winner! procentaj 100% pana acumola small dickie wrote:

winner! procentaj 100% pana acumola small dickie wrote:
Daca bagatul unui 10 lei la pariuri devine temelie de prabusire financiara in timp sub efectul bulgarului de zapada, gen de la 10 lei sa ajunga sa bage 100, de la 100 la 1000 si tot asa, atunci poti sa spui ca e o problema. Altfel, ce atata filosofie pentru un tabiet care si asa la majoritatea se intimpla destul de rar. Eu as zice ca banii dragilor nostri compatrioti se duc mai mult in tigari, alcool si eventual curve, decat in pariuri sau loto.McWilliams wrote:Da, ginerica, exact asta facem. Vino tu inapoi in cativa ani, pardon... tinand cont de varsta ta inaintate, hai sa zicem zeci de ani, cand o sa ti se potriveasca niste versuri din Parazitii, adaptate la cazul tau: parintilor mei le joc pensia, copiilor le joc alocatia; vreti sa va ia tata ceva, sugeti din tata cu portia.
Nu este cazul lui ola: e om serios, de felul lui - in realitate, dar ocazional si pe forum. Insa sunt altii care pun botul serios la caterinca.
uite, ma, inca un bugetarstef wrote:eu nu joc la pariuri si nu sunt amator nici de alte activitati similare
Users browsing this forum: Amazon [Bot], Semrush [Bot] and 10 guests