Vezi Soarecu?!Mărar wrote:Fii atent la ore, nu mai asculta Beatles! Altfel o sa ajungi ca mine
Awesome Fails
Re: Awesome Fails
Cineva vinde pe Discogs o discheta de-a mea, de trei ori mai scump decat a cumparat-o. Good luck with that! 

I'm livin' in a love shadow
Am cautat pe youtube "Children of the grave" de la Black Sabbath si nu gasesc o versiune buna, toate se aud ca curu'. Au inceput sa dea jos melodiile de pe youtube sau ce s-a intamplat? Same shit si cu "I am the walrus" de la The Beatles si cu "While my guitare gently weeps" a lu' George Harrison. Ce rahat se intampla?
Stai, s-a auzit altfel decat ca un cur Youtube? 

Asta e ca si cum ai cauta sferturi de kebab in gunoaiele din spatele shaormeriei si te-ai plange ca are gust ciudat carnea.
- ola small dickie
- Big Daddy
mie imi convine cum se aud unele melodii pe youtube
melodiile de la beatles au fost scoase de pe youtube. parca am vazut ceva gen un canal oficial aparut care are cateva melodii
melodiile de la beatles au fost scoase de pe youtube. parca am vazut ceva gen un canal oficial aparut care are cateva melodii
Si ce vrei sa zici, ca trebuie sa ascultam muzica numai pe vinyl altfel suntem sarantoci?chestr0ny wrote:Asta e ca si cum ai cauta sferturi de kebab in gunoaiele din spatele shaormeriei si te-ai plange ca are gust ciudat carnea.
Numai pe Bandcamp, ca e cea mai misto platforma pentru muzicieni din lume.
Sau really orice altceva, cu greu gasesti locuri care fac compresie atat de cretina cum face Youtube cu sunetul.
- ola small dickie
- Big Daddy
pai care? am intrat pe bandcamp si in 2 secunde am vazut ca nu e o varianta la youtube pentru mine. am dat o cautare arctic monkeys si din ce am vazut au doar coveruri
Acel orice altceva nu prea exista. Pe spotify, google music, tidal se afla muzica mainstream, pe bandcamp / soundcloud artistii underground, youtube e singurul loc unde ii poti gasi pe ambii.TG wrote:Sau really orice altceva
Deci iata ca uneori se poate si cu pula-n cur, si cu sufletu-n rai.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Da' numai pe jumatate varate, amirite?
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Da, fără să descarci, nu se compară nimic ca varietate cu Youtube-ul, și eu îl folosesc. Ziceam doar că pentru calitate mai bună p. much orice alternativă e superioară, dacă se găsește.Stokkolm wrote:Acel orice altceva nu prea exista. Pe spotify, google music, tidal se afla muzica mainstream, pe bandcamp / soundcloud artistii underground, youtube e singurul loc unde ii poti gasi pe ambii.TG wrote:Sau really orice altceva
last.fm era cândva beton, combinație foarte reușită între mainsteam și underground. S-a dus de râpă repede însă.
dump CHA
- ola small dickie
- Big Daddy
pe atomic tv
oricum misto discutia asta. youtube? ce lacheti. cine mai asculta pe youtube? sunt variante mult mai bune la youtube. apoi 2 situri cu formatii din boxe de bloc si inregistrari de la ziua de nastere a copilului.
coolio
oricum misto discutia asta. youtube? ce lacheti. cine mai asculta pe youtube? sunt variante mult mai bune la youtube. apoi 2 situri cu formatii din boxe de bloc si inregistrari de la ziua de nastere a copilului.
coolio
Nu cred ca a zis nimeni asta, lol. Era vorba de calitatea proasta, nu ca ar exista alternative din alte puncte de vedere. E penal ca un serviciu de talia Youtube sa iti ofere filmulete in 2k la 60 de FPS-uri cu sunet inferior unui DVD player portabil.ola small dickie wrote: oricum misto discutia asta. youtube? ce lacheti. cine mai asculta pe youtube? sunt variante mult mai bune la youtube. apoi 2 situri cu formatii din boxe de bloc si inregistrari de la ziua de nastere a copilului.
https://www.reddit.com/r/youtube/commen ... ube_audio/