluj cand poti sa faci un zbor mult mai scurt pana la Londra, Berlin, insert-your-city-here si taman treaba sa ai si audienta mult mai mare aka $$$? Asa ca mirarea asta ca la Untold sunt niste unii care erau in apogeu acum x ani mi se pare naiva.
ola small dickie
Big Daddy

DarthZombie wrote:Fratele meu, tu compari unul din cele mai prestigioase festivaluri de muzica din lume care are o lunga istorie in spate cu fucking Untold care nici nu stiu daca are 5 editii si reputatie ioc. Nici macar nu trebuie sa mai aducem in discutie genurile abordate, ca deja comparatia e absurda.

In Romania extrem de rar o sa-ti vina artisti de renume in apogeul carierei lor dintr-un motiv banal: banii. De ce sa zbori din SUA/Europa de Vest pana in Bucuresti sau Cluj cand poti sa faci un zbor mult mai scurt pana la Londra, Berlin, insert-your-city-here si taman treaba sa ai si audienta mult mai mare aka $$$? Asa ca mirarea asta ca la Untold sunt niste unii care erau in apogeu acum x ani mi se pare naiva.
buna dimineata. astea le sustineam si eu si chester. cred ca nu ai citit cum trebuie topicul.

nu ai inteles. nu ne miram ca e un festival de cacao. asta ne asteptam. ne miram ca e un festival cu cacao cu atata tam tam in jurul lui de parca ar fi un festival ok. de aici a inceput toata discutia. incercam sa atragem atentia in toata valvataia asta generala legata de untold ca totusi e un festival cam de rahatzel si artisti cam de rahatzei. asta era marea idee. si ca serbia, ungaria au festivaluri mult peste ce avem noi. si noi ne cacam pe noi cu untold cu dj tiesto si dj bobo
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Pai si ce festivaluri romanesti cu desfasurare masiva de trupe si audienta ai? Ca ai vorbit doar de Sziget, care si ala are o istorie mai lunga decat toate festivalurile de muzica post-decembriste din Romania [ca astea-s singurele relevante, lol Cerbul de Aur].

In acest moment Untold aduna cei mai titrati artisti dintre toate festivalurile romanesti, cred si eu ca fomistii aia din presa fac tam-tam.
ola small dickie
Big Daddy

La spellground weekendul viitor veneau cativa artisti internationali buni dar s-a amanat ca-i doliu national.

Mai era unu, am uitat cum se cheama, care a fost parca acum cativa ani cateva editii si a disparut.

Suntem muci la festivaluri. Si semnalam doar sa nu-i para cuiva ca suntem cool la festivaluri pt ca untold si armin van buuren. Cam asta era.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

No love for Electric? :(
New phone, Houthis

Soundcloud
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Ala e doar o campanie de marketing perversa pentru pelerine de ploaie si cizme de cauciuc.
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

DarthZombie wrote:perversa pentru pelerine de ploaie si cizme de cauciuc.
m-ai convins :oops:
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Apollyon wrote:
https://untold.com/ro/ scroll down:

Parteneri media KissFM, ProTV, Republica, Agerpres, news.ro. Iar anul trecut era si Antena 1 pe acolo.

Ii raspundeam pe bune lui .chester... :cry:
New phone, Houthis

Soundcloud
Post Reply

Return to “Colțul vesel”