Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Stokkolm
Dremora Lord

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by Stokkolm »

Update: nu a fost explozia, dar si-ar fi dorit presa sa faca si ei un ban
marius
Zergling

Post by marius »

Macar am aflat ca exista un mall in Focsani.
Wraith » 9 May 2014, 18:48 wrote:Azi urasc faptul ca cineva mi-a luat vechiul user de pe forum doar ca sa faca lurking cu el. Ceea ce intentionam sa fac si eu oricum, dar macar eram THE Marius. /hate
ProtectorateNova wrote:Cand ma jucam eu Gothic 2 tu erai in clasa 5-a.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Eu ma bucur sa aflu ca mai exista Focsani.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Turkey sliding into ‘regime of terror,’ says Nobel-winner Pamuk

http://guardian.ng/news/turkey-sliding- ... ner-pamuk/
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Unul dintre cei trei membrii ai comisiei care a sustinut ca Toba nu a plagiat, acuzat si el de plagiat. A fost copiata pana si o eroare de tehnoredactare

Are o mecla si dom' profesor universitar asta, de se sperie si tagul de ea. Cavernele isi vor oamenii inapoi.
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

iata ca incepe sa se intample si in Romania:

"Se inteteste iarasi lupta stramoseasca impotriva strainilor, sorosistilor si firmelor occidentale care distrug capitalul autohton. Bonus: De data asta se rupe si Romania in trei

Marea impacare dintre Dragnea si Ponta ajuta partidul sa evite o ruptura cu consecinte periculoase pentru PSD si anunta dezvoltarea unui discurs de campanie chiar mai nationalist decat cel utilizat in trecut. Dragnea a pendulat mult prea repede intre distantarea de PRU si imbratisarea unor abordari care amintesc de campania "mandri ca suntem romani". Odata cu recuperarea lui Ponta, Dragnea castiga un aliat important in promovarea mesajului patriotard cu sclipici si artificii retorice. Acum cateva zile Ponta explica de ce este nevoie de un partid nationalist in Romania, iar Dragnea banuia ca astfel de miscari sunt finantate din Est. Intre timp, totul s-a schimbat. "

si bineinteles e nevoie si de Antena 3:

"Aceasta tema complet artificiala, falsa amenitare la integritatea Romaniei, a fost preluata duminica seara de Antena 3 si transformata in dezbatere nationala. "

http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-2128 ... a-trei.htm
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

Ponta e gata. Dragnea doar isi bate joc de el.
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Atentie tuturor, fiti atenti cu distributia de imagini rasiste si legate de suprematia rasei albe. Treaba e foarte serioasa, aveti aici un exemplu:
Spoiler:
Image
Ati fost avertizati.
ola small dickie
Big Daddy

DarthZombie wrote:Atentie tuturor, fiti atenti cu distributia de imagini rasiste si legate de suprematia rasei albe. Treaba e foarte serioasa, aveti aici un exemplu:
Spoiler:
Image
Ati fost avertizati.
Despre ce vorbeste Zombie? N-am inteles nimic.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Sursa

Daca nu intelegi nimic este pentru ca de fapt sustii propagarea acestui simbol rasist pe internet.
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

DarthZombie wrote:Sursa

Daca nu intelegi nimic este pentru ca de fapt sustii propagarea acestui simbol rasist pe internet.
mereu m-am intrebat care-i faza cu pepe - insa articolul dat de tine zice doar "pepe e rau ca-l folosesc aia de dreapta, huo nazistii TRAIASCA LENIN"... deci tot sunt unde am inceput, habar n-am care-i faza cu pepe :(
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Image
I'm livin' in a love shadow
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Cred ca toata nebunia cu pepe a inceput de-aici.

phpBB [video]
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Dar un pepe shout ar trebui sa fie ceva de genul
REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Image
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Inca nu-mi vine sa cred ca astia au de ales intre o baba sclerozata si gigi becali la puterea gigi becali. Mai mult nu s-a putut in cea mai mare democratie a lumii. Si mai zic de altii. :lol:
NO COVER. ALL MAN.
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Păi asta se întâmplă când candidații partidelor au fost efectiv aleși pe principiul "Acum e rândul meu!" Jeb și Hillary n-aveau ce căuta la alegeri dar partidele au fost complet mobilizate înspre susținerea lor.
dump CHA
ola small dickie
Big Daddy

Mie mi se pare ca nu exista termen de comparatie intre Hillary Clinton si Donald Trump. Dintr-un foarte simplu motiv, pt mine cel putin. Exclud din start fara niciun dubiu orice candidat cu discurs anti-om cum are Trump. Discurs anti libertate, anti drepturi, anti om, anti negru, anti mexican, anti femeie, anti nato, anti europa, anti islam, anti eu, anti bun simt, anti valorile lumii vestice 2016. Dar Pro Putin si noile sisteme totalitare. Cred ca si pe Erdogan il admira, o fi declarat si asta.

Oameni care gandesc asa nu au ce cauta in roluri de conducere ale unei soceitati, oricare ar fi ea. Dapai presedinte al USA. No waay, Jose.

Asa ca habar n-am prea multe despre HIllary. Iimi e de ajuns ce vad la Trump. Putea sa fie si Doru Octavian Dumitru in locul lui Hillary. Daca candida impotriva lui Trump nu aveam niciun dubiu la vot.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Normal ca n-ai dubii. Nici la noi n-au avut dubii cand l-au votat pe Iliescu in locul lui Vadim. Ambele optiuni sunt de bezna mintii. Pacat ca cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci e sa votezi cu aia mai putin grimdark.
NO COVER. ALL MAN.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Eu as vota impotriva alora care casca ochii in gura presei suficient de mult incat sa nu-si mai formeze o opinie proprie legata de lucruri. Asa, pentru un reality check colectiv.

Oricum, cel mai important e ca s-a ajuns in stadiul in care una din temele de discutie in campania electorala sa fie fucking memes. Ne vom trezi in curand cu Polandball drept scape goat pentur Brexit sau mai stiu eu ce idiotenii raspandite de mass-media gratie unor politicieni disperati.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Discurs anti libertate, anti drepturi, anti om, anti negru, anti mexican, anti femeie, anti nato, anti europa, anti islam, anti eu, anti bun simt, anti valorile lumii vestice 2016
N-am prea stat cu lupa pe Trump sa urmaresc tot ce face, dar din cat am vazut o mare parte din chestiile astea nu il caracterizeaza si sunt niste mituri create de presa, pe baza ca sunt trasaturi prezente la unii membrii ai formatiunii republicane. Ce stiu e ca e impotriva imigratiei ilegale, ceea ce normal, orice om care da doi bani pe lege e impotriva incalcarii ei.
Post Reply

Return to “Cafenea”