Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
Si mie imi place usturoiul, dar facut crema cu ulei, adica gen maioneza sau mujdei.
- DarthZombie
- Dremora Lord
TG ma impresioneaza tot mai mult cu fiecare zi care trece, nu doar ca nu-i place sosul cu usturoi dar mai stie sa si numere pana la 2513.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Drink another cup of coffee and you'll be fine.
Don't let that stop you, Zombie! You do you!
I'm livin' in a love shadow
- DarthZombie
- Dremora Lord
I want to thank Chester for always motivating me to bring quality posts on /lvl/. Credit's all to him!
"Iar le-am zis-o!" isi spuse Zombie chicotind implinit. "Cine nu rade inseamna ca nu se prinde! Cu siguranta exista cativa useri care abia asteapta sa mai scriu cate ceva ca sa se distreze. Trebuie sa existe."
- DarthZombie
- Dremora Lord
Categoric ca umorul meu de inalta complexitate reprezinta prea mult pentru mintile inguste care isi duc existenta pe acest forum dedicat sculpturii cu scoici sud-africane, iar acest lucru nu poate decat sa ma dezamageasca profund. Sper ca intr-o zi sa va ridicati din nivelul intelectual mizer in care va aflati si sa transcendeti intru realizarea voastra ca oameni.
I-as da ban pentru spam daca nu ar fi atat de trist.
le: nu inteleg daca .chester rade de cat de sec si neamuzant a fost zombie sau daca i-a luat in serios postarea
le: nu inteleg daca .chester rade de cat de sec si neamuzant a fost zombie sau daca i-a luat in serios postarea

- DarthZombie
- Dremora Lord
Suntem pe sectiunea de off-topic totusi, sau...?
Mărar wrote:I-as da ban pentru spam daca nu ar fi atat de trist.

I'm livin' in a love shadow
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Putem sa promovam la chestii mai inteligente? Gen sosul de ketchup cu paprika?
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Ce parere aveti despre chestiile in care se pune prea mult sos? De exemplu, la cateva shaormerii am intilnit o practica specifica anumitor tipuri de consumatori, niste unii care cand ajungeau la sosuri, incepeau sa verse in cantitati industriale maioneza si ketchup, de parca as fi comandat sos cu shaorma, nu invers.
Urasc shaorma sau kebap-ul in care se afla o "ciorba" de ketchup si maioneza cu carne.
Urasc shaorma sau kebap-ul in care se afla o "ciorba" de ketchup si maioneza cu carne.
Nu stiu, eu nu o sa ii inteleg niciodata pe cei care isi acopera feliile de pizza cu sos de rosii. Eu de abia suport sosul de rosii care e intins by default pe blat.
- ola small dickie
- Big Daddy
eu pun bulion (din ala solid, pasta de tomate) cam peste orice mancare solida. mananc cam un borcan de pasta de tomate la 2 saptamani. am gasit acum unu cu concentratie 30 la suta. rupeeee
asta:

asta:

Last edited by ola small dickie on 2 Sep 2016, 11:57, edited 2 times in total.
Nu pun sare, nu pun piper, nu pun sosuri, nu pun condimente. Nu-mi pasa ce folositi, sunteti ciudati.
Ca la spital.
Ola mananca o ceapa pe zi + un borcan de bulion la doua saptamani. We have some interesting users around.
Contrar la ce a zis Marar mai sus, eu nu pot manca oua ochiuri sau fierte fara sare si piper. Si condimentele merg foarte bine peste friptura de miel la cuptor cu putin vin alb. Mmmmmm, orgasm culinar....
Contrar la ce a zis Marar mai sus, eu nu pot manca oua ochiuri sau fierte fara sare si piper. Si condimentele merg foarte bine peste friptura de miel la cuptor cu putin vin alb. Mmmmmm, orgasm culinar....
Last edited by stef on 2 Sep 2016, 12:09, edited 2 times in total.