Well, ca tot suntem la topicul cu genul meu preferat si azi frec mentosanul, cam astea ar fi upcoming survival horror games ce par a fi cele mai gustoase.
Outlast 2 - nu-i vad mergand decat in jos dupa un joc ca Outlast 1, mai ales ca nu vad cum settingul ala Ku Klux Klan corn field poate depasi azilul de nebuni ca potential, dar hype-ul ramane hype.
Routine (martie 2017 cica) - daca poate functiona ceva macar la fel de bine ca un azil de nebuni scapat de sub control, aia-i izolarea prin outer space. Un System Shock fara posibilitati de aparare, un Pandorum... cum dracu de nu s-a gandit nimeni. Well s-au gandit astia cu
pac pacul Dead Space indie-ul Routine, numai ca pana sa arate flacaii un al doilea trailer, o echipa de profesionisti a inceput de la 0 un joc similar si l-a si terminat (Alien: Isolation). Macar de l-ar termina odata.
Scorn - nu se stiu prea multe, dar combinatia H. R. Giger - Zdislaw Beksinski il face prea organic ca sa nu-l pun macar pe locul 3.
Agony - esti un demon chinuit din iad, in iad... uhuuuu!
Resident Evil 7: Biohazard (24 ian 2017) - cred ca a auzit toata lumea de el, nu inteleg ce le-a luat atata timp sa treaca la 1st person fara pac pac. Sa speram ca e primul RE ce merita jucat din toata seria (triggered).
Visage (early 2017) - Povestea cu joculetul asta sta cam asa. Konami, prin Kojima, au decis sa resusciteze seria Silent Hill trecand si ei ca tot omul la stilul Amnesia. Au lansat un demo prin 2014 pe reteaua Play Station ce se numea P.T. si care era de fapt un teaser la noul Silent Hills. Din motive necunoscute, dar cu siguranta retarde, Konami a intrerupt colaborarea cu Kojima, iar primul SH ce promitea sa nu mai fie o mediocritate in stransa intrecere cu RE (/trigger), a fost abandonat - in joc aparea Norman Reedus si se colabora cu Guillermo del Toro... Eh, niste indivizi impresionati peste masura de acel demo au inceput sa lucreze la un lookalike pe nume
Arlington Allison Road, iar altii la Visage. Ultimul pare sa arate mult mai complet.
Last Year - Conceptul este aur curat, a mai fost incercat in cateva joculete pe Steam, dar nu prea a avut cine stie ce succes
pt ca low budget. Cred ca potentialul e imens if done correctly. Erh, e vorba de un survival gen slasher in care un jucator ia rolul unui ucigas in stilul Leatherface, iar ceilalti iau rolul "scapa cine poate" sau "hai sa ne despartim".
The Conjuring House - Ca si Layers of Fear acu ceva timp, arate bine in prezentare, dar sa speram ca si in executie.
P.A.M.E.L.A. (lol) - are combat, dar se vrea tot survival horror. Open world, SF, oras utopic? Cam riscant... too hard to get it right... Desi arata suficient de atmosferic, il vad ca pe un meh deocamdata, proiect prea mare pt o echipa asa mica. Ori asta ori e din cauza numelui.
Observer - WTF was that? Cyberpunk? I like
We happy few (early access) - Misto plotul, dar faptul ca e early access mi-a oferit prilejul de a vedea cateva let's plays. Cartoony, nu prea-i pe gustul meu. Dar se pare ca are opinii f bune pe steam deja, deci poate intereseaza pe altii.
Friday The 13th The Game - In genul Last Year de mai sus, but looks kinda shit. Probabil va fi shit. Am postat pt thumbnail.
Hello Neighbour - lol what?