Tampenii shareuite pe Facebook
Re: Tampenii shareuite pe Facebook
Cine știe ce îi învață la masterul ăla de teologie.
REMEMBER CITADEL
Păi asta nu înseamnă că e pe ramura greșită a creștinismului? Că doar, după spusele ei, fratele Khan n-a fost impresionat de pravoslavnicia estică.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Sa va aduc aminte o intamplare reala: cand Gul'dan a ajuns la portile Azeroth-ului cu gandul sa o cucereasca, Anduin Lothar a iesit cu toti luptatorii si clericii Karazhanului cu toiegele si vrajile magilor sa-i intampine...Gul'dan a ramas mut si impresionat dandu-si seama ca in fata acestei procesiuni orice batalie este inutila. A ordonat retragerea si dusi au fost. Trageti concluzia dvs. despre rolul Karazhanului in istoria omenirii.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Ma rog, legenda era cu Attila si cu Papa Leon I. Diferente nesemnificative fara de ce zice Udrea. Ar merita adaugata si vorba lui Lincoln despre citatele care umbla pe interneturi.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
@Fular - ce-a zis McWill. Pe vremea aia nu se despărțiseră pravilele încă.
Mă rog, de-am râde doar de asta. Dar idioțenia unui așa argument e mai mare. Șah mat, ateilor!
Mă rog, de-am râde doar de asta. Dar idioțenia unui așa argument e mai mare. Șah mat, ateilor!
REMEMBER CITADEL

Ma gandisem sa comentez si eu legat de acuratetea istorica a informatiilor. 10x mcw. Irl, parca Attilla a fost intors din drum de-o epidemie care i-a ciuntit armata si asa tavalita bine la Chalons.
NO COVER. ALL MAN.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Udrea e doamna citita, pagani inculti ce sunteti!
O, știam că nu se despărțiseră în perioada când Attila făcea prăpăd. De aia am și lăsat "după spusele ei". Dar când hoarda de aur se plimba nestingherită prin Europa se excomunicaseră de aproape două secole.Mahdi wrote:@Fular - ce-a zis McWill. Pe vremea aia nu se despărțiseră pravilele încă.
Un pic rasistă dacă stau bine și mă gândesc. Pentru ea toți cotropitorii veniți din pustiurile Asiei sunt la fel.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Lumea se imparte in romani, neromani si negri.
NO COVER. ALL MAN.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Da. Dar tengrii se pot reforma; romanii, ba!
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
- ola small dickie
- Big Daddy
de fiecare data imi aduc aminte ca asta era foarte aproape sa ajunga presedintele tarii
Lol. Nu zic asta prea des, dar ce proastă-i mă-sa. A lui Ponta.
REMEMBER CITADEL
When you're so butthurt you still post passive agressive shit on facebook a year later
Incepe sa devina deprimant cat de patetica e pagina lui Ponta de facebook.
Incepe sa devina deprimant cat de patetica e pagina lui Ponta de facebook.
Unul dintre editorii contului de Facebook al HotNews.ro a avut o postare ingrozitoare, inacceptabila, la adresa fostului premier Victor Ponta. Ne cerem scuze public atat lui Victor Ponta, cat si publicului, pentru aceasta postare care nu are ce cauta in spatiul public. Colaboratorului care a postat acest lucru i s-a reziliat contractul. Reiteram atasamentul nostru pentru decenta discursului in spatiul public si hotararea de a lupta cu orice mijloace pentru a pastra un spatiu public curat. Inca o data, prezentam scuzele noastre.

Tot mai bine sa te cheme Viorel. Chiar si Vio'Rel ar fi interesant.
NO COVER. ALL MAN.