Guess the movie game
Re: Guess the movie game
vulp wrote:Red Sonja din 1985?
btw cat de obscure putem pune?
Suficient de obscure încât să nu omorâm jocul pentru încă un an.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
- ola small dickie
- Big Daddy
Croaziera lui Daneliuc si The Searchers nu sunt obscure lolFular wrote:vulp wrote:Red Sonja din 1985?
btw cat de obscure putem pune?
Suficient de obscure încât să nu omorâm jocul pentru încă un an.
Nu era un apropo lol.
Dar, mna, ca exemplu, de Daneliuc am văzut doar Glissando. Am auzit că se descurcă onorabil și ca scriitor.
Dar, mna, ca exemplu, de Daneliuc am văzut doar Glissando. Am auzit că se descurcă onorabil și ca scriitor.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
da, dar daca mai stii persoane care arata ca ea, poti sa-mi dai PMMahdi wrote:Cine-i aia, Anna Karina?

unde dai si unde doare unde dai si unde doare
alternativ merge sa recunoasteti asta (tot de Godard, tot cu Anna Karina)

Alphaville?!
La Chinoise e color
/ sa nu mai mentionam ca Veronica e jucata de Anne Wiazemsky, nu Anna Karina
hint: ambele filme (adica solutii corecte) au fost facute intre Breathless si Alphaville
inca trei capturi de ecran (toate din fimul nr 2, filmul nr 1 fiind destul de evident)

hint: ambele filme (adica solutii corecte) au fost facute intre Breathless si Alphaville
inca trei capturi de ecran (toate din fimul nr 2, filmul nr 1 fiind destul de evident)

Primul cred că era Vivre sa vie și ăsta de mai sus e Le Petit Soldat.

Can't see shit mate? The VVitch?