VINE!

stef
Hammer Haunt

Re: VINE!

Post by stef »

alexnsn wrote:In schimb, ca cititor, ma simt dus de nas cu "apare marti! ba nu, apare vineri!", de parca ar fi un concurs de "hai sa vedem cat ii mai amagim pe fraieri", "ia sa vedem, iar pun botu'". Inteleg ca nu asta e intentia, dar credeti-ma ca asa pare. Cel putin pentru mine...
Este o diferenta ca o situatie sa fie adevarata sau doar sa ti se para asta, poate ca doar tie. Eu zic ca o iei prea personal cu banuielile pe care ti le-am citat. Nu vreau sa insinuez ca as lua apararea redactorilor, ca nu am nici un interes sa o fac (nu am fost platit pentru asta). :lol: O fac pentru ca situatia nu este cum ai exprimat-o tu.

Dupa cum vezi, acum trebuie sa apara numarul 6. So chill and relax or something.
Image
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Bitch, please!

Eu am mers pe incredere si am facut un abonament pe 12 luni. In caz ca nu este evident, am platit in avans pentru servicii ce urmeaza a mi se oferi la schimb. Nu ma deranjeaza ca revista apare azi, maine sau poimaine. Sau ca cei din Bucuresti o au azi, iar eu peste cateva zile sau chiar o saptamana. Insa daca este sa ma deranjeze ceva, ar cam fi faptul ca cele 12 luni pentru care am platit abonamentul nu prea se vor incadra calendaristic. Altfel pus in propozitie, celui de-al 12-lea numar o sa-i vina randul prin martie, daca toate merg bine! Daca nu, posibil si mai tarziu. Din nou, nu imi fac griji ca o sa fuga cu banii mei in tari straine. Doar ca intarzierile tind sa devina reguli si nu exceptii de la reguli; normalitate in loc de situatii extraordinare; standard in loc de atipic.

Faptul ca asta il afecteaza pe user-ul McWilliams ar trebui sa fie ultima prioritate de pe lista lor. Insa tag-ul de "neserios" se aplica usor si se sterge foarte greu. Iar reclama negativa se propaga cu viteza gandului.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Din cate stiu, abonamentul se considera a fi pe 12 editii ale revistei, nu pe 365 de zile calendaristice.
I'm livin' in a love shadow
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Sunt sigur ca asa este. Problema pe care o ridicam este ca in loc sa terminam cincinalul in 4 ani juma, o sa-l terminam in 6.
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Eu nu mi-am facut abonament tocmai din acest motiv, stiind ca munca baietilor este la inceput, am anticipat cu "simtul meu special de predictie" - :lol: - ca sigur vor fi diversi factori care vor intarzia mai mult sau mai putin aparitia revistei pe parcursul intregului an.
McWilliams wrote:Faptul ca asta il afecteaza pe user-ul McWilliams ar trebui sa fie ultima prioritate de pe lista lor. Insa tag-ul de "neserios" se aplica usor si se sterge foarte greu. Iar reclama negativa se propaga cu viteza gandului.
As fi inteles reclama negativa care se propaga cu viteza gandului daca revista se putea achizitiona exclusiv prin abonament.
Image
D12fan
Zergling

Post by D12fan »

chestr0ny wrote:Din cate stiu, abonamentul se considera a fi pe 12 editii ale revistei, nu pe 365 de zile calendaristice.
Din cate stiu eu acest lucru a fost anuntat prin martie-aprilie al acestui an, in niciun caz pe la sfarsitul anului trecut, cand era mare tam-tam cu abonamentele pentru revista ce urma sa se lanseze.
Image

Image
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

"mare tam-tam" lol
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Abonamentele se fac cam din trei mari motive: din comoditate (stii ca ai platit deja si ca ai de primit pe un termen de...), din nevoia de a economisi (1 abonament pe X luni < X achizitii lunare individuale) si/sau din motivatia de a sprijini ceva dpdv financiar (un fel de hibrid intre early access si kickstarter - in ideea ca nu donezi, ci platesti la schimb pentru un serviciu; insa nici nu-l obtii mai devreme decat altii).

Amu' daca lucrurile par ca se taraie nitel, in conditiile in care No. 1 era lansat din decembrie, iar No. 6 se preconizeaza pe la jumatatea lui august... You might understand why some people turn sceptical on you. Si nu doar din varii motive, mai mult sau mai putin intemeiate, ci foarte concis din lipsa de punctualitate.
Pr0p0lis
Headcrab

Post by Pr0p0lis »

Da' de nr 6 nu se mai aude nimic? :(
Aidan_DKH
Headcrab

Post by Aidan_DKH »

Yellow, guys

Numărul 6 a fost împiedicat de câteva situaţii pe care nu puteam să le evităm, cum sunt concediile legale sau întârzierile de plată ale unor parteneri. Pe de altă parte, avem câteva surprize de proporţii inserate în revistă (pentru a compensa întârzierea) şi sperăm să fim gata până la sfârşitul săptămânii.
i = * ( long * ) &y; // evil floating point bit level hacking
i = 0x5f3759df - ( i >> 1 ); // what the fuck?
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Gata si numarul 6!

Image
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Arunca rahatul ala de carne obtinut din petrol sintetic si hanburgarul chiar o sa fie comestibil.
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Nu aruncati cu noroi din start: hamburgerul poate e de la un restaurant care se respecta.
Image
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Wait a minute...eu ma uit la hanburgarul ala si nu pare sa aiba deloc maioneza! Nivelul 2 ne minte! Ne minte ca Sean Murray!
Image
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Hm-hm, are maioneza, dar nu o vezi tu.
Image
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Are maioneza dar sansele sa o gasesti sunt infinit de mici.
Image
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

Aidan_DKH wrote:întârzierile de plată ale unor parteneri.
damn it, Inmedio!
Alabeth
Space Invader

Post by Alabeth »

Tocmai am mai pus 5 kg uitandu-ma la ea, gg Level, gg... :lol:
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

macar sa puneti coperta, ca de acolo o sa stim ca mai is vreo 2-3 saptamani pana apare revista.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

eu m-as multumi si cu coperta din spate
Post Reply

Return to “Revista NIVELUL2”