Discutii despre fotbal

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
DarthZombie
Dremora Lord

Re: Discutii despre fotbal

Post by DarthZombie »

A fost echilibrat meciul, in ciuda scorului. Se vede ca Atletico are lot restrans, dupa minutul 65 au cazut la pamant dpdv fizic, iar in prelungiri abia mai se miscau. Nu stiu daca era cineva care se astepta ca Atletico sa castige campionatul, sa fie finalisti in CL si semifinalisti in Cupa Spaniei la inceputul acestui sezon.
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

RaptoR » Sun May 25, 2014 12:49 am wrote:HALA MADRID
suck it messi
Hehe, bine zis!

Image
SnipeRulz
Headless Kamikaze

Post by SnipeRulz »

1 billion euros later...
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

City a bagat mai multi bani si se face de cacao an de an, so don't be hatin'
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Cum naiba există fani Ronaldo nu pot concepe. E cea mai antipatică ființă din istoria omenirii, același joc de grădiniță cu șapte simulări pe minut și aceleași faze cretine când fuge fără rost doar de s-o nimeri să ajungă unde trebuie. Puteam să jur că alerga în cercuri aseară. Dacă astea ar mai fi cum ar fi... FAȚA aia fraților, dumnezulemare, expresiile alea... cum să lași abominația asta pe teren? Și cum se bucura la penalty, ”uitați băieți sunt campion dau gol cu poarta goala îmi dau jos tricoul am mușchi yayayayay”, pfoai.

Mă bucur că a câștigat Real, dar m-aș fi bucurat și mai tare dacă Ronaldo absenta pe motiv că a avut o întâlnire de gradul trei cu o camionetă, un tir și o barcă cu motor. Carry on.

căcat, mă vede Mărar pe thread-ul de fotbal și nu mai vorbește cu mine

LE:
Eh, îmi dau seama de asta, dar n-are pic de clasă imo. Credeam că pe măsură ce trec anii se va mai schimba, dar văd că nu, a rămas exact la fel.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

rdo » Sun May 25, 2014 12:53 am wrote:City a bagat mai multi bani si se face de cacao an de an, so don't be hatin'
Nu se face de cacao. Chiar castiga trofee. Chiar a castigat in sezonul in care tu enunti ca se face de cacao an de an. Daca as fi fan Real nu as arata cu degetul alte cluburi cand vine vorba de aspectul financiar. Avand in vedere ce-i la Real in ograda.

TG - in principal exista fani C. Ronaldo pentru ca este un jucator de fotbal foarte bun
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

"Trofee" lol. Daca tie campionatul Angliei castigat in ultima etapa ti se pare satisfacator pentru o echipa cu pretentiile lui City, problema ta. Mie mi se pare f putin. Si cand am zis ca se face de cacao, ma refeream la CL, competitia unde joaca baietii mari si singura care conteaza cu adevarat pe plan european
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Premier League e trofeul cel mai important din Anglia, tara cu unul din cele mai puternice campionate. N-au luat o cupa ligii. Champions League se ia mai greu, n-ai nicio garantie ca daca bagi bani cacalau vine si Champions. Uita-te la Real, care n-a mai luat de 12 ani.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Iar Real sparge banii de vreo 14 ani de zile. In intervalul asta Real a luat 2 Ligi, 5 campionate [asta in conditiile in care competitia la varf e mult mai putin acerba decat in PL, cu mai putine echipe implicate], 2 cupe ale Spaniei [anul asta si acum 3 ani, lel]... Pentru "o echipa de pretentiile Realului", nici asta nu e cine stie ce. Au avut 6 ani consecutivi in care n-au trecut de optimile Ligii, totodata.

Seicul a venit la City acum 6 ani. De atunci, City a luat 2 titluri in PL, o Cupa a Angliei si o Cupa a Ligii, si in Europa a prins 2 grupe CL si o saisprezecime EL.

Tl;dr: rade ciob de oala sparta.
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

Tl;dr. Suntem la a zecea cupa a campionilor europeni in timp ce voi va laudati ca ati surclasat liverpool si un man utd la pamant. Gg
RaptoR
Mad Scientist

Post by RaptoR »

wow such champions
much hate
very envy
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Nu tin nici cu Real, nici cu Barca, cu atat mai putin cu City, dar Zombie are dreptate. Real a cheltuit sume enorme de bani din 2002 incoace, iar cota performante/fonduri e cam problematica. Si City a cheltuit foarte mult in ultimii 5 ani, dar ei au plecat de la statutul de echipa sub-mediocra, iar Realul de la cea de campioana a Europei. Nu neaga nimeni performanta de anul asta, dar mai usor cu pianul pe scari la o vedere macro.
brutalistu
Hammer Haunt

Post by brutalistu »

phpBB [video]
Image
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Eu am vazut meciul intr-un bar in care erau o droaie de spanioli. Logic, cei mai multi de acolo tineau cu Real, cand au dat golurile izbucneau in urale, alea-alea. Dar la golul lui Ronaldo uralele de bucurie au fost intrerupte de rasete in momentul in care si-a flexat muschii :))
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Daca nu dadea si CRonaldo un gol in finala aia, indiferent cat de tras de par si de nesemnificativ pentru rezultatul final ar fi fost, cred ca-i pleznea un CO1.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Kelly
Space Invader

Post by Kelly »

Deutschland uber alles. Nemtii castiga.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

you saw it here first:

phpBB [video]
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Kelly » Thu Jun 05, 2014 10:43 pm wrote:Deutschland uber alles. Nemtii castiga.
Doar sa nu castige precum Liverpool, ca alora nu le-a iesit bine.
Post Reply

Return to “Cafenea”