MechWarrior

Discuții axate pe jocurile ce ne pun nervii și reflexele la încercare.
Post Reply
vulp
Hammer Haunt

MechWarrior

Post by vulp »

am vazut ca nu e topic. am corectat.

am jucat MechWarrior III si IV (parca singurul care avea misiuni pe noapte), deci nu pot fi considerat un fan hardcore. nu-mi pasa. ce ofera jocurile respective, nu se gaseste altundeva. cum le ofera... hai sa zicem ca ma gandesc cu drag. cand simulezi un soldat de ex., mereu compari experienta cu "ceva real." se impun niste diferente. baiete, daca erai ca soldatu' ala, nu mai jucai jocul, punct. dar un robot gigantic, cu fizica simulata brici, grafica la obiect (fara artificii care nu-si au rostul) si sunetul "esti acolo bre trezeste-te"... mech-urile chiar aveau diferente intre ele... in fine, deja aberez.

ce conteaza e... aveti amintiri de impartasit? cand apare urmatorul joc mechwarrior? bagam o partida in virtual lan?

btw MechWarrior IV Mercenaries a fost dezlegat de Microsoft (publisher)/FASA deci teoretic "avem voie" mai mult decat daca ar fi abandonware... ceea ce practic e
By April 22, 2010 Microsoft had cleared its free release and on April 30, 2010, MechWarrior 4: Mercenaries was released to the general public by MekTek as a free download.
Prima data am citit de MechWarrior in LEVEL. Pe aceasta cale, Multumesc.
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Cimitri
Hammer Haunt

Re: MechWarrior

Post by Cimitri »

Hmm...sweet memories...Instalai numai pulse laser 8 bucati si la un foc sustinut faceai "scurt". :) Dar si daca nimereai , facea tinta scurt..de tot.
Image
Post Reply

Return to “Action”