Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Mărar
Electro-Chemist

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by Mărar »

Fular wrote:Round 2

Minutul 30, cred ca cedez nervos. Credeam ca prima dezbatere a fost dezastruoasa :|.

RIP democracy.

edit: Soros! :lol:

2nd edit: http://www.politico.com/story/2016/10/d ... ers-229441

I don't even... :|
New phone, Houthis

Soundcloud
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Post by Ferrrrrrrrrdinand »

marvas wrote:ba baieti, voi ati semnat pentru USR?
Ce-i aia?
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

I'm livin' in a love shadow
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

Ferrrrrrrrrdinand wrote:
marvas wrote:ba baieti, voi ati semnat pentru USR?
Ce-i aia?
fix asta a fost si reactia cunoscutilor pe care i-am intrebat aceeasi chestie.
Pana acum am convins vreo 8 oameni sa semneze. Only 199991 more to go!
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Cu toata simpatia pe care o am pentru Nicusor Dan, eu cred ca s-a intins mai mult decat ii era plapuma cu USR si cel mai grav e ca s-a intins prea repede. Nu inteleg de ce a asteptat abia finalul alegerilor locale pentru a-si infiinta partidul si pentru a incepe sa caute aliati in teritoriu. Si nu doar ca a gasit mai putini parteneri decat anticipase, dar mesajul lui electoral nu incalzeste cu nimic pe cei din mediul rural, unde are prezenta insignifianta.

Din pacate eu cred ca va avea probleme mari si cu obtinutul baremului ala minim de 5% pentru a prinde un loc in parlament.

@Marar: Parca madam Hillary ne spunea ca toate victimele violurilor trebuiesc crezute. Acuma dintr-o data sunt retrogradate la "acuzatoarele lui Bill Clinton" :lol:
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Dunno man, pana si sondajele comandate de PSD plaseaza USR pe la 9%.
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Probabil in Bucuresti, in restul tarii e mai putin cunoscut.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

In care Bucuresti? In ala in care Firea a ajuns despot? Vorbim de Bucuresti-Sector 1-strada Primaverii? Sau de Bucuresti-Voluntari-Buftea-Chitila-Magurele?

Eu am incredere in Nicusor Dan, adica in capul partidului. Si am incredere in primul strat de membrii, adica in palmasi/in voluntari. Dar mijlocul... adica "oamenii de partid", adica organizatiile locale si/sau oamenii care vor sa ocupe locurile de parlamentari... aia pot la fel de bine fi niste unii care, in alte circumstante, s-ar fi dat cu partidul lui Oprea sau al lui Diaconescu. Simpatia populara si, tind sa cred, cea financiara ar fi pentru Nicusor Dan, hai inca 2-3 de pe langa el; restul, ma astept sa fie selectati dupa criteriul "iti poti sustine singur campania?" sau "iti convingi cunoscutii sa te voteze?". Ar fi culmea sa fie altfel din moment ce, asa cum amintea si Zombie, structura partidului nu este una sanatoasa, sustenabila.

Amu', na, e drept si ca nu-ti trebuie cine stie ce sa intri in Parlament. Dovada mai sus-numitele partide-om: Oprea, Dan Diaconescu, WC Tudor etc.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Post by Ferrrrrrrrrdinand »

marvas wrote:
fix asta a fost si reactia cunoscutilor pe care i-am intrebat aceeasi chestie.
Pana acum am convins vreo 8 oameni sa semneze. Only 199991 more to go!
Pai fa-mi si mie un crash course te rog. De ce e Nicusor Dan de incredere? (intreb fiindca nu stiu prea multe despre el inafara de faptul ca a candidat ca independent in capitala)

Ma uitam acum la TV pe realitatea si era Rares Bogdan in emisiune cu un fost coleg de-al lui care a trecut pe filiala de PSD a lui Mazare sa candideze la parlamentare. :lol: :D Cautis cred ca-l cheama. La invitat sa-i explice decizia
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Stiu oameni care n-ar lua 5 bani de pe jos daca nu le apartin, oameni care-l cunosc personal si care mi-au spus ca n-ar lua 5 bani de pe jos daca nu-i apartin. Asta-i varianta scurta, ca n-am timp acum. Revin pe seara si cu varianta lunga daca-i cazul.
NO COVER. ALL MAN.
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

Nicusor Dan mi-a placut si mie dar la nivel de Bucuresti. La nivel de tara nu stiu ce competente ar putea sa aiba. Pe langa asta, ceva pute la el. Nu stiu exact ce, dar pute.

aaaaaaaaaaaanyway

phpBB [video]
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Warren Buffett releases tax details after Trump's debate comment

Full statement:
Answering a question last night about his $916 million income tax loss carryforward in 1995, Donald Trump stated that "Warren Buffett took a massive deduction." Mr. Trump says he knows more about taxes than any other human. He has not seen my income tax returns. But I am happy to give him the facts.

My 2015 return shows adjusted gross income of $11,563,931. My deductions totaled $5,477,694, of which allowable charitable contributions were $3,469,179. All but $36,037 of the remainder was for state income taxes.

The total charitable contributions I made during the year were $2,858,057,970 of which more than $2.85 billion were not taken as deductions and never will be. Tax law properly limits charitable deductions.

My federal income tax for the year was $1,845,557. Returns for previous years are of a similar nature in respect to contributions, deductions and tax rates.

I have paid federal income tax every year since 1944, when I was 13. (Though, being a slow starter, I owed only $7 in tax that year.) I have copies of all 72 of my returns and none uses a carryforward.

Finally, I have been audited by the IRS multiple times and am currently being audited. I have no problem in releasing my tax information while under audit. Neither would Mr. Trump - at least he would have no legal problem.
:lol:
New phone, Houthis

Soundcloud
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

PSD strikes again!

phpBB [video]

:lol:
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Haide bai Marar, eu incep sa banuiesc ca ne iei la misto :) Auzi la aia, sa ti se ceara un buletin la sectia de vot e discriminare si ca atare nu e buna. Doamne fereste sa critice sistemul de evidenta a populatiei, aia clar nu e problema :P Si toata poliloghia aia e folosita ca scuza pentru frauda electorala :lol:
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Pai du-te si zi-le asta, saracii dezbat problema de cativa ani.
New phone, Houthis

Soundcloud
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

daca e cu violenta, arabii baga cutitul in tine pe strada

daca e cu pace, iudeo-bolsevicii atei asmuta minoritarii

:cry:
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Mărar wrote:Pai du-te si zi-le asta, saracii dezbat problema de cativa ani.
Pai discutia era despre New York, nu Indiana, Texas or whatnot. In NY democratii stau solid, si colac peste pupaza madame Hillary insasi e impotriva legii de identificare a votantilor.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Discutia era despre un comisar ai carui parere este ca lipsa verificarilor pentru NY poate incuraja frauda. Ca fapt divers, peste jumatate din state nu cer un ID cu poza la vot.

Si colac peste pupaza, cam asta e pozitia democratilor de cativa ani de zile, pentru ca minoritati. Colac peste alta pupaza, Hillary e democrata!
New phone, Houthis

Soundcloud
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

:(
Post Reply

Return to “Cafenea”