2. Ubisoft Romania, Ubisoft Montreal, Ubisoft Quebec, Ubisoft Paris, Ubisoft Reflections si Ubisoft China.

News articles.Angrakkal » 23 May 2014, 07:49 wrote: Wikipedia zicea doar 3.
Watch_Dogs wikia zicea doar 3.
Nu stiu de unde aveti voi informatiile astea, dar ii inteleg pe cei care au spus doar 3. (inclusiv eu)
Watch Dogs internal QAAngrakkal » Fri May 23, 2014 6:49 am wrote:
Wikipedia zicea doar 3.
Nu stiu de unde aveti voi informatiile astea, dar ii inteleg pe cei care au spus doar 3. (inclusiv eu)
Ubisoft Montreal is the lead studio for Watch Dogs. It is where the project takes its roots. However, Watch Dogs is a massive game and having the opportunity to work with other talented teams to achieve our goals is a great opportunity. As such, Watch Dogs is a co-production between Montreal and the studios in Paris, Newcastle, Bucharest and Quebec.
Editeaza tu wiki-urile respective si fa-le sa spuna informatiile corecte.Angrakkal » Fri May 23, 2014 7:49 am wrote: Wikipedia zicea doar 3.
Dar eu nu stiu nici unde vede lumea in articolul de Wikipedia lista aia de 3 studio-uri. Daca dau search la Quebec sau Bucharest nu gasesc nimic, iar citind articolul nu am gasit nici o referinta la alt studio decat ala din Montreal, lol.Pătrunjelu' » Fri May 23, 2014 3:30 pm wrote:
Editeaza tu wiki-urile respective si fa-le sa spuna informatiile corecte.
In partea dreapta sub poza jocului -> developers -> additional work -> showDarthZombie » Fri May 23, 2014 4:58 pm wrote:
Dar eu nu stiu nici unde vede lumea in articolul de Wikipedia lista aia de 3 studio-uri. Daca dau search la Quebec sau Bucharest nu gasesc nimic, iar citind articolul nu am gasit nici o referinta la alt studio decat ala din Montreal, lol.
everybody is a winnerQuackers » 24 May 2014, 12:38 wrote:So. About those winners? Se anunta pe 27?
Poate primim imbratisari de consolare.zme-ul » 24 May 2014, 15:01 wrote:everybody is a winnerQuackers » 24 May 2014, 12:38 wrote:So. About those winners? Se anunta pe 27?
A PS3 is fine too ^_^Quackers » 25 May 2014, 02:04 wrote:Sau console de imbratisat. Am unde sa-mi pun un PS4.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests