Seriale
Re: Seriale
Not really, they are both p. shitty. Dar nu as fi avut sugestii bune in afara de Preacher (care nu iti place), so go for it.
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Penny Dreadful si Hannibal sunt destul de ok. Masters Of Horror parca era bunicel. Tales From The Crypt avea episoade mai scurte.chestr0ny wrote:Tocmai am terminat primul sezon din Ash vs Evil Dead. Foarte misto, mi-a placut mai mult decat filmele originale. Face totul perfect: gore cat cuprinde, one-linere basite, maini taiete, picioare taiete, injuraturi demonice, plus ca fiecare episod are sub 30 de minute iar sezonul are 10 episoade, deci are un ritm alert si nu o lungeste inutil.
Acum sunt in cautarea unui nou serial. Preferabil tot in zona a 30 de minute/episod, ceva horror/SF ar fi perfect. Sugestii? Fara Preacher pls.
Is this the time for me to be a hipster piece of shit? Fiindca o sa recomand Twilight Zone ala original din anii '60. Am vazut ceva episoade acum cativa ani si mi-au placut destul de mult. Premizele episoadelor sunt de obicei destul de interesante si unele plot twists ironice de la sfarsit de episaode sunt atat de faimoase ca au fost parodiate de o gramada de ori de-a lungul anilor asa ca a fost interesant sa vad de unde proveneau de fapt.
- joonior_bmf
- ola small dickie
- Big Daddy
Alfred Hitchcock Presentschestr0ny wrote:Da, am pus si eu ochii pe Twilight Zone. Poate, candva.
https://en.wikipedia.org/wiki/Alfred_Hitchcock_Presents
Alfred Hitchcock Presents e excelent.
S-a terminat The Night Of, cu un episod de 1:35 ore. M-am uitat in trei transe, atat de plictisitor era. Daca cineva are chef sa se uite la acest serial, sa se uite la episoadele 1, 3, 5, 7. Restul sunt praf.
S-a terminat The Night Of, cu un episod de 1:35 ore. M-am uitat in trei transe, atat de plictisitor era. Daca cineva are chef sa se uite la acest serial, sa se uite la episoadele 1, 3, 5, 7. Restul sunt praf.
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
- joonior_bmf
- joonior_bmf
am vazut primele 2 ep din Quarry si mi se pare extrem de plictisitor
aparent e facut de aceeasi directori ce au facut Banshee ... my ass!
aparent e facut de aceeasi directori ce au facut Banshee ... my ass!
- joonior_bmf
- joonior_bmf
bine ca au scos astia Westworld si eu inca astept sa apara Red Dead Redemption pentru PC 
p.s. nici Papa noua n-arata rau http://www.wsj.com/articles/the-young-p ... 1475680191

p.s. nici Papa noua n-arata rau http://www.wsj.com/articles/the-young-p ... 1475680191
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
- joonior_bmf