Iar sistemul de refunds e fucked, 2 ore poate fi jumătate dintr-un joc și cinematicul de introducere din altul, nu știu care ar fi soluția mai buna, but I don't especially like this one.
Nah, ma plictisesc de moarte sandboxurile astea. De ani de zile spun ca o sa omor balaurul in minecraft, dar mereu abandonez cam la punctul in care ridic coliba de chirpici.vulp wrote:ce party? tu ar trebui sa fii pus sa te joci no man's sky pana ti se ia carnea de pe oase
pai daWaaagh! wrote:Nah, ma plictisesc de moarte sandboxurile astea. De ani de zile spun ca o sa omor balaurul in minecraft, dar mereu abandonez cam la punctul in care ridic coliba de chirpici.vulp wrote:ce party? tu ar trebui sa fii pus sa te joci no man's sky pana ti se ia carnea de pe oase
-1. Am vrut să-l văd cu ochii mei ca să-mi facă poftă de FTL/Ur-Quan Masters. Sau Elite Dangerous. Ceea ce a și făcut. Și mi-a amintit de Spore. Un dezastru. Dar mult mai distractiv pe alocuri.chestr0ny wrote:Mi se pare amuzant ca nimeni de pe acest thread nu a jucat NMS.
Man is not a learning animal.După mine, chestia cu refunds se aseamănă bancului cu oasele de pește. Te arzi o tură, după care poate te duce capul să nu mai faci funding/preorder aiurea, să cumperi de pe GoG dacă ai ocazia, nu Steam, ca să poată exista și versiune 'demo' înainte să lipești 50 de euroi pe fruntea vreunuia din industrie.
Da, am observat și eu asta în ultimul timp, că omul este ca o ... fabrică artizanală de bere. Fiecare pune alt malț, mai strecoară vreo aromă de căpșuni, o filtrează sau nu, dar cînd deschizi sticla tot bere găseșticiolan wrote:Man is not a learning animal.După mine, chestia cu refunds se aseamănă bancului cu oasele de pește. Te arzi o tură, după care poate te duce capul să nu mai faci funding/preorder aiurea, să cumperi de pe GoG dacă ai ocazia, nu Steam, ca să poată exista și versiune 'demo' înainte să lipești 50 de euroi pe fruntea vreunuia din industrie.
Eu l-am încercat puțin la lansare și, deși repetitiv și fără mult conținut, mi-a plăcut. Iar cu tot conținutul adăugat sună mult mai bine.Looking at No Man’s Sky today, after six major updates and more than 70 patches, the reception has been completely turned on its head. Free updates continue to roll out, Hello Games is working on its next project, and players continue to discover new planets and travel to the center of the universe.
If you’ve been thinking about getting into No Man’s Sky for the first time or giving it another chance, here’s what’s been added to the game since launch and what you can look forward to in the future.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests