Ooooooof. Au mai aparut doua sublabel-uri misterioase la Dream Catalogue. Cred ca ar fi cazul sa facem o recapitulare, ca nu se mai poate.
Dream Catalogue
The one and only, cel mai smeker label cu vaporwave/dreampunk/future beats si alta muzica electronica futurista. Totul 100% recomandat, in special albumele facute de 2814, HKE (owner-ul DC), telepath (co-owner), Equip, Vaperror, Fluence, Yoshimi, Diamonstein, etc.
Pyramids
Sister label la Dream Catalogue operat doar de catre HKE, cu free downloads. Axat pe muzica ghost tech. Cel mai misto album de aici mi se pare Zero One Twenty, urmat de Loop Matrix, Japanese Ghosts si Introspection. Merg si celelalte. AIR Japan, Sandtimer si DARKPYRAMID sunt tot aliasuri ale lui HKE.
Nirvana Port
Primul sub-label, pe care sunt doar 9 albume, cateva fiind side projects ale lui HKE. Transcedent God e de departe cel mai misto album de pe Nirvana Port.
TKX Vault
Cel mai weirdo sub-label, cu o gramada de albume ambient/experimental/drone si diverse alte bizarerii. Multe dintre ele sunt proiecte secrete ale lui HKE sau pseudonime folosite doar o data. N-am ascultat decat cateva chestii de acolo, deci nu pot recomanda decat Hong Kong Express, Halo Acid, Sandtimer (alias HKE), Television Experience (alias HKE), Secret Deal, Penthouse Apartment (alias HKE, cred), poate si 仮想夢プラザ daca aveti chef de albume ambient nesfarsite.
Vault EVE
No fucking idea. Doar doua albume pana acum, dintre care unul Sandtimer (alias HKE).
Vault XYO
No fucking idea. Doar doua albume pana acum, Buried Angel pare sa fie tot ceva de la HKE, cel putin dupa artwork.
HKE
Contul de bandcamp al lui HKE, cu 16 albume imprastiate pe diverse label-uri. Recomandarile mele sunt This, Delete si OMNIA, din cele care nu se regasesc pe label-urile mentionate anterior.