Ce filme am mai vazut
Re: Ce filme am mai vazut
A Hologram For The King
pentru cine intelege inside jokeurile 7.5/10
pentru cine nu intelege inside jokeurile 7/10
pentru cine intelege inside jokeurile 7.5/10
pentru cine nu intelege inside jokeurile 7/10
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
- ola small dickie
- Big Daddy
ce-i asta? spiderman vs captain planet?
Tocmai am fo la Suicide Squad. Not as bad as the reviews might wanna have you think
♪
Vazui si eu Stranger Things. Chiar n-am inteles masturbarea masiva si frenetica in jurul sau. It's okay at best. Cam plictisitor per total. Macar daca pastrau filtrul ala gritty in tot episodul, nu doar in intro. Nu o sa ma mai obosesc si cu sezonul 2. Time for Ash vs Evil Dead.
I'm livin' in a love shadow
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Nu, filmul nu este rau. Insa pot sa deduc din context ca aia de se (auto)intituleaza "critici de filme pe internet" sau "critici pe internet de filme" reproseaza WB-ului ca au masacrat filmul. Adica seamana mult mai mult cu ce au decis departamentele de marketing si de PR decat cu ce a avut in vedere regizorul. Contextul fiind diferentele semnificative intre cum arata trailer-ele (primul, al doilea si al treilea), felul cum unele scene incep sau se termina prea abrupt (de parca este cut or crop la editare), felul cum partea de inceput a filmului pare dezordonat dpdv cronologic etc.rdo wrote:Tocmai am fo la Suicide Squad. Not as bad as the reviews might wanna have you think
Amu', na, daca nu esti din categoria celor care vor sa fie foarte informati despre un film inainte sa-l vada (adica sa vada trailer-e, sa vada spoiler-e, sa stie ciclul de dezvoltare, sa auda ce au declarat actorii/regizorul la "making of..." etc.), ci esti doar "uite un film care pare misto, hai sa-l vad", chiar vorbim de un film ok care nu merita atata hate. Insa cum "criticii" considera ca trebuie luat in considerare tot procesul de productie, yeah, I can see a problem there. Adica nu vad de ce NU te-ai supara sa afli ca un film a fost modificat dupa cum s-a decis intr-o sedinta de consiliu administrativ si ca urmare a feedback-ului unui panel de spectatori, ca modelul lor matematic zice ca filmul "needs more gritty" sau "needs more funny".
Daca are acoperire ce zic unii, ca unele scene au fost refilmate peste ce a vrut regizorul, ca sa se potriveasca pentru versiunea asta, atunci si un extented version ar fi greu de produs.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Thank you Captain Obvious.
In similar news, Skrillex face in continuare aceeasi melodie over and over and over again, recicland pana si cacatul ala de sample vocal cu OHMYGOD!!!
In similar news, Skrillex face in continuare aceeasi melodie over and over and over again, recicland pana si cacatul ala de sample vocal cu OHMYGOD!!!
I'm livin' in a love shadow
nimic nu scapa ochiului meu ager!
Tocmai mi-am dat seama ca nu stiu nici o melodie de la Skrillex, ma duc pe youtube sa ma culturalizez.
Tocmai mi-am dat seama ca nu stiu nici o melodie de la Skrillex, ma duc pe youtube sa ma culturalizez.
Au fot o gramada de pranks pe set-ul de la Suicide Squad, dar nici una nu a fost mai mare decat filmul in sine.
Suicide Squad, nu m-am mai plictisit asa tare la un film ca acum 

Am urmarit ultimele filme postate de tine aici. Mi-au placut. Mai pune ca asa mai dau si eu peste cate un film care merita vazut.vulp wrote:Southbound (2015)
8.5/10

- ola small dickie
- Big Daddy
Little Children (2006) - 10/10
https://en.wikipedia.org/wiki/Little_Children_(film)
Election (1999) - 8/10
https://en.wikipedia.org/wiki/Election_(1999_film)
ambele filme cam pe acelasi subiect, relatii in afara casatoriei. ambele foarte misto facute, mai ales primul in care Kate Winslet joaca superb
https://en.wikipedia.org/wiki/Little_Children_(film)
Election (1999) - 8/10
https://en.wikipedia.org/wiki/Election_(1999_film)
ambele filme cam pe acelasi subiect, relatii in afara casatoriei. ambele foarte misto facute, mai ales primul in care Kate Winslet joaca superb
Mersi, acuma o sa ma simt util pentru macar 48 oreMC wrote:Am urmarit ultimele filme postate de tine aici. Mi-au placut. Mai pune ca asa mai dau si eu peste cate un film care merita vazut.vulp wrote:Southbound (2015)
8.5/10

Cele mai bune filme proaste. Doar pe N2.
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
We need to talk about Kevin - 8/10
Am fost intotdeauna destul de sigur ca nu voi vrea copii. Acum sunt 125% sigur.
Watch out for Ezra Miller. Nu imi parea cine stie ce pana acum, dar la fel ca Miles Teller si Alden Ehrenreich, m-a convins ca abunda de talent.
Watch out for Ezra Miller. Nu imi parea cine stie ce pana acum, dar la fel ca Miles Teller si Alden Ehrenreich, m-a convins ca abunda de talent.
- ola small dickie
- Big Daddy
loljoonior_bmf wrote:We need to talk about Kevin - 8/10

Si eu am fost intotdeauna destul de sigur ca nu voi vrea un canar. Dupa ce am vazut Pasarile lui Hitchcock am devenit 125%
The Neon Demon
7.5/10 daca vrei sa stii ce vorbesc fetele cand se duc la baie
7.0/10 daca iti place softcoreala lesbiana pe muzica electronica
7.5/10 daca vrei sa stii ce vorbesc fetele cand se duc la baie
7.0/10 daca iti place softcoreala lesbiana pe muzica electronica