ola small dickie » Wed May 14, 2014 11:02 pm wrote:Magmarei - pune o poza cu profa.
probabil e ceva tipic, gen

ola small dickie » Wed May 14, 2014 11:02 pm wrote:Magmarei - pune o poza cu profa.
zme-ul » Tue Jun 17, 2014 3:16 am wrote:daca mai ajunge vreodata Romania in Campionat Mondial, alerg in curu' gol prin Crang
Sper sa moara cardul profi. Am profi langa locul de munca si de obicei merg acolo sa-mi iau un suc sau ceva.Stokkolm » Mon May 26, 2014 4:08 pm wrote:Ti-ai facut card Profi? Daca da, va trebui sa te obinuiesti.
Ummm...Mărar » Mon May 26, 2014 4:10 pm wrote:Nu...
nu cred ca trece vreo saptamana fara sa fiu trezit din somn de o reclama/superoferta/sondaj de opinie.
Avand in vedere ce ore de somn am, e foarte probabil chiar sa se intample astaWaaagh! » Mon May 26, 2014 4:32 pm wrote:
Ce cacat se poate intampla in orele alea, zombie apokalypse aside?
Ceea ce si fac, atunci cand nu vreau sa fiu deranjat. Sansele sa se intample ceva de nivelul unei invazii extraterestre, pe intreg cuprinsul existentei tale, sunt atat de reduse incat statistic vorbind nu are sens sa-l lasi deschis IN TIMP CE DE ODIHNESTI, in ideea ca "daca se intampla ceva grav?!?!?!". Lumea se panicheaza si pierde controlul la vezica din te miri ce prostii, in 99% din cazuri e ceva care se poate rezolva la fel de bine si cateva ore mai tarziu. Ma rog, m-am bursucit la Marar ca nu e prima data cand intalnesc problema, si chiar nu inteleg de ce lumea nu aplica metoda propusa.Stokkolm » Mon May 26, 2014 5:46 pm wrote:Pe aceasi logica poti tine telefonul inchis si cand esti treaz.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Bing [Bot] and 25 guests