Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Nastase si Geoana au pierdut fiindca au avut adversari. Ponta nu are. Daca scoate 45% in primul tur o sa scoata peste 65% in al doilea. And you can quote me on this one.
Ehei taica, de-ar sti ce curve fara aplecare si baietii lu' mama au trimis la oropeanu'. Sa le cada fonta-n tuica. 

NO COVER. ALL MAN.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Mai mult mi-era gandul la FN si UKIP, deci da.juve3332 » Mon May 26, 2014 9:00 am wrote:Te referi la extrema dreapta, presupun. Nu la partidele de centru-dreapta care au castigat, la gramada, alegerile.DarthZombie » Mon May 26, 2014 3:16 am wrote:Eu recunosc ca sunt mai speriat acum de cate voturi a luat dreapta la europarlamentarele de ieri. Brrrr
Pentru ca Antena 3 i-a facut juma din campanie. Vai de mine, numai de artisti treziti politicieni peste noapte nu aveam nevoie.Waaagh! » Mon May 26, 2014 8:58 am wrote:Cum naiba a scos Diaconu 7%?
Nu-mi place de Mircea Diaconu politicianul (mai ales ca nu trece pragul de 'parerist'), dar parca e cu o treapta peste Becali sau Vadim, pe care i-am trimis in legislatura trecuta, asa ca nu pot fi foarte ofuscat.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Da, asta asa e. Dar faptul ca "fanii" lui il percep ca pe un individ curat, neprihanit, cinstit, etc e destul de deranjant. Mai ales cand campania i-a fost asigurata de o televiziune care nu are nimic in comun cu vreunul din adjectivele enumerate.
- ola small dickie
- Big Daddy
Astept sa ajunga europarlamentari romani Cristian Tanase, Ilie Nastase, Horia Brenciu, Stefan Banica JR, Gica Hagi si Leonard Doroftei.
Ilie Nastase are sanse, deocamdata s-a facut senator. N-am inteles cu ce se simt locuitorii sectorului 4 reprezentati de libidineala aia de hominid, dar fie, a fost si mai rau de atat.
NO COVER. ALL MAN.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Iordanescu n-a candidat la europarlamentarele astea?
- brutalistu
- Hammer Haunt
In momentul asta cred ca e singurul an din istoria post Ceausescu cand oricine poate ajunge presedinte. Ponta face greseli la fiecare 2 zile, pana in noiembrie (atunci sunt nu?) mai face o gramada, daca opozitia isi alege un om (defapt un discurs ca ala e important) care ori sa aiba viziune ori sa se adreseze prostimii atunci Ponta e pe langa, oricum tot o p*la e ca n-am fost in stare sa alegem intre comunism sau o alta viziune in '90, nici acum nu cred ca o sa alegem bine, in schimb peste vreo 2-3 generatii am sperante...
- ola small dickie
- Big Daddy
acum pe antena 3 lol - invitat prin telefon la gadea e ala care l-a scuipat pe basescu. radu tudor din studio face pe psihologu. toti il plang pe asta. titlul mare jos: obligat sa se interneze pentru ca l-a scuipat pe basescu
doamne....
doamne....
"Obligat sa se interneze pentru ca l-a scuipat pe Basescu"
Băăăăăăăăăăăăăăăă, ce-i la antena 3.
Plangea gidea impreuna cu nentu' ala din Constanta, de soarta trista ce-o are. Viorile, sa bage repede viorile.
Edit: hivemind ola.
Băăăăăăăăăăăăăăăă, ce-i la antena 3.

Plangea gidea impreuna cu nentu' ala din Constanta, de soarta trista ce-o are. Viorile, sa bage repede viorile.
Edit: hivemind ola.
NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
poate reusesc sa-l enerveze pe zglobiu asta astia de la antena3 si ii vine ideea sa scuipe o bomba in sediu televiziunii
mama asta e emisiune de inregistrat si de vazut peste ani de zile. zgubiliticu ala se uita in gol si zice incet da...nu...da...nu iar mintile luminate ale antenei abereaza in ultimul hal.
)))
mama asta e emisiune de inregistrat si de vazut peste ani de zile. zgubiliticu ala se uita in gol si zice incet da...nu...da...nu iar mintile luminate ale antenei abereaza in ultimul hal.

L-a facut K.O. copilu', pana la urma a trebuit si gidea sa admita ca are nevoie de camasa de forta si loc de dat cu capul. Sa vezi patru papagali cum invart conspiratii si spirale ale abuzului basist in jurul unui asemenea zapacit... bezna mintii. 

NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
daca nu iese ponta presedinte sau altu de la psd moderatorii antena 3 cred ca ajung colegi la palazu cu zglobiul
Cum am spus, nu cred ca Ponta o sa iasa presedinte...
- brutalistu
- Hammer Haunt
Cel mai bizar conflict posibil, oameni impuscati, elicoptere zburand, si o hoarda de jurnalisti pe campul de lupta care fac poze la soldati. Bonus la sfarsit pentru filmarea din morga(?) unui spital.

http://www.kmkz.ro/investigatii-2/pe_su ... uvernului/
Ideea e simplă: unde [Victor Ponta] avea de făcut campanie pentru partid, hop, se nimerea și o deplasare de serviciu. Pentru popor, din banii poporului.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.